Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість Сочі - квартири, будинки, ділянки, новобудови від АН Проспект

Порівну або по-чесному: як ділити нерухомість при розлученні
Розлучення сам по собі процес непростий, а якщо у вас є діти і спільне житло, то він ускладнюється в рази. Розбираємося, як колишнє подружжя можуть поділити наявні у них квартири, заміські будинки, котеджі і землю. Як прописати до себе родича, щоб він не міг претендувати потім на квартиру
Нелегко доводиться господареві квартири, коли близький родич звертається з проханням прописати його: з одного боку - родина, а з іншого - квартира. Ще з радянських часів наші люди відмінно пам'ятають, що прописати людини на своїй житлоплощі - фактично означає віддати йому частину самої квартири. Чим небезпечна квартира, придбана з використанням маткапіталу.
Федеральний закон «Про додаткові заходи державної підтримки сімей, які мають дітей» (№ 256-ФЗ) дозволяє використовувати материнський капітал для поліпшення житлових умов. Нерідко квартири, куплені із залученням цих коштів, потім надходять у продаж. Важливо, щоб власники такої квартири дотримувалися всі вимоги закону про маткапітале, інакше у покупця потім можуть бути серйозні проблеми. Чому ФНС може відмовити в податковому відрахуванні і як цього не допустити
Якщо ви ще не пенсіонер, це не означає, що держава вам нічого не повинно: кожен, хто платить зі своїх доходів 13% -вий податок, має право повернути частину грошей з бюджету при наявності певних підстав, перелічених у законі. Найпоширенішими з них є: - придбання або будівництво житла, - виплата відсотків по іпотечному і т.п. кредиту на покупку або будівництво житла, - плата за освітні послуги, - плата за лікування (в т.ч. купівля необхідних ліків). Свій будинок - по повідомленню
Президент підписав поправки в Градкодекс. Правила будівництва приватних будинків істотно спрощуються. Як зазначено в пояснювальній записці, мета змін - ввести єдині норми для будівництва будинків на ділянках ІЖС, на садових наділах і в особистих підсобних господарствах.

Компанія "Проспект Нерухомість" існує і успішно розвивається на ринку нерухомості Сочі вже 10 років. За час роботи ми накопичили безцінний досвід, що дозволяє нашим клієнтам (Вам) отримати пакет якісних послуг. Ми пропонуємо широкий вибір об'єктів нерухомості по всьому мікрорайонах міста Сочі від Адлера до Дагомисі.

Сфера діяльності Компанії включає здійснення таких операцій з нерухомістю, як купівля-продаж вторинного житла, продаж новобудов, елітної, комерційної, заміської нерухомості - будинків, дач, котеджів, земельних ділянок, а також обмін, розселення комунальних квартир, юридичний супровід угод, приватизація і реєстрація житла, що дозволяє нам задовольнити будь-які запити наших клієнтів - жителів і гостей столиці Олімпіади-2014.

Успішна робота нашого колективу складається з чітких і злагоджених дій всієї нашої команди. Ми орієнтовані на довгострокову співпрацю з нашими клієнтами, тому для нас принципово важливо якість нашої роботи і облік всіх побажань клієнта. Близько половини угод проводиться нашими фахівцями за рекомендаціями колишніх клієнтів. Наші цінності: професіоналізм, доброзичливість, гнучкість, стабільність, доступність послуг і максимум надійності. Ми будемо раді Вам допомогти і докладемо всіх зусиль, щоб Ви залишилися задоволені нашою роботою.