Реклама
Реклама
Реклама

ЖК «Крона Парк»

  1. Де купити квартиру?
  2. Чому «Крона Парк»?

Чи плануєте перебратися до столиці Чи плануєте перебратися до столиці? На жаль, вартість нерухомості в Києві досить висока. Однак це не означає, що вам доведеться відмовитися від своєї мрії або жити на орендованих квадратних метрах. Варто придивитися до квартир в передмістях. Околиця столиці останнім часом отримала хороший розвиток - тут вдосконалюється інфраструктура, зводяться сучасні житлові комплекси. У міста обласного значення перебираються навіть деякі кияни, які прагнуть жити в більш екологічно чистих умовах.

Де купити квартиру?

Краще шукати житло в новобудові. Такий варіант приваблює відсутністю зносу біля будівель і продуманим плануванням. До того ж, якщо ви інвестуєте в споруджуваний будинок, зможете непогано заощадити. Звичайно, такий варіант підходить для тих, хто може почекати з заселенням.

Krona Park в Броварах - житловий комплекс бізнес класу, будівництво якого планується якби вони завершилися в 2019 році. Вартість квадратних метрів в новобудові зараз досить низька. Зрозуміло, після того як будівля буде здано в експлуатацію, ціна на квартири в ньому різко підвищиться. Це вигідне вкладення.

Вибираючи новобудову, важливо перевірити будівельну компанію. Зведенням ЖК «Крона Парк» займається «Альянс Новобуд». Це добре відомий в Києві забудовник зі стабільними фінансовими показниками і безліччю успішних проектів. Він уже кілька років спеціалізується на розвитку Броварів. До слова, про передмісті. Транспортне сполучення між Броварами та Києвом відмінно налагоджено. До столиці регулярно відправляється громадський транспорт. Інфраструктура міста добре розвинена.

Чому «Крона Парк»?

Даний проект ретельно продуманий. Забудовник робить все, щоб власники квартир житлового комплексу відчували себе комфортно. Все планування ретельно продумані. У новобудові НЕ буде тісного житла. Навіть в однокімнатних квартирах досить вільного місця. До того ж на етапі будівництва покупці можуть вносити свої корективи (зрозуміло, якщо вони не суперечать вимогам безпеки).

У квартирах передбачена предчістовая обробка. Встановлюються сучасні енергозберігаючі склопакети. Вам не доведеться витрачати великі гроші на капітальний ремонт.

Матеріали для зведення будівель використовуються надійні і екологічні. Планується облаштування навколишньої території. Забудовником передбачений паркінг, доглянутий парк біля будинку, дитячі та спортивні майданчики.

Де купити квартиру?
Чому «Крона Парк»?
Чи плануєте перебратися до столиці?
Де купити квартиру?
Чому «Крона Парк»?