Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат по адміністративних справах

  1. адміністративні справи Найбільш зустрічаються видами порушень юридичних норм законодавства в Дніпропетровському...

адміністративні справи

Найбільш зустрічаються видами порушень юридичних норм законодавства в Дніпропетровському регіоні, є всілякі адміністративні порушення.

До них відносять порушення водіями та пішоходами правил дорожнього руху, порушення державних будівельних норм , Куріння або розпиття алкоголю до покладених місцях, не законна полювання або риболовля та інші протиправні дії.

Кодифікує адміністративне законодавство відповідний кодекс, де передбачена відповідальність і склад правопорушення . Виносити рішення, в даній категорії справ в Дніпрі, надано право компетентним органам і судам.

В судовому процесі вказуються обставини підсилюють провину або її пом'якшувальні. Адвокат в Дніпрі повинен надати відповідну аргументацію для захисту. Спеціалізовані знання і професійна компетентність є базою адвоката в Дніпрі в адміністративних справах.

юридичне сприяння адвоката може полягати, як участю в процесі, так і оскарженням в компетентних органах відповідних постанов.

З повагою, Дніпровський адвокат Мясоєдов Володимир Олександрович

Адвокат чинним законодавством наділений такими правами:

- Збирати дані необхідні для надання правової підтримки, звертатися з адвокатським запитом до державних установ Дніпра, господарські товариства і громадянам за довідками та відповідним характеристикам.

- Адвокат в Дніпрі має право здійснювати опитування осіб володіють потрібною для справи інформацією або фактами.

- Адвокат в Дніпрі має право акумулювати і збирати доказову базу, яка в судовому процесі буде визнана речовими доказами.

- Залучати для роботи відповідних експертів, необхідних для консультації по спеціалізованому питання необхідного для вирішення у справі.

- Адвокат в Дніпрі мати право на конфіденційне побачення зі своїм довірителем без тимчасових обмежень.