Реклама
Реклама
Реклама

В Асоціації "Будівельний Альянс Донбасу" привітали 700-го покупця

Вибір житла на первинному ринку Донецька відчутно знижується. Тому попит не падає навіть влітку.

як повідомляє сайт Асоціації «Будівельний Альянс Донбасу» , Цього літа вперше не спостерігалося сезонного спаду в роботі відділу продажів. Всупереч очікуваної тенденції, за два літніх місяці було продано 20 квартир житлового комплексу «Центральний», що перевищило показники не тільки кризового 2009-го (14 проданих квартир), але і докризового 2008-го року (12 квартир).

За словами самих покупців, пропозицій готових квартир на первинному ринку Донецька стає з кожним днем ​​все менше. А оскільки купувати недобудоване житло люди не ризикують, всі дороги в кінцевому рахунку ведуть в «САД», де є гарантії і вибір. У липні, за рахунок введення в експлуатацію будинку №3, в житловому комплексі «Центральний» з'явилися нові квадратні метри, і тепер «САД» має в своєму розпорядженні 110 готовими квартирами. В абсолютних цифрах і в порівнянні з іншими забудовниками це немало, але в масштабах Донецька - крапля в морі.

Сьогодні в компанії привітали ювілейного 700-го покупця житла від «саду». Виходячи з динаміки продажів, які восени традиційно зростуть, прогнозується, що ще до кінця року кількість покупців досягне 750-ти. Відповідно, вибір залишилися готових квартир скоротиться ще в два рази.

Ювілейним покупцем однокімнатної квартири в 4-му будинку ЖК «Центральний» в Донецьку стала Катерина Вазьянская:
- Я шукала квартиру саме на первинному ринку. До того, як прийти в «САД», подивилася кілька новобудов, але мене категорично не влаштувало якість квартир, які мені пропонували. Тут мене влаштовує все, я дуже задоволена.

Тут мене влаштовує все, я дуже задоволена


Теги: Донецьк , Донбас , Донецька область , будівництво , квартира , покупки