Реклама
Реклама
Реклама

Тетяна Іванова вийшла заміж за батька своєї 18-річної доньки

  1. П'ять годин на хірургічному столі
  2. Дитячі проблеми

Солістка групи «Комбінація» розлучилася з Вадимом Казаченко через його жахливого характеру

Солістка групи «Комбінація» розлучилася з Вадимом Казаченко через його жахливого характеру

25 серпня фронтвумен найвідомішою жіночої поп-команди 90-х стала «ягідкою знову». Багато років вона викладає дітям вокал у рідному Саратові. З концертами виступає рідко. Живе тихим сімейним життям. І про лихий молодості, коли заспівані нею «Бухгалтер» і «Два шматочок ковбаски» гриміли на всю країну, згадує з посмішкою. Так-так, ви не помилилися, мова йде про Тетяну ІВАНОВОЇ - довгоногої і довговолосою дівчині з «Комбінації». Зустрілися ми з нею напередодні ювілею і з задоволенням послухали її жіночу історію.

- Ваша доля - як казка про Попелюшку: принц-продюсер зустрів на вулиці в Саратові, ви стали зіркою, багатою і щасливою ...

- Тільки він знайшов не мене, а мою подругу Наташу. У неї приголомшливо красиві ноги. Саша Шішінін, видно, за зовнішніми даними підбирав і тільки потім питав: «Чи вмієте ви співати?» Наташа співати не вміла і зателефонувала мені. Я приїхала на ту ж вулицю, де ми з Сашею і зустрілися. І ось майже 30 років і співаю. До речі, я тоді в 10-му класі вчилася, мені 17 років тільки було.

- Якщо у вас так рано все закрутилося, чому після школи пішли не на співачку вчитися, а в політех?

- Батьки наполягли. Ну, це як у всіх: спочатку, мовляв, нормальну професію отримай на всякий випадок, а потім займайся піснями. Я думала потім отримати музичну освіту, але часу не було: по 30 концертів на місяць відпрацьовували - яка тут навчання?

Золотий склад «Комбінації», 1994 р Золотий склад «Комбінації», 1994 р .: Олена МОЛЧАНОВА (виховує трьох дітей), Тетяна ІВАНОВА, Світлана МОЛЧАНОВА (народила двох дочок, грає на ударних в жіночій хард-н-хеві-групі «Вільна зграя»), Світлана КАШИНА (завідує естрадним відділенням Нижнетагильского коледжу мистецтв), Галина Лезін (живе в Нижньому Новгороді). У центрі знімка - убитий ШІШІНІН. Фото з сайту kombinaciya.ru

- Популярність, натовпи шанувальників, величезні зали ... А не було відчуття, що займаєтеся, м'яко кажучи, фігньою, одноденної музикою без мелодії і з дурними словами? Це як з магазинами: є флагманський бутік, де все красиво розставлено, речі брендові продаються, а є умовний Черкізовський ринок, де сумнівні шмотки, з яких звідусіль нитки стирчать.

- Розумію, про що ви. Ну, ми не зовсім ширвжиток. Ми були кіньми, працювали багато. Звичайно, є класична музика, джаз, а й в ресторанах людям хочеться потанцювати і подпеть артисту. Між іншим, Віталій Окороков, який писав все наші пісні, закінчив консерваторію, мюзикли писав, симфонічною музикою захоплювався. Зрозуміло, «Комбінація» зі своїми хітами про ковбаску і бухгалтера - це не високе мистецтво, а, по суті, музика для ніг. Філософських думок в текстах наших пісень шукати не слід - завдання було інше. Нас співав народ, для веселощів ці всі хіти створені. Ми і самі сміялися, коли співали.

З донькою Машею З донькою Машею

- Якось відомий артист сказав своїм студентам в театральному вузі: «Не будете вчитися, будете співати в групі« Комбінація ».

- Не найгірший вибір! Звичайно, те, що я співаю в свої 45, - це не та музика, яку треба слухати в Концертному залі імені Чайковського. Але не всім же класику грати? А, знаєте, над нашими піснями, буває, і серйозні, розумні люди плачуть. Значить, бере за живе, значить, все це не дарма ...

- Трагічна смерть Шішініна в 93-м, мабуть, одне з найгучніших вбивств в шоу-бізнесі. І, напевно, саме таємниче. Так і не зрозуміло, що насправді сталося?

- Версій маса. Але вбивця досі не знайдений і справа не розкрита. На жаль, в ті роки подібні епізоди були нормою. І правди про багатьох з цих трагічних епізодів ми, напевно, ніколи і не дізнаємося.

Ельчин займається нерухомістю і є в групі «Комбінація» помічником по пресі Ельчин займається нерухомістю і є в групі «Комбінація» помічником по пресі

П'ять годин на хірургічному столі

- З Оленою Апіної, другий головною солісткою, як ваші стосунки складалися?

