Реклама
Реклама
Реклама

Тест-драйви Hyundai Accent

Розповіді про автоподорожі на Hyundai Accent

Розповіді про автоподорожі на Hyundai Accent

Начитавшись відгуків про поїздки в Казахстан, я теж загорівся і вирішили ми з дружиною у відпустці з'їздити в Астану. Машину спеціально не готував і так доглядаю за нею. Проклали маршрут, взяли планшет з Навітел і поїхали. Відстань близько 1 тис. Км.

Км

Вибір припав на Грецію, так як країна поєднує в собі і пляжний відпочинок, і відвідування історичних місць, квитки були куплені за два місяці за лояльними цінами (переліт на одного Мск-Афіни-Ханія-Афіни-Мск авіакомпанія «Aegenair») - 350 $ . Потім отримання шенген візи і відпустки на роботі, вибір транспортування до Москви (вибрали ми наступний варіант: до Самари на своєму авто (Toyota Corolla, 2007 V- 1,6), потім нічний поїзд Самара-Москва).

Потім отримання шенген візи і відпустки на роботі, вибір транспортування до Москви (вибрали ми наступний варіант: до Самари на своєму авто (Toyota Corolla, 2007 V- 1,6), потім нічний поїзд Самара-Москва)

Начитавшись оповідань і надивившись фотографій красот Алтаю, сильно загорівся бажанням відправитися туди на своїй машині. Найбільше хотілося з'їздити на перевал Кату-Ярик і випробувати свою машинку на ньому, чи зможемо спуститися і, головне, забратися на перевал?

Найбільше хотілося з'їздити на перевал Кату-Ярик і випробувати свою машинку на ньому, чи зможемо спуститися і, головне, забратися на перевал

У липні завдяки щасливому випадку у мене збіглося шість вихідних. Що робити шість днів в розпеченому сонцем Пітері, я просто не уявляла, тому народилася ідея поїхати в Сортавала в Мармуровий каньйон. Одного разу я там вже була, але це було пізньої осені, вже сніг лежав, а влітку адже набагато цікавіше! Проблема полягала лише в тому, що їхати було абсолютно ні з ким, всі були зайняті роботою.

Проблема полягала лише в тому, що їхати було абсолютно ні з ким, всі були зайняті роботою

До кінця першого тижня відпочинку, коли нудотні коктейлі вже не лізли в горло, ми полізли шукати телефони контор прокату автомобілів. Попередньо розраховували на ціну близько $ 50 на добу, проте, зателефонувавши основні великі міжнародні контори, з'ясували, що за таку ціну нам нічого запропонувати не хочуть, просять $ 80-90.

Попередньо розраховували на ціну близько $ 50 на добу, проте, зателефонувавши основні великі міжнародні контори, з'ясували, що за таку ціну нам нічого запропонувати не хочуть, просять $ 80-90

Зібралися на початку червня вибратися з Ангарська на довгі вихідні (День незалежності) з дружиною на риболовлю. Вибір припав на Середкінской затоку, тому що у нас раніше був будинок-дача в Козачому і доводилося їздити в Середкин (18 км від будинку) на ловлю трофейного карася і сома на донки. Загалом, ностальгія плюс перспектива хорошої рибалки :).

Найбільше хотілося з'їздити на перевал Кату-Ярик і випробувати свою машинку на ньому, чи зможемо спуститися і, головне, забратися на перевал?