Реклама
Реклама
Реклама

«Аерофлот» почав продаж субсидованих квитків на Далекий Схід

У четвер, 30 березня, «Аерофлот» оголосив про старт продажів авіаквитків за субсидованими тарифами на рейси з Далекого Сходу до Москви і назад, а також між містами Далекого Сходу.

«Скористатися субсидованими перевезеннями в економічному класі можуть громадяни Російської Федерації у віці до 23 років і понад 60 років (для жінок - понад 55 років), інваліди I групи, інваліди з дитинства II і III груп, які супроводжують інваліда I групи або дитини-інваліда» , - йдеться в повідомленні перевізника

Тарифи діють з 1 квітня по 31 жовтня 2017 року. Ціни на рейси в міста Далекого Сходу починаються від 7 тисяч рублів. Найдорожчий переліт Москва - Петропавловськ-Камчатський коштує 7,5 тисячі рублів. При цьому несубсідіруемий квиток на цей же рейс «Аерофлоту» обійдеться пасажирові в 96 тисяч. Відзначимо, що полетіти в далекосхідний регіон можна і вдвічі дешевше, однак тільки стикувальними рейсами - в цьому випадку загальна тривалість польоту може досягати 20-25 годин.

За словами експертів, кількість субсидованих квитків, які виставляє в продаж «Аерофлот», вкрай мало. Зазвичай всі вони розкуповуються в перші кілька діб. дане питання періодично піднімають влади Далекого Сходу, проте поки вирішити проблему не вдалося. Представники «Аерофлоту» апелюють до обсягу субсидій, що виділяються владою авіаперевізнику. На думку керівництва авіакомпанії, цих грошей недостатньо, щоб збільшити кількість пільгових крісел.