Реклама
Реклама
Реклама

Аудиторські послуги

Аудиторська Компанія "Альянс-Аудит" пропонує Вашій увазі аудиторські послуги.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє нам знаходити найбільш ефективні схеми співпраці Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє нам знаходити найбільш ефективні схеми співпраці. Ми готові запропонувати своїм клієнтам високопрофесійні аудиторські послуги за доступними цінами. Велику увагу ми приділяємо запитам, потребам і побажанням замовників.
У нашій компанії діють три основні принципи роботи:

  • висока якість всіх послуг;
  • розумна цінова політика;
  • уважне ставлення до кожного клієнта.

Одне з головних наших переваг і методів роботи - йти назустріч своїм постійним і потенційним клієнтам!
Ми впевнені що, зробивши замовлення у нас, незабаром Ви зможете переконатися, що результати нашої роботи перевершили всі навіть найсміливіші Ваші очікування!

Згідно ФЗ №307 «Про аудиторську діяльність» з 01.01.2012 аудит бухгалтерської звітності підприємств, у статутних капіталах яких частка державної власності становить не менше 25%, можуть проводити тільки аудиторські організації, що мають штатних працівників-аудиторів, які здали кваліфікаційний іспит і отримали атестати нового зразка (видані після 01.01.2011).

Відповідно до частини 3 статті 5 Федерального закону РФ від 30.12.2008 №307-ФЗ "Про аудиторську діяльність" (в ред. Від 21.11.2011) обов'язковий аудит бухгалтерської (фінансової) звітності організацій, цінні папери яких допущені до обігу на торгах фондових бірж і (або) інших організаторів торгівлі на ринку цінних паперів, інших кредитних і страхових організацій, недержавних пенсійних фондів, організацій, в статутному (складеному) капіталі яких частка державної власності становить не менше 25 відсотків, державних корпорацій , Державних підприємств, а також консолідованої звітності проводиться тільки аудиторськими організаціями.

Відповідно до частини 4.1 статті 23 зазначеного Закону з 1 січня 2012 року аудитори, які користуються дійсними кваліфікаційні атестати аудитора, видані відповідно до Федерального закону від 07.08.2001 N 119-ФЗ "Про аудиторську діяльність", має право брати участь в аудиторській діяльності (здійснювати аудиторську діяльність) відповідно до типу наявного у них кваліфікаційного атестата аудитора, за винятком участі в аудиторській діяльності (здійснення аудиторської діяльності), передбаченої частиною 3 статті 5 Федерального закону N 307 З.

Таким чином:

1.Ліцо, що є членом однієї з саморегульованих організацій аудиторів і має дійсний кваліфікаційний атестат аудитора, виданий до 1 січня 2011 року, має право брати участь в аудиторській діяльності (здійснювати аудиторську діяльність):

  • з 1 січня 2011 року до 1 січня 2012 року - відповідно до типу наявного у нього кваліфікаційного атестата аудитора;
  • з 1 січня 2012 року - відповідно до типу наявного у нього кваліфікаційного атестата аудитора, за винятком участі в аудиторській діяльності (здійснення аудиторської діяльності), передбаченої ч.3 ст.5 Закону N 307-ФЗ.

2.Ліцо, що є членом однієї з саморегульованих організацій аудиторів і має єдиний кваліфікаційний атестат аудитора, виданий після 1 січня 2011 року, відповідно до вимог ч.1-8 ст.11 Закону № 307-ФЗ, має право брати участь в аудиторській діяльності ( здійснювати аудиторську діяльність) без обмеження типом наявного у них кваліфікаційного атестата аудитора, в тому числі в аудиторській діяльності з перевірки підприємств, у статутних капіталах яких частка державної власності становить не менше 25%.

Станом на 27.07.2012г. такі співробітники нашої Компанії мають атестат нового зразка: Гогін Тетяна Володимирівна, кваліфікаційний атестат аудитора № 05-000142, виданий на підставі рішення саморегулівної організації аудиторів «Російська колегія аудиторів» від 27.07.2012г. № 24 на необмежений термін.

Ми обіцяємо, що можемо, а робимо більше, ніж обіцяємо!

Ви в будь-який момент можете зв'язатися з нами, щоб задати питання нашим кваліфікованим фахівцям або зробити замовлення.

Для визначення обсягу робіт Ви можете заповнити Експрес-анкету і направити її нам на електронну пошту [email protected] або на факс (8152) 45-46-89

Наша адреса: м Мурманськ, вул. Привокзальна, д.8, оф.5
Телефони: +7 (8152) 45-46-89, E-Mail: [email protected]