Реклама
Реклама
Реклама

Броварський забудовник переміг в конкурсі «Вибір року»

Житловий комплекс «Лісовий квартал» компанії «Альянс Новобуд» удостоївся премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року - 2016». На церемонії нагородження, яка відбулася 10 грудня у столичному готелі Intercontinental, стало відомо про перемогу проекту в номінації «Житловий комплекс року Київської області».

- сказав під час нагородження Сергій Караванський, директор компанії «Альянс Новобуд».

«Лісовий квартал» - це сучасний житловий комплекс комфорт-класу, розташований в центрі Броварів (Київська область). Серед його переваг експерти відзначають вдалі архітектурні рішення, високу енергоефективність будівель, розвинену інфраструктуру, а також транспортну доступність (комплекс розташований в 6 кілометрах від Києва). Житловий квартал складається з дев'яти будинків різної висотності, чотири з яких вже здані в експлуатацію. Будинки споруджуються за монолітно-каркасною технологією з цегляними зовнішніми стінами.

Цього літа один з будинків комплексу був визнаний кращим житловим комплексом країни 2015 року з версії Конкурсу кращих будівель і споруд, що проводиться під егідою Державної архітектурно-будівельної інспекції України. Восени на території «Лісового кварталу» був зданий в експлуатацію сучасний дитячий садок «Казка» , Побудований і повністю обладнаний за рахунок компанії «Альянс Новобуд» (згодом об'єкт був подарований громаді Броварів). В даний час фахівці продовжують створювати проект загальноосвітньої школи.

- підкреслив на церемонії Сергій Караванський.