Реклама
Реклама
Реклама

Процедура покупки юридичної адреси: Договір оренди і Акт прийому-передачі приміщення, завантажити зразок

Договір оренди - найбільш поширена форма надання юридичної адреси організації (Для первинної реєстрації, для зміни адреси). Орієнтовна форма договору, зразок:

Завантажити договір в форматі Word, 56 Кб Завантажити договір в форматі Word, 56 Кб

ДОГОВІР N 00-00 оренди нежитлових приміщень

м.Москва 00 _____________ 00 р

Я, Петров Петро Петрович, з одного боку, і Товариство з обмеженою відповідальністю «Ромашка», що називається надалі "Орендар", в особі генерального директора Іванова Івана Івановича, який діє на підставі Статуту, з іншого боку, уклали цей договір про наступне:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.

1.1. Орендодавець здає нежитлове приміщення, на підставі права власності 00 ААА 000000, а Орендар приймає в оренду нежитлові приміщення, розташовані за адресою: 000000, м. Москва, вул. Московська, будинок 0, приміщення № 0, кімната №0 загальною площею 0 кв. м.
1.2. Невід'ємною частиною цього договору є поверховий план із зазначенням приміщень, переданих Орендарю.
1.3. Приміщення здаються в оренду з "00" __________ 00 р по "00" ___________ 00 р
1.4. Зміна власника орендованого майна не є підставою для зміни або розірвання договору.
1.5. Орендар має право вступити у володіння наданими в оренду приміщеннями з моменту підписання цього договору шляхом підписання акту прийому-передачі приміщення. При цьому обов'язки Орендаря по сплаті орендної плати починаються з 00 ___________ 00 р Орендар зобов'язаний не пізніше 00 _________ 00 р зробити передоплату за оренду за наступний і останній місяць в розмірі 100%. З утримання приміщень та інші випливають з договору про оренду обов'язки виникають в Орендаря з моменту підписання акту прийому-передачі приміщення.

2. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Орендодавець зобов'язаний:
а) на першу вимогу Орендаря передати в користування зазначені в п .. 1.1 приміщення Орендарю за актом прийому-передачі приміщення, в якому повинно бути детально вказано технічний стан приміщень на момент здачі в оренду. При цьому приміщення повинні бути передані в користування Орендарю не пізніше ніж через 10 (десяти) календарних днів після отримання повідомлення від Орендаря про намір приступити до використання орендованих приміщень;
б) не чинити перешкод Орендарю в правомірне використання орендованих приміщень;
в) забезпечувати безперешкодний доступ до орендованих приміщень співробітникам, транспорту, замовникам Орендаря, а також будь-яким іншим особам за вказівкою Орендаря;
2.2. Орендар зобов'язаний:
а) використовувати орендовані приміщення в цілях, зазначених у п. 1.1 договору;
б) містити орендовані приміщення в справності і належному санітарному стані до здачі Орендодавцю, відповідно до вимог СЕС, забезпечувати пожежну і електричну безпеку. При виявленні ознак аварійного стану сантехнічного, електротехнічного та іншого обладнання негайно повідомляти про це Орендодавця;
в) за свій рахунок проводити капітальний ремонт приміщень, займаних Орендарем, якщо сторони не домовляться про інше;
г) у встановлені цим договором терміни проводити оплату орендної плати та комунальних послуг;
д) письмово повідомити Орендодавця не пізніше ніж за 1 місяць про майбутнє звільнення приміщень (в тому числі і їх частини) як в зв'язку з закінченням терміну дії договору, так і при достроковому звільненні;
Чи не проводити реконструкції приміщення, переобладнання сантехніки та інших капітальних ремонтних робіт без згоди Орендодавця. Невід'ємні поліпшення орендованого приміщення проводити тільки з письмового дозволу Орендодавця;
е) після закінчення терміну договору, а також при достроковому його припиненні передати Орендодавцю всі вироблені в орендованих приміщеннях перебудови і переробки, а також поліпшення, складові приналежність приміщень і не віддільні без шкоди від конструкцій приміщення без компенсації витрат на ці поліпшення;
ж) не здавати орендовані приміщення як в цілому, так і частково в піднайом (суборенду) без попередньої згоди Орендодавця;
з) не передавати свої права за цим договором будь-якій особі без попередньої згоди Орендодавця;
і) Якщо орендоване приміщення в результаті дій Орендаря або неприйняття ним необхідних і своєчасних заходів прийде в аварійний стан, то Орендар відновлює його своїми силами, за рахунок своїх коштів або відшкодовує збитки, завдані Орендодавцеві, в установленому законом порядку.
2.3. орендар має право
а) в будь-який час відмовитися від договору оренди, письмово сповістивши Орендодавця про це за один місяць;
б) Орендодавець надає Орендарю право проводити будь-які поліпшення і перепланування приміщень тільки з письмової згоди Орендодавця;
в) Орендар користується переважним правом на продовження і переукладення договору оренди.