- Вона була трохи старший за мене, вищу музичну освіту. Звичайно, Олена спочатку зверхньо на мене дивилася, але потім ми подружилися. А мені було плювати, хто зі мною співає. У 17 років максималізм у мене зашкалював. Я взагалі критику не сприймала - була таким собі їжачком колючим.

- Коли в колективі одні жінки - це, напевно, повний кошмар: заздрість, ревнощі, недовіра?

- Головне - щоб смаки на протилежну стать завжди були різні. У нас склалося так. Тому серйозних приводів для гризні не було.

- На що мільйонні гонорари витрачали?

- Про що ви говорите?! Ніяких мільйонів ми не бачили - просто співали і отримували кайф від сцени. У Москві знімали одну квартиру на всіх. Тоді житло було як гримерка: прилетіли, переодяглися, випрали білизну і поїхали знову. І так роками. Я квартиру купила років 10 назад. Раніше особливо і не потрібно було.

- До недавнього часу у мене було стійке відчуття, що група «Комбінація» остаточно здулася на початку «нульових». А виявляється, досі виступаєте.

- У нас по п'ять концертів на місяць. Не самі сумні цифри. Дуже важливо, що є своя аудиторія. І вона - тільки наша. Ми не женемося за успіхом «ВІА Гри» і не порівнюємо себе з «SEREBRO». У нас своя історія, і порнокліп, як у молоденьких дівчаток, ні нам, ні нашим шанувальникам не цікаві.

- Але молодою і красивою хочеться бути і в 60!

- Звичайно! Дякую програмі «На 10 років молодше». Вони мене зовсім оновили. Я і сама думала про пластик, а тут така цікава пропозиція ... Тепер відчуваю себе і виглядаю років на 30 - не більше.

- Що вам зробили?

- Повний тюнінг: кругова підтяжка обличчя і шиї, груди, прибрали живіт. П'ять годин тривала операція. Відразу так довго не можна, звичайно. Просто у нас була така ситуація. Тимчасові рамки передачі обмежені, тому і вийшов такий екстрим. Треба було розділити рази на два-три. А так - дикі болі і довга «акліматизація». Але я не шкодую ні крапельки - воно того варто. Звичайно, боялася, але обійшлося. Лягти під ніж хірурга, та ще й самостійно, не всі погодяться.

З Оленою Апіна майже що родички З Оленою Апіна майже що родички. Фото з сайту kombinaciya.ru

Дитячі проблеми

- Правда, що з чоловіком вас Апіна познайомила?

- Так. Мій чоловік - бізнесмен Ельчин Мусаєв. Родом з Баку. За освітою - стоматолог. У нас чудова донька Маша. Їй 18. Олена - її хрещена. Нещодавно ми з Ельчином відзначили 20-річчя спільного життя.

- Влаштували велику гулянку або рвонули удвох на острови?

- Одружилися! Секрет нашого союзу - у везінні. Якби Апіна тоді не сказала мені «Хочеш з хорошим хлопчиком познайомитися?» Або я б відмовилася з ним зустрітися. Не знаю, була б я ТАК щаслива зараз з кимось іншим ... Дуже шкода, що у нас одна дитина. Але дякувати Богу і за це - могло б і дочки не вийти.

- Правда, що до Мусаєва у вас був гарний роман з Вадимом Казаченко?

- Ми рік разом жили. І я не переживаю, що розлучилися. Два кенара в одній клітці не співають. З шлюбу двох поп-зірок, як правило, мало що хорошого може вийти. У талановитих і артистичних чоловіків жахливий характер. Вадик не був винятком. Тоді здавалося, що у нас якісь глобальні проблеми назріли. А зараз, озираючись назад, розумію: ці проблеми були абсолютно дитячими. Давно з Вадиком не спілкувалися. А навіщо?

- Ви досить відверті. Як і Апіна. Треба мати мужність, щоб зізнатися на всю країну, що дитину тобі народила сурогатна мати!

- Це так. Олена - молодець. Вона завжди говорила: «У нашій країні по-іншому не можна, обов'язково знайдеться добра людина, яка розповість, нашепче».

- Багато проти сурогатного материнства. У дитячих будинках малюків повно - чому б не подарувати комусь із них щастя?

- А як же гени? Нормальні люди не залишать свою дитину! Від осинки не народяться апельсинки.

Якщо у вас так рано все закрутилося, чому після школи пішли не на співачку вчитися, а в політех?
Я думала потім отримати музичну освіту, але часу не було: по 30 концертів на місяць відпрацьовували - яка тут навчання?
А не було відчуття, що займаєтеся, м'яко кажучи, фігньою, одноденної музикою без мелодії і з дурними словами?
Але не всім же класику грати?
Так і не зрозуміло, що насправді сталося?
Коли в колективі одні жінки - це, напевно, повний кошмар: заздрість, ревнощі, недовіра?
На що мільйонні гонорари витрачали?
Про що ви говорите?
Що вам зробили?
Влаштували велику гулянку або рвонули удвох на острови?