Реклама
Реклама
Реклама

Альфа-Банк, послуга «Консьєрж-сервіс», послуги для VIP-клієнтів


Альфа-Банк першим з білоруських банків запропонував клієнтам скористатися послугою «Консьєрж-сервіс» . Безкоштовно - 24 години на добу, 365 днів у році - власники «золотих» карт Альфа-Банку можуть запросити абсолютно будь-яку інформацію, отримати допомогу в придбанні товару чи послуги, а також реалізувати свої найсміливіші ідеї!

- «Консьєрж-сервіс» - це не тільки одне з ключових відмінностей premium-карт, але і зручна, а також корисна для клієнта функція пластикової карти, - коментує нову послугу директор з роздрібного бізнесу Альфа-Банку Ігор Лохмаков. - Так, власник «золотої» карти Альфа-Банку може оперативно отримати рішення будь-якого завдання по організації поїздки, бронювання авіаквитків, готелів, квитків на культурні та спортивні заходи, доставці подарунків. Крім того, фахівці «Консьєрж-сервіс» готові відреагувати на будь-яку нестандартну прохання наших клієнтів: можливість отримати прохід в закриті елітні клуби, спеціальні пропозиції від кращих готелів і найшикарніших ресторанів світу, допомога шопінг-консультантів та багато іншого. Власникові «золотий» карти Альфа-Банку достатньо зателефонувати і зробити запит.

- Для заможного ділової людини, - продовжує І.Лохмаков, - така послуга означає величезну економію часу: делегував проблему і забув про неї. При цьому клієнт Альфа-Банку може бути впевнений в тому, що фахівці «Консьєрж-сервіс» докладуть максимум зусиль для швидкого і ефективного вирішення завдання. «Консьєрж-сервіс» допоможе не тільки отримати інформацію і підібрати послугу відповідно до бюджету клієнта, а й, що найголовніше, за допомогою голосової авторизації оплатити замовлення!

Популярність подібної послуги тільки починає набирати обертів, - резюмує Ігор Лохмаков. - До хорошого звикаєш швидко, і ті клієнти, які хоч раз скористалися «Консьєрж-сервіс», стають її активними споживачами. У Білорусі цей сегмент поки представлений тільки пропозицією Альфа-Банку і завдяки зростаючій потребі клієнтів і збільшення конкуренції в сфері private banking має дуже великий потенціал.

тільки факти

«Консьєрж-сервіс» за заявкою клієнта вдалося в останню хвилину отримати місце в VIP-ложі на церемонії відкриття Олімпіади 2008 року в Пекіні, а також за кілька днів до початку Кубка світу з кінних скачок в Дубаї знайти місця в VIP-ложі, хоча квитки на той момент вже були розпродані.

В Україні під час епідемії грипу в кінці 2009 року служба працювала практично як аптечний кіоск. Клієнтам «Консьєрж-сервіс» доставляли одноразові медичні маски, а також такі дефіцитні противірусні препарати, як «Таміфлю» і «Арбідол», навіть тоді, коли ці засоби боротьби з грипом A / H1N1 всюди закінчилися.

Нерідко співробітникам служб «Консьєрж-сервіс» доводиться виконувати роль провідників в незнайомому місті або рятувальників. У разі ДТП співробітники сервісу не тільки викличуть ДАІ та інших служб, а й проконсультують з юридичних питань. А іноді завдання, які вирішують оператори «Консьєрж-сервіс», цілком можна порівняти з подіями, що відбуваються в гостросюжетних фільмах. Так, одного разу довелося організувати порятунок клієнта, який виявився відрізаним від світу в засипаному снігом будиночку в горах.

Не так давно фахівцям «Консьєрж-сервіс» вдалося організувати екскурсію на Північний полюс для клієнта, який побажав помилуватися північним сяйвом і потім провести незабутній відпочинок в Лапландії. Наступний клієнт дав завдання орендувати єгипетські піраміди для вечірки на 300 осіб. Ще один побажав організувати святковий захід на відкритому повітрі з видом на гоночну трасу під час презентації Гран-прі «Формули-1» в Сінгапурі. І таких незвичайних прикладів підтримки «Консьєрж-сервіс» можна навести чимало.

Більш докладно про «Консьєрж-сервіс» для власників Visa Gold і MasterCard Gold на сайті www.alfabank.by .