Реклама
Реклама
Реклама

Омська область очолила черговий ганебний топ

Фото: Вікторія Гридасова

На цей раз мова піде про ДТП.

Портал Proekt.media опублікував дослідження, що стосуються автоаварій на території Росії. Фахівці підготували чотири рейтингу. У першому з них лідирує Омська область. Регіон став першим за кількістю втекли з місць ДТП водіїв з 2015 по 2018 рік. Відзначається, що в дослідженні враховувалися тільки серйозні аварії з потерпілими або загиблими. Так, в Омській області місця ДТП покинули майже 25% водіїв. Другу і третю рядки зайняли Пермський край (19,21%) і Іркутська область (18,76%).
Омська область також потрапила в топ-10 регіонів за часткою ДТП, в яких сховалися водіїв так і не знайшли. Правда, на цей раз зайняв п'яте місце, набравши 61,25%. Зверху розташувалися Санкт-Петербург (61,78%), Воронежская область (62,97%), Північна Осетія-Аланія (63,59%) і Севастополь (68,7%).
Зате в список 10 регіонів, що лідирують за часткою водіїв з порушеннями ОСАГО, Омська область не потрапила. Найчастіше без страховки затримують жителів республіки Інгушетії. А ось в топі-20 регіонів за смертністю на тисячу ДТП вона зайняла другий рядок відразу після Чеченської Республіки. На третьому місці - республіка Дагестан. А ось Омська область, на щастя, зовсім не ввійшла в цей список.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?