Реклама
Реклама
Реклама

Олена Водонаєва показала правду життя

Підготовка до весілля - справа дуже відповідальна Підготовка до весілля - справа дуже відповідальна. Запитайте у будь-якої нареченої. В один з найурочистіших днів в житті ми намагаємося виглядати ідеально. І колишня учасниця реаліті-шоу «Дом-2» Олена Водонаєва не виняток. Дівчина впритул зайнялася своєю зовнішністю, починаючи від кінчиків пальців на ногах і закінчуючи голлівудською посмішкою.

За інформацією вітчизняних ЗМІ, весілля Олени Водонаєвої призначена на 8 серпня. Незважаючи на популярність дівчини, торжество буде проходити в обстановці суворої конфіденційності. «Я не хочу кликати пресу в найважливіший день свого життя. Я не хочу бачити там зайвих людей, тому ми запросили тільки найближчих. Скажу тільки, що буде 100 чоловік гостей і мої улюблені Иванушки International, які заспівають для мене в цей день », - написала наречена у своєму блозі.

Ім'я нареченого Олена теж вважає за краще не афішувати, відомо лише, що це один з московських бізнесменів. Зате дівчина із задоволенням ділиться подробицями підготовки до церемонії і навіть (можливо, надихнувшись прикладом Демі Мур ) Публікує відверті фото.

Нещодавно Водонаєва відвідала стоматолога, щоб зробити свою посмішку воістину голлівудської, пишуть «Дни.ру», і детально описала цей візит в своєму блозі, супроводивши барвистими ілюстраціями. «Сьогодні була у зубного лікаря. Брррр ... Як я не люблю людей цієї професії. Хоча ні, не людей, а професію! Перед весіллям вирішила добре почистити зубки. Вибілювати поки не хочеться, кажуть, що це нестерпно боляче. А ось чистку я потерпіти можу. Потерпіла. А тепер дивіться, якими прекрасними бувають нареченої перед весіллям. Ось вона, правда життя! Одружуйтесь на нас, чоловіки! А ми будемо ось так мило посміхатися вам щоранку протягом усього життя! »- пише Олена. Цікаво, чи бачив колоритні фотографії її наречений?

Цікаво, чи бачив колоритні фотографії її наречений?