Реклама
Реклама
Реклама

Все про гру Реальна ферма 2. Завантажити безкоштовно або отримати ключ до гри Реальна ферма 2. Гру також називають: My Farm Life 2

На великій фермі завжди знайдеться місце для швидкого і спритного господаря. Збирайте врожай, наглядати за тваринами і вчасно чините різноманітні консервні агрегати. Виконуйте контракти на поставку овочів в супермаркети здорового харчування і не забувайте, що ви - зірка телебачення!

Повернутися на сторінку з грою Реальна ферма 2 Повернутися на сторінку з грою Реальна ферма 2

щоб налити води спочатку потрібно відро взяти, а уш потім на воду натиснути і все!

ВАРТА СРОЧНО РЯТУЙТЕ, А ТО Я посивівши У СВОЇ 22 РОКИ. Як пройти 48 епізод? Сьогодні раз 6 або 7 перегравала. У відведений часом не влажу.

Єгор: а без часу режим гри є ?????? в грі присутні всі три режими! Оля: Чому не працюють поливалки ????????? У кого-нить вони працюють? Як їх включити? Спасибо)))) Поливалки працюють автоматично, і тільки на кілька грядок

Народ! Ну підкажіть же нам: як працює поливалка?

Допоможіть будь ласка не можу пройти 43 епізод, то одне не вистачає то іншого не зрозумію в чому проблема

ГРА СУПЕР я грала в першу частину але це мені подобатися більше дуже класна!

а без часу режим гри є ??????

класнае

Чому не працюють поливалки ????????? У кого-нить вони працюють? Як їх включити? Дякуємо ))))

Відповідаю ІРЕ-не знаю, я ніякої рівень не перегравав !!! У мене до вас порада одна то що багато нужо наприклад круасанів а яєць не вистачає купите побільше курників, або якщо пшениці не вистачає, посадіть побільше пшениці а в наступному епізоді або коли не потрібно буде все це продасте, збитку не настільки будет !!!! 50 Уровеь-жесть взагалі, там дофіга речей потрібно і ще карлос приходить і на 5000 продуктів хоче !!! У мене одна порада-набирати РЕЙТИНГ і кличте ПОМІЧНИКІВ ПОЧАЩЕ і ЗВИЧАЙНО ПОКУПЙТЕ ТОВАР У ТОРГОВЦЯ !!! Якщо ви будете цих Равіль дотримуватися, то обов'язково пр ойдете епізод без перегравання !!! А щодо Карлоса в режимі без таймера я згоден, він не приходить, яігру залишив на півгодини включченнной і пішов, вернувщісь побачив що Карлос не прийшов ще !!! Ось цей момент Алавар недопрацював, а шкода .. .Без таймера дуже хочеться грати !!!! Я зараз рівень експерта граю, ось це ось ГАРЯЧЕ !!!

<Попередня 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Наступна>


Перед розміщенням на сайті всі коментарі проходять перевірку. З метою безпеки ми не публікуємо особисті контактні дані користувачів. Також ми не розміщуємо реєстраційні ключі до ігор і прохання про їх публікацію, оскільки це порушує ліцензійну угоду кінцевого користувача.

Якщо у вас виникли технічні труднощі з грою, будь ласка, зверніться в Службу підтримки Фабрики ігор Alawar .

Як пройти 48 епізод?
Єгор: а без часу режим гри є ?
Оля: Чому не працюють поливалки ?
У кого-нить вони працюють?
Як їх включити?
Ну підкажіть же нам: як працює поливалка?
А без часу режим гри є ?
У кого-нить вони працюють?
Як їх включити?