Реклама
Реклама
Реклама

адвокати Москви

АДВОКАТИ МОСКВИ

У Колегії адвокатів Правовий захист працюють досвідчені московські адвокати, які здійснюють практику в Москві, Московській області, а також в інших регіонах Росії, якщо це потрібно У Колегії адвокатів "Правовий захист" працюють досвідчені московські адвокати, які здійснюють практику в Москві, Московській області, а також в інших регіонах Росії, якщо це потрібно. Спеціалізація наших адвокатів в основному пов'язана зі спорами з нерухомістю, митними спорами, податковим правом, житловими спорами, кримінальним правом, а також іншими напрямами юриспруденції.

Якщо Вам потрібен адвокат, то наші телефони: ((495) 790-67-86.

На початок цього року, за даними Ради адвокатської палати столиці, адвокати Москви складають чисельність майже в 8 з половиною тисяч чоловік. Як же вибрати серед них тих, хто надасть високопрофесійну допомогу саме Вам, якщо ви спантеличені пошуком саме столичного професіонала даного профілю? Для відповіді на це питання необхідно визначити цілі, які Ви переслідуєте при пошуку захисника своїх прав та інтересів.
Коли ми стикаємося з необхідністю залучення на свою сторону кваліфікованого фахівця в якійсь галузі, то намагаємося оцінити його потенціал і відповідність своїм очікуванням.
Адвокати Москви часом на слуху не тільки у жителів столиці. У засобах масової інформації, зосереджених в столиці Росії можна досить часто зустріти або повідомлення про діяльність тих чи інших захисників, або їх коментарі, які роз'яснення в публіцистичних програмах і виданнях.
На початок цього року, за даними Ради адвокатської палати столиці, адвокати Москви складають чисельність майже в 8 з половиною тисяч чоловік На радіостанції Свобода, в передачах Першого каналу, НТВ, телеканалу «Росія», Ren-TV, «Столиця», «Москва 24» можна зустріти адвокатів Москви з колегії «Правовий захист». Їх рекомендації публікують газети і журнали, серед яких такі видання як: «Інтерфакс», «Фінанс», «Известия», «Галерея Нерухомості», «Нерухомість та іпотека», «Бізнес», «ЕЖ-Юрист», Газета.ру та інші.

Доповіді від представників «Правового захисту» на тематичних конференціях також нерідке явище.
Успішна діяльність юристів цієї колегії, дозволяє вести таку просвітницьку роботу, тим більше що багато адвокатів «Правовий захисту» мають вчений ступінь кандидата юридичних наук, а деякі працювали в прокуратурі, що значно збагатило їх досвід.
Представники адвокатської спільноти з групи компаній «Правовий захист» мають велику практику в галузі цивільного, житлового, договірного, податкового, адміністративного та митного права.

