Реклама
Реклама
Реклама

Визнання права власності на квартиру через суд

  1. Збір документів і алгоритм дій
  2. Допомога у визнанні права власності на квартиру в суді
  3. Кваліфікований юрист зобов'язаний:
  4. Вибір професіонала на користь - АК «Сприяння»

Приватна власність на житло є недоторканною Приватна власність на житло є недоторканною! Це гарантовано Конституцією РФ і цілою низкою законів, які зачіпають дану сферу.

Але часто так трапляється, що визнати право власності на квартиру, можливо тільки за рішенням суду, і це є єдиним способосм вирішення проблеми.

Коли потенційний власник повинен доводити своє право на даний об'єкт нерухомості, йому доводиться стикатися з цілою низкою бюрократичних перепон. Подолати їх часом реально лише за допомогою адвоката у цивільних справах . Тільки багатий особистий професійний досвід і успішна юридична практика по вирішенню цивільних спорів , Здатні дати чіткі відповіді на складні питання, що виникають в процесі подібного виду цивільного судочинства .

Визнати право власності на квартиру в суді, доводиться у випадках:

Збір документів і алгоритм дій

Для подачі позову з метою визнати право власності на квартиру через суд, необхідно ретельно підготуватися до цього процесу. Головною і першочерговим завданням є збір необхідних документів, на підставі яких і буде розглядатися питання. Вони ж і стануть точкою звіту судового розгляду. До цього переліку в обов'язковому порядку входять позовну заяву про визнання права власності на квартиру через суд, квитанція сплаченого державного мита, а також документи, що підтверджують факт володіння та / або користування спірною квартирою. В юридичній практиці можуть бути самі різні випадки, коли знадобиться відновлення втрачених документів та звернення за ними в архів, залучення органів опіки та піклування, опитування свідків або оспорювання інших документів, що спростовують право власності на квартиру позивача.

Допомога у визнанні права власності на квартиру в суді

Право власності на квартиру за судовим рішенням з підтримкою професіонала стане гарантованою перспективою, в результаті успішної співпраці. З огляду на, що це питання досить складне і неоднозначне, адвокати і судові юристи АК «Сприяння» в цій галузі мають для цього достатній рівень підготовки і успішний досвід роботи. Визнання права власності на квартиру в суді - найбільш поширений процес, з яким доводиться часто стикатися практикуючим юристам, адвокатам і простим обивателям.

Допоможемо отримати квартиру у власність


Практично в будь-якому випадку, визнати право власності на квартиру в суді можливо лише при грамотному і детальному підході. Ось тому, юридична допомога профільного фахівця в даному питанні може стати вирішальною. Нашим експертам завжди під силу правильно зорієнтувати в чинному законодательствекліента і ефективно допомогти йому визнати право власності на квартиру в суді.

Кваліфікований юрист зобов'язаний:

  1. Відмінно розбиратися в цивільному і житловому законодавстві.
  2. Бути в курсі змін діючої судової практики.
  3. Мати хороший досвід представництва в суді .
  4. Вміти переконливо викладати всі факти на користь свого клієнта.

Вибір професіонала на користь - АК «Сприяння»

Сьогодні юридичні послуги на ринку представлені більш ніж широко. Величезний вибір фахівців дозволяє орієнтуватися на ціну, репутацію і наявний досвід. І у всьому цьому розмаїтті головне - зробити правильний вибір. Не завжди послуги приватно практикуючого юриста допоможуть визнати право власності на квартиру через суд. Для успішного вирішення питання такий фахівець повинен бути справжнім професіоналом своєї справи і мати відповідну кваліфікацію.

- Адвокатський кабінет «Сприяння» вже протягом багатьох років займається вирішенням подібних проблем. І визнання право власності на квартиру через суд - один з провідних напрямів роботи, в якому можна говорити про ефективне результаті.