Реклама
Реклама
Реклама

За "укіс" від армії будуть жорстко штрафувати

  1. Орфографічна помилка в тексті:

30 листопада 2010, 12:13 Переглядів: 30 листопада 2010, 12:13 Переглядів:   Рада збільшила штрафи за порушення закону про призов на військову службу, фото komitet-2012

Рада збільшила штрафи за порушення закону про призов на військову службу, фото komitet-2012.com.

Верховна Рада посилила адміністративну відповідальність за порушення військовозобов'язаними і призовниками законодавства про призов на військову службу. За відповідний проект закону проголосував 301 депутат при мінімально необхідних 226.

Рада збільшила покарання у вигляді штрафу з 1-3 до 5-7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім цього, Рада збільшила штраф з 3-7 до 10-15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за повторне протягом року вчинення правопорушення.

Штрафи збільшуються за порушення військовозобов'язаними чи призовниками законодавства, зокрема за порушення правил військового обліку, неявку до військового комісаріату без поважних причин, несвоєчасне подання в обліковий орган даних про зміну місця проживання, освіти, місця роботи.

Відповідні зміни Рада внесла до статті 210 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "За" укіс "від армії будуть жорстко штрафувати". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