Реклама
Реклама
Реклама

італійці. Заміж за італійця.

Італійці. Заміж за італійця. Італійський чоловік.

Італійський чоловік

Міжнародне шлюбне агентство "Хеппі Лайф" успішно допомагає російським жінкам, які мріють вийти заміж за італійця і виїхати жити в прекрасну Італію з коханим чоловіком - італійцем.

Фахівці шлюбного агентства вже розповідали Вам в попередніх статтях про особливості менталітету чоловіків - іноземців, говорили про те, як вдало вийти заміж за іноземця, і чому іноземні чоловіки шукають собі російських дружин?

Часто, жінки - Клієнтки шлюбних агентств виявляють бажання вийти заміж за італійця, мріють про італійського чоловіка! Воно й не дивно .... Чому? Ми розповімо детальніше про особливості менталітету італійців в нашій статті.

Італія .... про цю сонячну і прекрасну країну можна говорити годинами. Всім відома багатюща культура, курортний клімат, красиві міста, смачна їжа в Італії, але найголовніше її достоінсто - це, звичайно ж, італійці. Дуже подобається відсутність будь-якої агресії і життєрадісність населення. Ось тільки що поговорили про проблеми і тут же починаються розмови про те, хто куди піде сьогодні ввечері, хто у кого виграв в футбол вчора, і хто куди поїде у відпустку. Італійці люблять проводити час в компанії, на вихідні прийнято ходити в ресторан, їздити на море або в гори.

Італійська кухня
Напевно найрізноманітніша, смачна і здорова кухня в світі. І, що важливо, легка в приготуванні. Помилково дехто думає, що в Італії їдять тільки макаронні вироби. Різноманітності продуктів і страв немає меж. Неодноразово і безуспішно італійці пробують підрахувати кількість видів сирів, ковбас, хліба і т.п. Секрет різноманітності італійської кухні в тому, що в кожному місті є свої національні страви, нічим не схожі на ті, які прийнято готувати в сусідньому місті.

культ сім'ї
Італійські діти можливо самі розпещені в світі. Стільки любові, турботи і матеріальних благ присвячується ім. І чималу роль в цьому відіграють саме тата.

клімат
Вся Італія - ​​це справжній довічне курорт. Взимку температура рідко опускається нижче нуля. Італійська зима для нас - це непомітний перехід з осені в весну.

Культура і традиції
За даними ЮНЕСКО половина всієї культурної спадщини людства знаходиться в Італії. І не вистачить, напевно усього життя, щоб відвідати всі музеї та архітектурні пам'ятки італійських міст. Але культура цієї країни - це не тільки її минуле, а й в наші дні знамениті художники, скульптори, письменники, режисери та інші діячі мистецтва створюють свої шедеври. Італійці дуже цінують свої традиції та культурну спадщину своєї країни. По справжньому захоплює те, що сучасність в будь-якому місті ніколи не затирає історію, нікому не прийде в голову руйнувати старі квартали, щоб розширити вулицю.

Італійці. Італійські чоловіки. Чоловіки Італії.

Італійські чоловіки відомі в усьому світі своєю темпераментностью і емоційним проявеніем почуттів до жінки. Особливо, якщо це - його улюблена жінка! Італійці - чудові чоловіки: незважаючи на свою відкритий прояв емоцій і явний оптимізм, італьянскік чоловіки дуже вірні чоловіки. Діти і сім'я - святе! Італійці не поспішають вступати в офіційний шлюб, але одружившись, стають зразковими чоловіками й батьками. Проводити вихідні дні з сім'єю на пляжі або пікніках - улюблене заняття італійських чоловіків. Не варто говорити і про те, що російські жінки для італійців - це мрія. Італійські чоловіки - цінителі жіночої краси і завжди захоплюються тим, як російська жінка вміє поєднувати в собі якості відмінною господині, ніжною, турботливою дружини і при цьому шикарно виглядати. На жаль, італійські жінки не страждають від дефіциту чоловічої уваги і часто зовсім не дбають про зовнішній вигляд, вважаючи за краще у всьому природність і натуральність. На відміну від російської жінки, яка завжди прагне бути на висоті для свого чоловіка. Це одна з причин, чому італійські чоловіки все частіше вибирають собі російських дружин. Італійці дуже поважають своїх мам і прагнуть вибрати собі супутницю життя, з подібним набором материнських якостей. Не секрет, що російські жінки славляться тим, що сім'я і турбота про чоловіка стоїть першому місці. Чого не можна сказати про італійок, орієнтованих на побудову кар'єри і вільний спосіб життя, не обтяжений сімейними зобов'язаннями.

Шлюбне агентство "Хеппі Лайф" співпрацює з найуспішнішим і авторитетним шлюбним агентством в Італії, де чоловіки - це серйозні і успішні чоловіки-італійці, орієнтовані на створення сім'ї з російською жінкою. Наше б рачние агентство успішно допомагає російським жінкам знайомитися з італійцями безпечно і надійно, і виходити заміж за гідних чоловіків.

Ну а найголовніше, мабуть те, що можна бути впевненим в завтрашньому дні. Нехай змінюються політики і президенти, але знаєш, що Італія назавжди залишиться тією Італією, яку ми всі знаємо і любимо.

Щиро, Ваші: Слинкина Марина і Олена Гранде,

Агентство знайомств "Хеппі Лайф"

Чому?