Реклама
Реклама
Реклама

Солістка групи «Катя Чехова»: «Я дуже життєрадісна людина»

  1. Солістка групи «Катя Чехова»: «Я дуже життєрадісна людина»

Солістка групи «Катя Чехова»: «Я дуже життєрадісна людина»

28 вересня в клубі МІЕТ пройшов концерт групи «Катя Чехова ». Не так давно в групі змінилася солістка. У червні цього року вийшов новий альбом «Любов 2.0». Однак на концерті звучали і старі, давно відомі хіти Каті Чехової. Про себе, музиці і новому альбомі в інтерв'ю нам розповіла нова солістка, ім'я якої продюсери проекту просять не називати.

- Чим ви займалися до того, як прийшли в проект «Катя Чехова»?
- Жила, як звичайна людина, звичайним життям. Навчалася в університеті і паралельно співала. А, взагалі, моє життя було завжди дуже насичена різними подіями.

- Як давно ви займаєтеся вокалом?
- Співати я стала з раннього дитинства. Але займатися вокалом почала років з 10. Просто попросила маму відвести мене в музичну школу. Пізніше пішла займатися в студію вокалу. Але професійно голос мені ніхто ніколи не ставив. Я співаю, як можу. Від душі і як відчуваю.

- Батьки підтримують вас у виборі професії?
- Звичайно, батьки підтримують мене.

- Хотіли б ви бачити ваших дітей в цій професії?
- Чому б і ні. Дуже хотіла б.

- Як вдається поєднувати навчання і роботу?
- Я ніколи не замислювалася про це. Все відбувається само собою. Але, мабуть, вдається (сміється).

- Чи вистачає у вас часу на особисте життя?
- Звичайно, вільного часу у мене не дуже багато. Ось уже кілька днів поспіль мрію погуляти по парку, але ніяк не виходить.

- Новий альбом називається «Любов 2.0». А що для вас означає любов?
- «Любов 2.0» - це взаємини між молодими людьми у віртуальній реальності. За допомогою інтернету, мобільного телефону. Я сама помічаю, що стала залежати від нових технологій. У мене була цікава історія, пов'язана зі спілкуванням по мобільному телефону. Одного разу я сиділа в кафешці. Мені надсилали SMS. Те сумні, то веселі і в залежності від їх змісту, вираз мого обличчя постійно змінювалося. Потім я стала помічати на собі погляди інших відвідувачів кафе. І подумала, що, напевно, люди спостерігають за мною і думають, що дівчинка вся в віртуальної реальності, і крім телефону зараз для неї нічого більше не існує (сміється).

- Як проводите свій вільний час?
- Сплю (сміється). А взагалі, дуже люблю гуляти і фотографуватися.

- Яку музику любите слухати у вільний від роботи час?
- До проекту «Катя Чехова», я була далеко від електронної музики. Раніше слухала рок і брит-поп. До сих пір люблю джаз. Із задоволенням слухаю групу «Depeche mode». Зараз я в електронній сфері. І все більше люблю цей музичний стиль, людей, які слухають електронну музику і відвідують нічні клуби. Люблю клубне життя. Намагаюся бути в курсі всіх новинок в електронній музиці. Дуже сподобався останній альбом David Guetta.

- Чи не хочете спробувати себе в іншому музичному стилі?
- Поки немає. Зараз мені все дуже подобається. Моя любов до електронної музики зростає. А, взагалі, я ж тільки починаю освоюватися в цьому стилі.

- На яку цільову аудиторію розрахований проект «Катя Чехова»?
- Абсолютно будь-яка аудиторія. Тому що музика буває хороша чи погана. Якщо музика подобається, то її слухає людина в будь-якому віці. Вчора я була на концерті в Красноярську, там були діти до 17 років. А ще, у мене є знайомий викладач з МДУ ім. Ломоносова, і він теж слухає нашу музику.

- Який ви хочете себе бачити років через десять?
- У мене є така риса характеру - я часто засмучуюсь по всяких дрібницях. Але все ж, я дуже життєрадісна людина. Зараз складно загадувати, який я стану, але головне залишатися собою. Незважаючи ні на що. Просто жити і радіти життю.

- Чи сподобалося вам, як вас зустріли в Зеленограді?
- Я перший раз виступала в такому концертному залі. Але мені дуже сподобався звук. У порівнянні з клубами, він краще. Дуже приємно було співати. Шалено раділа тому, що всі встали і почали танцювати, незважаючи на незручності, пов'язані з театральними сидіннями. Дуже приємно співати для студентів. Загалом, концерт викликав у мене дуже хороші емоції.

Розмовляла Каріна Кондрашева
Дякуємо адміністрацію клубу МІЕТ за допомогу в організації інтерв'ю

Фотографії з концерту


Чим ви займалися до того, як прийшли в проект «Катя Чехова»?
Як давно ви займаєтеся вокалом?
Батьки підтримують вас у виборі професії?
Хотіли б ви бачити ваших дітей в цій професії?
Як вдається поєднувати навчання і роботу?
Чи вистачає у вас часу на особисте життя?
А що для вас означає любов?
Як проводите свій вільний час?
Яку музику любите слухати у вільний від роботи час?
Чи не хочете спробувати себе в іншому музичному стилі?