3. ПЛАТЕЖІ І РОЗРАХУНКИ ЗА ДОГОВОРОМ

3.1. Щомісячна орендна плата за Приміщення визначається у відповідність до такої формули обчислення щомісячного платежу:
А / п = Е * S * I / 12, де
А / п - розмір щомісячного платежу орендної плати;
Е - розмір ставки за 1 (Один) квадратний метр в рік, що дорівнює 00 рублів 00 коп.
S - загальна площа Приміщення, в відповідно до технічного паспорта, виданого ГУП МО «МОБТІ»;
I - ставка рівня інфляції - застосовується з початку 2012 р і до закінчення дії договору, тобто щомісячний платіж збільшується на ставку рівня інфляції попереднього (2011) року за підсумками минулого року в відповідно до офіційних даних Федеральної служби державної статистики.
* - знак множення;
/ - знак ділення.
Таким чином, Щомісячна орендна плата за Приміщення з моменту підписання договору становить 00 руб. 00 коп. (Нуль гривень 00 коп.).
3.2. Сторони домовилися, що Орендодавець має право в односторонньому порядку збільшити розмір ставки за 1 (Один) квадратний метр в рік (значення Е у формулі обчислення щомісячного платежу орендної плати) до суми, що не перевищує 00 рублів). Про зміну орендної плати Орендодавець письмово повідомляє Орендаря за 30 календарних днів.
3.3. Орендна плата за Приміщення не включає комунальні платежі: оплату водопостачання, опалення, плату за щорічний профілактичний ремонт систем опалення, гарячого та холодного водопостачання та експлуатаційні витрати (прибирання місць загального користування (ліфти, коридори), охорону, оплату електроенергії, оплату за користування лініями зв'язку , витрати по оплаті за користування Інтернет і інші додаткові витрати), які сплачуються Орендарем самостійно. Копії оплачених рахунків надаються Орендодавцю.
3.4. Орендар до 5 числа кожного місяця перераховує Орендодавцю 100% місячної орендної плати в перед за місяць і сплачує протягом 5 банківських днів виставляються відповідними організаціями рахунки за експлуатаційними (комунальним) витрат і за телефон.

4. Відповідальність сторін. РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ

4.1. У разі невиконання або неналежного виконання своїх зобов'язань за цим договором сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.
4.2. Кожна зі сторін, що завдала невиконанням або неналежним виконанням своїх зобов'язань за цим договором шкоду іншій стороні, зобов'язана відшкодувати другій стороні завдані збитки, включаючи неодержані доходи. Крім того, винна сторона зобов'язана сплатити штраф у розмірі, встановленому цим договором.
4.3. Орендодавець має право в односторонньому порядку відмовитися від виконання Основного договору, якщо Орендар більше двох разів поспіль після закінчення встановленого договором терміну платежу не вносить орендну плату. Оплата за Договором здійснюється не пізніше 5 (п'ятого) числа поточного місяця. Днем оплати вважається день списання грошових коштів з розрахункового рахунку Орендаря. Договір вважається розірваним з момент письмового повідомлення Орендаря.
4.4. За кожен день прострочення перерахування орендної плати нараховується пеня в розмірі 5% від суми заборгованості, але не більше 100% від загальної суми орендної плати.
4.5. У разі звільнення Орендарем приміщення до закінчення терміну оренди або у зв'язку із закінченням терміну Договору він зобов'язаний сплатити Орендодавцю суму вартості не зробленого їм і є його обов'язком косметичного або поточного ремонту приміщення.
4.6. Вартість невіддільних поліпшень, вироблених Орендарем без дозволу Орендодавця, відшкодуванню не підлягає.
4.7. Договір оренди підлягає достроковому розірванню на вимогу Орендодавця, а Орендар - виселенню:
4.7.1. При використанні приміщення в цілому або його частини не у відповідності з Договором оренди.
4.7.2. Якщо Орендар навмисно або з необережності погіршує стан приміщення.
4.7.3. Якщо Орендар не вніс орендну плату протягом двох місяців.
4.7.4. Якщо Орендар не виробляє ремонтів, передбачених Договором оренди.
4.7.5. Договір вважається розірваним з моменту письмового повідомлення Орендаря Орендодавцем.
4.8. Договір оренди може бути розірваний на вимогу Орендаря:
4.8.1. Якщо приміщення в силу обставин, за які Орендар не відповідає, виявиться в стані, непридатному для використання.
4.9. Договір може бути розірваний в силу форс-мажорних (непереборних) обставин.

5. ОСОБЛИВІ УМОВИ

5.1. Орендар має переважне право на продовження договору оренди на тих же умовах. У разі якщо за 1 місяць до закінчення терміну дії договору оренди жодна зі сторін не заявить про свій намір припинити його дію, договір вважається розірваним.

5.2. ДОДАТОК ДО ДОГОВОРУ

5.2.1. Акт прийому передачі Приміщень;
5.2.2. план приміщень

6. Реквізити сторін:

Орендодавець: Орендар:
Петров П.П. Товариство з обмеженою
відповідальністю «Ромашка»
Генеральний директор
Іванов І.І.

Додаток: Плани поверхів орендованих приміщень
ПІДПИСИ СТОРІН:

Орендодавець: Орендар:
Петров П.П. Товариство з обмеженою
відповідальністю «Ромашка»
Генеральний директор
Іванов І.І.

Додаток № 0
до Договору оренди
нежитлового приміщення
N 00-00 від «00» _____________ 00 р

АКТ N 00-00
прийому-передачі нежитлового приміщення

м.Москва 00 _____________ 00 р

Я, Петров Петро Петрович, з одного боку, і Товариство з обмеженою відповідальністю «Ромашка», що називається надалі "Орендар", в особі генерального директора Іванова Івана Івановича, який діє на підставі Статуту, прийняв в оренду нежитлове приміщення, розташоване за адресою: 000000 , г. Москва, вул. Московська, будинок 0, приміщення № 0, кімната №0 загальною площею 0 кв. м., приміщення загальною площею 0 кв. м., згідно з Угодою N 00-00 оренди нежитлового приміщення від "00" ____________ 00 м.Москва.
Технічний стан нежитлового приміщення задовільний.

Передав: Прийняв:
Петров П.П. Товариство з обмеженою
відповідальністю «Ромашка»
Генеральний директор
Іванов І.І.

Завантажити договір в форматі Word, 56 Кб Завантажити договір в форматі Word, 56 Кб

Перейти в розділ:

Юридичні адреси
Реєстрація фірм
Довідкова інформація