Реклама
Реклама
Реклама

Скільки алкоголю можна ввозити до Туреччини в 2019 році?

  1. Правила ввезення алкоголю в Туреччину 2019
  2. Скільки алкоголю можна провозити в літаку в багажі - правила і норми
  3. Як змінилися обмеження на ввезення спиртного в Туреччину в 2019 році
  4. штрафи

Перетин митної служби іншої країни завжди хвилююче. Мігранти, в більшості своїй, намагаються дотримуватися порядок в'їзду в чужу країну, щоб не виникало проблем.

З огляду на, що в Туреччині якість алкогольної продукції бажає бути кращою, багато туристів воліють запастися спиртними напоями. Тому, необхідно заздалегідь вивчити норми провозу спиртного через кордон Туреччини.

Правила ввезення алкоголю в Туреччину 2019

Насамперед, перед виїздом до Туреччини треба з'ясувати, щоб у вас не було заборони на виїзд з країни Насамперед, перед виїздом до Туреччини треба з'ясувати, щоб у вас не було заборони на виїзд з країни.

Туреччина належить до найбільш популярному і комфортному державі в питаннях в'їзду і перебування в ній. Турецький уряд робить все можливе, щоб їх зони відпочинку протягом року були заповнені. Як і в будь-якій державі, нормативи відвідин Туреччини володіють деякими особливостями, тому до їх дотримання необхідно поставитися серйозно.

Громадянам Росії потрібно вивчити основні нормативи при відвідуванні Туреччини.

  1. По-перше, потрібно переконатися, що тривалість дії закордонного паспорта була не менше 6-ти місяців з дати в'їзду в державу.
  2. По-друге, час знаходження в Туреччині має бути в межах 90 днів за півроку. Відлік часу знаходження здійснюється з дати, яка проставляється в паспорті при перетині митниці.

При відвідуванні країни туристу необхідно мати наступне:

  • закордонний паспорт
  • Зворотні квитки, які доводять бажання в'їжджає виїхати з країни в згідно куплених квитків
  • Документ, що підтверджує бронювання готелю або ваучер туриста
  • Підтвердження платоспроможності, який доводить наявність грошових коштів не менше 300 у.о. на мігранта
  • Мед-страхування (сума покриття вибирається туристом).

У зв'язку з певним напруженням між РФ і Туреччиною в 2019 році існують обмеження на відвідування Туреччини росіянами.

Під обмеженнями виявляються такі категорії:

  • Всі працівники МФД
  • працівники Міноборони
  • Службовці силових структур, що працюють в сфері наркоторгівлі
  • Працівники міграційної служби
  • колишні контрактники
  • Працівники, пов'язані з державною таємницею.

Добро на відвідування Туреччини вищепереліченого переліку може видаватися при:

  • Виконанні операції, яка не робиться в Росії
  • Виникненні потреби відвідування хворого родича
  • Повідомлення про смерть родича, що живе за кордоном.

Для тимчасового зняття заборони на відвідування Туреччини в 2019 році, потрібен дозвіл профільного міністерства. Це відноситься до всіх посадових осіб силових структур.

І нарешті, коли вирішені всі питання щодо відправки в подорож до Туреччини, потрібно ознайомитися з правилами провезення алкогольної продукції в країну.

У митних правилах Туреччини розрізняються два типи алкоголю:

  • Міцний алкоголь, міцністю більше 22%
  • Слабоалкогольний напій, міцністю менше 22%

Дорослий мігрант, при відвідуванні Туреччини має право провезти:

  • 3 літри міцного напою
  • 2 літри слабоалкогольної рідини.

Скільки алкоголю можна провозити в літаку в багажі - правила і норми

Кожного мігранта цікавить питання: - скільки «спиртного» можна завозити в Туреччину в 2019 році Кожного мігранта цікавить питання: - скільки «спиртного» можна завозити в Туреччину в 2019 році. Нормативи провезення «спиртного» не складні: 5 пляшок по 1 л або 7 пляшок по 0,7 л. При цьому, «спиртного», при максимальному ввезенні, потрібно мати не менше 3-х сортів.

