Реклама
Реклама
Реклама

Пожежники загасили вогонь на теплоході "Анна Ахматова" в Підмосков'ї

Тушіння пожежі. Фото РІА Новини Пожежники загасили загоряння на теплоході "Анна Ахматова" в Підмосков'ї, йде проливання згорілих конструкцій, повідомила керівник прес-служби ГУ МНС по Московській області Юлія Гаврикова.

"У 17.51 ​​вдалося ліквідувати відкрите горіння. За уточненими даними, площа пожежі склала 430 квадратних метрів", - сказала співрозмовниця агентства.

Боротьба з вогнем велася майже шість годин - гасіння ускладнювало те, що горів утеплювач між двома металевими стінками корпусу, пояснили в МНС.

Двопалубний теплохід "Анна Ахматова" пришвартований на кордоні Ікшінскім водосховища і каналу імені Москви, поруч з селом Бджілка Митищинського району.

На борту 86-метрового судна в момент загоряння перебувала ремонтна бригада - десять робочих, всі вони були евакуйовані.

Як повідомляють сайти турагентств, які продавали квитки на теплохід "Анна Ахматова" (проект 305, тип "Дунай"), судно було побудовано в 1959 році в Угорщині. "Дунай" - один з найпоширеніших типів річкових суден в СРСР, ці теплоходи експлуатувалися практично на всіх річках колишнього Союзу. У 2000 році теплохід "Анна Ахматова" пройшов модернізацію, яка була спрямована на підвищення комфортабельності судна, відзначають туристичні портали.

За матеріалами РІА Новини

_________________________________________________________________

Для порятунку людських життів в екстрених випадках не забувайте розміщувати в будівлях і об'єктах знаходження людей люмінесцентний план евакуації , Щоб його було видно і в темряві. Послуги з виготовлення схеми на фотолюмінесцентного основі, відповідно ГОСТ Р 12.2.143-2009, зовсім недорогі, а людське життя неоціненна.

Якщо Вам сподобалася стаття, не забудьте поділитися в соціальних мережах