Реклама
Реклама
Реклама

Здати квартиру через агентство - вигідно і за 10 днів!

Є власником квартири в Москві і хочете здати її в оренду для отримання додаткового доходу з мінімальними ризиками

Є власником квартири в Москві і хочете здати її в оренду для отримання додаткового доходу з мінімальними ризиками? Наші професійні ріелтори Вам обов'язково допоможуть!

Телефон головного спеціаліста по оренді +7 (985) 994 9930 або залиште заявку на сайті з позначкою «оренда»

Плюси здачі квартири в оренду через агентство:

Розглянемо ситуацію: наприклад, Ви самотня жінка або пенсіонер і хочете здати квартиру. Ви виставляєте оголошення на одну з безкоштовних баз, дзвонить чоловік і висловлює бажання зняти Вашу квартиру, призначає час перегляду. Як показує практика, 80% власників квартир не цікавляться заздалегідь по телефону, що представляє собою потенційний орендар - звідки він приїхав, де працює, яка у нього національність, і вважають за краще питати це тільки під час перегляду. Однак, тут Ви ризикуєте: раптом, у цієї людини нехороші наміри? Тут варіантів дуже багато - починаючи від крадіжки, закінчуючи нелегальним продажем Вашої квартири (чого тільки не буває!).

Як забезпечить Вашу безпеку агентство? По-перше, наші досвідчені ріелтори вже на стадії телефонної розмови виявлять 80% невідповідних орендарів. По-друге, велика частина потенційних орендарів - це клієнти нашого агентства нерухомості, які уклали з нами договір (а значить ми вже встановили їх особу) на підбір квартири в оренду. І, звичайно, по-третє, Ваш особистий ріелтор, який буде займатися здачею в оренду Вашої квартири, завжди буде супроводжувати перегляди і фіксувати інформацію про потенційного орендаря.

Безкоштовна консультація фахівця

  • Юридична безпека

Всі наші ріелтори мають більш ніж 5-річний досвід роботи (а 30% співробітників працюють з початку заснування компанії з 1993 року) і керуються особистим досвідом і консультаціями штатного юриста. Договір, який Ви укладете з орендарями Вашої квартири, буде підготовлений з урахуванням Ваших побажань ріелтором, і буде відстоювати Ваші інтереси, а також в ньому передбачені грошові штрафи для орендаря в разі недотримання ним умов договору або його дострокове розірвання. Також в договорі оренди квартири крім стану квартири описується і все Ваше майно, з яким Ви цю квартиру здаєте. При виникненні будь-яких спірних ситуацій або за консультацією Ви завжди зможете звернутися до Вашого особистого ріелтору або до головного спеціаліста по оренду по т. +7 (985) 994 9930

Послуги ріелтора по здачі квартири абсолютно безкоштовні! І тут немає ніякого підступу - за традицією комісію агентству нерухомості виплачує орендар квартири, а не власник. Для постійних клієнтів пропонуються додаткові грошові бонуси.

  • Здача квартири проходить на Ваших умовах

Перш ніж почати рекламувати Вашу квартиру, Ваш особистий ріелтор обов'язково з'ясує, які у Вас хороше ставлення до мешканцям. Наприклад, з дітьми або без, з тваринами або без, якої національності і т.д. На який термін Ви плануєте здавати квартиру і на який дохід орієнтуєтеся.

  • Ще раз вигода!

Завдяки професійній оцінці нашого фахівця, Ви зможете здати свою квартиру і вигідно і швидко. І це не просто рекламна фраза, за статистикою 90% квартир ми здаємо в протягом 10 днів з актуальної ринкової ціни.

Розглянемо приклад: у Вас є 2-кімнатна квартира в 7 хв від метро в Західному окрузі Москви зі всіма необхідними меблями і технікою, в середньому стані. Ви хочете її здати за 52 000 рублів на місяць. Ринкова вартість оренди аналогічної Квартири - 50 000 рублів на місяць. За статистикою, квартира з завищеною вартістю оренди здається більш 20 днів. Відповідно, Ви втрачаєте вартість половини місяця оренди, а це 25 000 рублів. Знову ж за статистикою 80% орендарів не продовжують договір оренди, а часто навіть вимагають зниження ставки оренди і затримують платежі - в середньому в знятої Квартирі живуть півроку або 6 місяців. Давайте тепер порахуємо втрати від несвоєчасної здачі Квартири. При здачі її за 50 000 рублів на місяць, за 6 місяців Ви б заробили 300 000, а при здачі за 52 000 рублів на місяць за аналогічний період, але за вирахуванням вартості половини місяця Ви б заробили, 312 000 - 25 000 = 287 000 .

Разом Ваші втрати складуть 13 000 рублів, а причина - неправильна оцінка вартості оренди Квартири.

  • Ніякої головою болю!

Ми не лікарі, але одну з причин головного болю ми точно усунемо - це десятки дзвінків на годину від ріелторів і потенційних орендарів, які обрушаться на Вас як тільки ви розмістите оголошення про здачу Вашої квартири. Ми також порадимо Вам як привести квартиру в порядок, щоб вигідніше її здати, в яку клінінгову службу звернутися.

У Вас залишилися страхи або сумніви з приводу здачі в оренду квартири через наше агентство нерухомості? Ось кілька вагомих аргументів на нашу користь:

- Ми не розголошуємо Ваші особисті дані і НЕ повідомляємо їх в податкову або Мосжилинспекцию.

- У нас величезний досвід роботи - наше агентство працює на ринку нерухомості з 1993 року!

А якщо чесно - ми любимо свою роботу, завжди ставимося з розумінням і повагою до наших клієнтів, намагаємося вирішити будь-які проблеми.

Ми чекаємо Вашого дзвінка по телефону відділу оренди +7 (985) 994 9930 або залиште заявку на сайті з позначкою «оренда».

Є власником квартири в Москві і хочете здати її в оренду для отримання додаткового доходу з мінімальними ризиками?
Однак, тут Ви ризикуєте: раптом, у цієї людини нехороші наміри?
Як забезпечить Вашу безпеку агентство?
У Вас залишилися страхи або сумніви з приводу здачі в оренду квартири через наше агентство нерухомості?