Перевезення напоїв за допомогою авіації є поширеним явищем. Нормативи відповідають пункту призначення, авіаперевізника. Перевезення алкоголю в даній ситуації визначається нормами авіакомпаній, а також нормативами держави, до якого належить авіакомпанія.

Тому, для недопущення проблем при посадці літака, потрібно ознайомитися з правилами ввезення алкоголю в державі, правилами упаковки і перевезення.

Можна перерахувати рекомендації по упаковці алкоголю в багажі для збереження цілісності тари при перельоті в літаку.

  • Упаковувати алкоголь краще в валізі, що володіє жорсткими стінками.
  • У спортивних сумках знижується ймовірність збереження пляшки в цілості.
  • Упаковуючи пляшку, не треба її встановлювати близько від стінки валізи, т. Е. Між пляшкою і стінкою бажано прокласти м'які речі.
  • Якщо пляшок кілька, то між ними також потрібно вставляти речі.
  • Також не бажано розташовувати поруч з пляшками тверді і важкі матеріали.

Як змінилися обмеження на ввезення спиртного в Туреччину в 2019 році

Турецька влада в 2019 році змінили обмеження на провезення алкогольних товарів в сторону пом'якшення норм Турецька влада в 2019 році змінили обмеження на провезення алкогольних товарів в сторону пом'якшення норм. Алкогольні продукти відображати в декларації не потрібно. При дотриманні норм провозу алкоголю перед мігрантом відкривається «зелений» коридор з полегшеним процесом перетину митниці.

Необхідно мати на увазі, що спиртне може бути тільки в поклажі повнолітнього мігранта. Провезення алкоголю допускається лише сертифікованого продукту. Алкоголь власного виготовлення провозити до Туреччини не можна.

Треба сказати, що Туреччина зменшила обмеження на вантаж алкоголь. Нові норми почали діяти з 2017 року і залишаються дійсними в 2019 році.

Поправки торкнулися мігрантів, які на дату в'їзду в країну досягли 18-річного віку. Саме з цього віку можна проносити до Туреччини алкогольну продукцію.

За турецькими правилами норми провозу кількості алкоголю розраховується на одного дорослого мігранта.

Тому доросла людина має право провезти:

  • 3 літри міцного алкогольного продукту
  • 2 літри слабоалкогольної рідини.

Раніше можна було перевозити 2 літри міцного напою і 1 літр слабкого. За новим законодавством в перший вечір в Туреччині можна випити келих вина або коньяку. Крім цього, мігрантам подобається, що на митниці Туреччини не підсумовується «спиртне», куплене на безмитної зоні. Так що, кількість перевезеного алкоголю можна солідно підвищити.

штрафи

При порушенні часу знаходження в державі, нормативами Туреччини передбачені покарання, які залежать від тяжкості правопорушення При порушенні часу знаходження в державі, нормативами Туреччини передбачені покарання, які залежать від тяжкості правопорушення.

В даному варіанті може:

  • Накладатися грошовий штраф
  • Заборонятися відвідування країни на встановлений час.

Погашення штрафу може бути здійснено в спеціалізованих касах при переході кордону. При відсутності можливості заплатити штраф або відмови від погашення турист повинен виїхати з країни.

Крім цього, громадянин, який порушив законодавство, буде занесений в комп'ютерну базу, для позбавлення права на відвідування Туреччини.

Тому, якщо Ви хочете продовжити своє перебування в Туреччині, можна додому не їхати. Для пролонгації візи, можна звернутися в орган у справах іноземців. Своєчасне продовження візи надасть можливість продовжити відпочинок, службове відрядження або навчання на додаткові 90 днів. Не нехтуйте такою можливістю.