Реклама
Реклама
Реклама

Створення сайту агентства нерухомості

  1. Яким повинен бути сайт агентства нерухомості?
  2. Створення сайту агентства нерухомості - кому довірити?

Створення сайту агентства нерухомості - один з найважливіших кроків для успішного розвитку ріелторського бізнесу як в мережі Інтернет, так і поза нею Створення сайту агентства нерухомості - один з найважливіших кроків для успішного розвитку ріелторського бізнесу як в мережі Інтернет, так і поза нею. Чому? Про це знають фахівці веб-студії WebStudio2U.

Агентство нерухомості, ріелтерські агентство - під такими назвами відомі компанії, що спеціалізуються на купівлі-продажу нерухомості, оренди та обміні нерухомості і т.д. Нерухомість, тобто квартири, будинки, котеджі, земельні ділянки під забудову, незважаючи на свою дорожнечу, користується попитом, а тому залучення клієнтів і, як наслідок, збільшення доходів агентства нерухомості - це одна з основних задач сайту агентства.

Створення сайту агентства нерухомості необхідно і маленьким компаніям всього з декількома десятками об'єктів нерухомості, і великим розгалуженим корпораціям, в базі яких сотні і тисячі об'єктів. Так, сайт агентства нерухомості виконує ряд загальних функцій:

  • забезпечує цілодобову присутність агентства в Інтернет
  • є потужним рекламним інструментом
  • забезпечує відвідувачів свіжої і актуальної інформації про стан ринку нерухомості в регіоні, країні, за кордоном
  • відповідає на питання відвідувачів

До специфічних функцій сайту агентства нерухомості можна віднести наступні:

  • пошук по всьому тексту по базі об'єктів нерухомості
  • надання докладної інформації про кожного пропонованому об'єкті
  • функція кредитного розрахунку: мінімальні платежі, комісії і т.д.
  • функція визначення географічного положення пропонованих об'єктів (наприклад, прив'язка до сервісу Google.Maps або Яндекс.Карти)

Крім цього створення сайту агентства нерухомості дозволяє організувати зручне управління інформаційною базою агентства, організувати і налаштувати доступ до ресурсів компанії для її філій (якщо такі є). Кожен співробітник агентства може мати свій персональний розділ на сайті, де у нього буде можливість працювати тільки зі «своїми» об'єктами, клієнтами і т.д.

Які вигоди і переваги дає створення сайту агентства нерухомості? Сайт здатний охопити велику аудиторію цільових відвідувачів. Так, інтернет-користувачі більше 2 млн. Разів на місяць роблять запити по слову «нерухомість» і ще сотні тисяч запитів за словами «агентство нерухомості», «купити нерухомість» і т.д.

Також сайт підтримує імідж компанії, сприяє підвищенню рівня довіри до агентства. Сьогодні на компанії, що не мають своїх сайтів, інтернет-користувачі дивляться з підозрою, вважаючи їх несерйозними «одноденками».

За корисну та актуальну інформацію, розміщену на сайті агентства, відвідувачі будуть вдячні: на сайті легко вміщаються сотні і тисячі фотографій об'єктів, корисні статті, огляди ринку, маркетингові дослідження і т.д.

Яким повинен бути сайт агентства нерухомості?

Створення сайту агентства нерухомості, як і будь-якого іншого сайту для бізнесу , Включає розробку дизайну сайту, програмування функціоналу сайту, наповнення сайту тематичним контентом і т.д. Дизайн сайту агентства нерухомості повинен відповідати потребам цільової аудиторії, бути чітким і суворим, зручним і зрозумілим.

При створенні сайту агентства нерухомості слід пам'ятати, що сайт призначений не для фахівців-ріелтерів (хоча можливий і такий варіант), а для простих людей. Тому інформація, що розміщується на сайті, повинна бути, в першу чергу, зрозуміла і доступна відвідувачам.

Сайт агентства нерухомості без ряду корисних функцій взагалі не цікавий для відвідувачів. Так, на сайті слід організувати зручний пошук по базі даних об'єктів з можливістю подальшого збереження і роздруківки результатів. Корисно зробити також «прив'язку» об'єктів до географічних картах місцевості - відвідувачі зможуть оцінити, наскільки вигідно розташування того чи іншого об'єкта.

Структура сайту агентства нерухомості може бути наступною:

  • Інформація про компанію
  • каталог нерухомості (можна окремо виділити житлову і комерційну нерухомість)
  • перелік послуг агентства
  • корисні огляди, статті, дослідження
  • контактні дані
  • персональні розділи клієнтів, співробітників, партнерів

В розділ інформації про компанії слід включити історичні відомості, дані про державні ліцензії, сертифікати та іншої дозвільної документації, дані про заслужених нагородах і т.д. Відносини клієнта і ріелтерів будуються багато в чому на довірі, тому корисною може виявитися інформація про співробітників агентства.

Каталог об'єктів нерухомості повинен бути добре структурований, повинен включати докладний опис кожного об'єкта, фотографії високої якості. Пошук по каталогу повинен бути зручним, зрозумілим.

Перелік послуг агентства бажаний на сайті. Потенційним клієнтам агентства вкрай важливо знати, за що саме вони платять гроші: за інформаційну підтримку, за повне «ведення» угоди клієнта або за що-небудь ще. Додаткові послуги, такі як оцінка нерухомості, проведення маркетингових досліджень, виконання будь-яких розрахунків, також можуть бути представлені на сайті агентства.

Створення сайту агентства нерухомості - кому довірити?

Створення сайту агентства нерухомості - непросте завдання. Чи не підійдуть універсальні шаблони, однотипні рішення, адже сайт повинен з кращого боку уявити агентство, стати сполучною ланкою між агентством і його клієнтам, ефективно виконувати покладені на нього завдання. Все це неможливо без ретельного індивідуального аналізу агентства і його конкурентів, без дослідження цільової аудиторії майбутнього сайту, без грамотної постановки цілей сайту.

Створення сайту агентства нерухомості від веб-студії WebStudio2U - це професійне створення сайту від команди кваліфікованих фахівців. Сайт агентства нерухомості від WebStudio2U - це сайт, який відповідає найвищим вимогам якості і всім потребам ріелтерського бізнесу, це сайт, продуктивно працює для агентства нерухомості 24 години на добу, 7 днів на тиждень!

Замовити створення сайту агентства нерухомості Ви можете прямо зараз!

Теги:
створення сайту, створення сайту нерухомості, створення сайту агентства нерухомості, агентство нерухомості, сайт агентства нерухомості

Яким повинен бути сайт агентства нерухомості?
Створення сайту агентства нерухомості - кому довірити?
Чому?
Які вигоди і переваги дає створення сайту агентства нерухомості?
Яким повинен бути сайт агентства нерухомості?
Створення сайту агентства нерухомості - кому довірити?