Вони здійснюють свою діяльність в рамках Федерального Закону «Про адвокатську діяльність і адвокатуру в Російській федерації» і представляють інтереси клієнтів в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, громадських об'єднаннях та інших організаціях Вони здійснюють свою діяльність в рамках Федерального Закону «Про адвокатську діяльність і адвокатуру в Російській федерації» і представляють інтереси клієнтів в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, громадських об'єднаннях та інших організаціях. Вони надають юридичну допомогу. Яка дозволена федеральним законом, а саме: складають заяви, скарги, клопотання, різні документи правового характеру. Адвокати Москви беруть участь як представники довірителя в цивільному судочинстві і за межами кордонів столиці і Московської області. Їх повноваження, які регламентуються цивільним процесуальним кодексом Російської Федерації, діють і на території інших суб'єктів РФ.
Від імені клієнтів адвокати Москви мають право здійснювати всі процесуальні дії, такі як підписання позовних заяв та пред'явлення їх до суду, передача спору на розгляд третейського суду, пред'явлення зустрічного позову, укладення мирової угоди, оскарження судових постанов. Також від імені клієнта вони можуть пред'являти виконавчий документ до стягнення, отримувати присуджену майно і грошові кошти. Для здійснення всіх цих дій адвокати отримують від своїх клієнтів доручення, яка зазвичай потрібно в судах при виступі захисника в суді без клієнта.
Адвокати Москви можуть в будь-якому регіоні країни збирати відомості, необхідні для надання юридичної допомоги клієнту. Наприклад, вони запитують характеристики, довідки, інші документи від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських об'єднань та інших організацій. Ці органи і організації на адвокатський запит, зобов'язані давати йому запитані нею документи або їх завірені копії в порядку, встановленому законом.
Адвокати Москви можуть також в будь-яких суб'єктах Росії опитувати осіб, які володіють інформацією щодо справ клієнтів. Зрозуміло, такий опитування може бути проведений за згодою опитуваних. Також, в порядку, встановленому законом Російської Федерації, під час своєї роботи вони займаються збором і поданням предметів і документів, які можуть бути визнані речовими доказами.
Адвокати Москви мають у своєму розпорядженні широкими можливостями для залучення фахівців і організації різного роду експертиз, які допомагають надавати юридичну допомогу і сприяють успіху захисту інтересів клієнтів. У групі компаній «Правовий захист», в числі іншого особлива увага приділяється будівельної експертизи.
Захисники користуються своїм правом проведення консультацій з клієнтом в умовах, які забезпечують конфіденційність. Цей фактор особливо важливий в період знаходження клієнта в камері попереднього ув'язнення. До речі, такі консультації не мають обмеження по числу зустрічей та їх тривалості.
Свою роботу представники захисту здійснюють за допомогою сучасних записуючих засобів фіксування інформації, яка міститься в матеріалах справи при наданні юридичної допомоги в плані захисту. При цьому захисники дотримують всі запобіжні заходи щодо збереження державної таємниці, якщо така міститься в матеріалах справи.
Висококласні юристи, що працюють в групі компаній «Правовий захист» мають тринадцятирічну практику в правозахисній сфері і ведуть її спільно з Міжрегіональною громадською організацією «Правовий захист».
Адвокати Москви з «Правового захисту» часом одним своєю появою, скажімо, в арбітражному суді якогось провінційного міста, вже позитивно змінюють настрій на користь своїх клієнтів. Якщо ж говорити про відчутні результати в плані стабільності та оптимального виходу з безлічі правових труднощів, то максимальний ефект буває отриманий при організації високопрофесійними юристами юридичного супроводу бізнесу.
Надання послуг вони виробляють як на підставі разових договорів, так і укладаючи договори про абонентське юридичне обслуговування. Таке обслуговування представники «Правового захисту» ведуть з будівельними та ріелтерськими компаніями столиці.
Пріоритетним в напрямках спеціалізації співробітників «Правового захисту є» робота з питань, пов'язаних з нерухомістю. Маса суперечок виникає при помилках, які допускають, наприклад, ріелтори при супроводі угод купівлі-продажу. Щоб уникнути таких проблем в групі компаній «Правовий захист» був створений Департамент нерухомості, до якого увійшли порядні і грамотні ріелтори, які мають постійну підтримку з боку високопрофесійних юристів.
Важливо пам'ятати, що відстоювання своїх і суспільних інтересів означає дієву підтримку себе або підтримку інших. Відстоюючи свої інтереси людям часом життєво необхідно, а іноді важливо не тільки для підтримки впевненості в собі, а й для можливості щось зробити для своєї спільноти, а в результаті і для країни в цілому. Робота в цьому напрямку з високопрофесійними і відповідальними фахівцями, які відповідально підходять до своєї діяльності максимально збільшує шанси щодо захисту Ваших прав.
У МОКА "Правовий захист" працюють досвідчені московські адвокати, які здійснюють практику в Москві, Московській області, а також в інших регіонах Росії, якщо це потрібно. Якщо Вам потрібен адвокат, то наші телефони: ((495) 790-67-86.

Як же вибрати серед них тих, хто надасть високопрофесійну допомогу саме Вам, якщо ви спантеличені пошуком саме столичного професіонала даного профілю?