Реклама
Реклама
Реклама

ЖК «Охта Хаус» від «Еталон ЛенСпецСМУ» отримав акредитацію ще одного банку

ГК «Еталон»

Альфа-Банк акредитував житловий комплекс комфорт-класу «Охта Хаус», який АТ «Еталон ЛенСпецСМУ» (входить до Групи «Еталон») зводить Червоногвардійському районі Санкт-Петербурга на березі річки Охти за адресою: вул. Лагоди, д 6-7, літер А.

При покупці квартири в ЖК «Охта Хаус» початковий внесок для зарплатних клієнтів Альфа-Банку складе від 15% від вартості житла, для інших позичальників - від 20%. Відсоткова ставка ставка від 9,29% річних. Максимальна сума кредиту - 25 млн рублів. Термін кредитування - до 30 років.

Детальніше з уловом іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті https://alfabank.ru

ЖК «Охта Хаус» зводиться за цегляно-монолітною технологією із застосуванням навісних вентильованих фасадів. Новий житловий комплекс загальною площею 138 тис. Кв. м буде складатися з трьох 22-поверхових і одного 20-поверхового корпусу. У ЖК «Охта Хаус» представлені 1 683 квартири з широкими кімнатами і плануваннями європейського рівня. Покупцям доступні квартири від студій до трикімнатних.

У комплексі буде реалізована автоматизована система управління і диспетчеризації будівлі, що дозволяє підтримувати комфортні кліматичні умови і попереджати аварійні ситуації. Швидкісні безшумні ліфти, власна диспетчерська служба, зручні колясочні - всі ці опції створять додатковий комфорт для мешканців комплексу.

На території «Охта Хаус» будуть обладнані дитячі та спортивні майданчики. Мальовниче оточення проекту - парки, сквери і набережну річки Охти доповнять декоративне озеленення та зони відпочинку, що надасть майбутнім мешканцям можливість для активного дозвілля і прогулянок на свіжому повітрі. На перших поверхах комплексу розташуються магазини, аптеки, салони краси, банки і пекарні. Завершення будівництва житлових корпусів заплановано на I квартал 2021 року.

АТ «Альфа-Банк» Генеральна ліцензія Банку Росії №1326 від 16 січня 2015 р

Довідка про ГК «Еталон»

ЖК «Охта Хаус» - забудовник АТ "ЕТАЛОН ЛенспецСМУ", проектна декларація на сайті https://lenspecsmu.ru/objects/spb/okhta-khaus/

Розмістити "Новина компанії" онлайн