Реклама
Реклама
Реклама

адвокати Уфи

  1. Адвокат Іванов Володимир Анатолійович надає широкий спектр юридичних послуг. Захищає інтереси...
  2. Адвокати Уфи, в тому числі адвокат Іванов Володимир Анатолійович мають досвід юридичної обслуговування...
  3. Адвокат Іванов В. А. з 2006 року веде судову п рактіку.

Адвокат Іванов Володимир Анатолійович надає широкий спектр юридичних послуг. Захищає інтереси громадян у кримінальних, цивільних та адміністративних справах. Представляє інтереси юридичних осіб в арбітражних судах та судах загальної юрисдикції.

Його колеги, досвідчені адвокати Уфи завжди готові допомогти вам у вирішенні ваших питань.

Наші контакти: м Уфа, мкр. Сіпайлово, вул. Ю. Гагаріна, 50 (зуп. Ательє мод).

Тел .: 8-917-809-46-29; 8-917-730-90-30.

У дозволі юридичних питань адвокат Іванов В. А. має великий досвід судової практики у кримінальних справах (захист інтересів підозрюваних, обвинувачених і потерпілих), цивільних справах та адміністративних справах.

Представляє інтереси по сімейному (розлучення, поділ майна, стягнення аліментів, позбавлення батьківських прав), житловому (визначення порядку користування житлом, визнання договору купівлі-продажу, дарування недійсним, визнання право власності на житло), трудовим (встановлення факту працевлаштування, стягнення зарплати, грошових компенсацій, відновлення на роботу), спадкового (встановлення фактичного прийняття спадщини, відновлення термінів прийняття спадщини, складання заповіту, визнання заповіту недейст даткови) і арбітражному праву.

Адвокат Іванов В. А. надає юридичні послуги по всій Україні та країнах ближнього зарубіжжя.

надає юридичні послуги по всій Україні та країнах ближнього зарубіжжя

адвокати Уфи представляють інтереси в суді в адміністративних справах:

представлення інтересів в суді по ДТП, оскарження позбавлення водійських прав-нетверезий стан, відмова від мед. огляду. Виступають як захисника у кримінальних справах на досудовому слідстві і в судах.

Крім того, адвокати Уфи надає послуги з супроводу угод з нерухомістю.

Складають договір купівлі-продажу і дарування, а також допоможуть Вам у юридичному супроводі угод з нерухомістю, перевірити квартиру на «чистоту», зняти обмеження на операції з нерухомістю.

Адвокати Уфи, в тому числі адвокат Іванов Володимир Анатолійович мають досвід юридичної обслуговування організацій:

ведення ведення договірної роботи, допомога у видачі кредитів.

Як показує практика, юридичне обслуговування організацій допомагає в до судовому порядку вирішити конфлікт, що значно скорочує ваш час і гроші.

Адвокат Іванов В. А. з 2006 року веде судову п рактіку.

Адвокати Уфи завжди готові Вам допомогти у вирішенні ваших юридичних питань. Захистити ваші інтереси в суді, підготувати всі необхідні документи, скласти позовні заяви, претензії, скарги, шлюбний договір. Дати кваліфіковану юридичну консультацію з усіх питань.

Консультація проводиться за адресою: м Уфа, вул. Ю. Гагаріна, 50 (зуп. Ательє мод).

Адвокати Уфи проводять попередній запис на консультацію за тел .: 8 917 809 46 29.


Адвокати Уфи, адвокати Уфи, адвокати Уфи
Юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи, юристи Уфи
Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово, Адвокат Сіпайлово
Юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово,> Юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово,> Юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово,> Юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово,> Юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово, юристи Сіпайлово