Реклама
Реклама
Реклама

Уряд Росії переселять у Внуково

  1. Орфографічна помилка в тексті:

15 липня 2011, 10:36 Переглядів: 15 липня 2011, 10:36 Переглядів:   Фрагмент карти нової Москви з сайту Известий

Фрагмент карти "нової Москви" з сайту "Известий".

Уряд Росії після розширення кордонів Москви за рахунок Підмосков'я буде розташовуватися в районі Внуково, пишуть "Известия". У розпорядженні газети опинилася карта розміщення держустанов на території "нової Москви".

Згідно цій карті, разом з урядом у Внуково розмістяться федеральні міністерства. В даний час у Внуково розташовується урядовий аеропорт.

Адміністрація президента буде знаходитися близько Звенигорода. На захід від столиці також розташується фінансовий центр "Рублево-Архангельськ".

В районі Комунарка-Остафьево розмістяться управління справами президента, уряд Москви, Генпрокуратура і Рахункова палата, відзначає видання. Суди переїдуть в район Говорово.

Ідея виведення держустанов за існуючі межі Москви належить президенту Росії Дмитру Медведєву. Він же виступив ініціатором розширення столиці за рахунок підмосковних земель. В кінці червня мер Москви Сергій Собянін і губернатор Підмосков'я Борис Громов домовилися про те, що територія міста буде збільшена в 2,4 рази - Москвою стане ділянку між Київським і Варшавським шосе (на півдні він буде обмежений Великим кільцем Московської залізниці).

За даними ЗМІ, першими в "нову Москву" переїдуть уряд Росії і адміністрація президента (проте судячи з опублікованої "Новинами" карті, адміністрація глави держави буде розташовуватися за межами тієї території, яку приєднають до Москви).

Влада Москви обіцяють компенсувати переїзд власникам землі в Підмосков'ї, куди будуть "переселені" чиновники. При цьому що буде з звільняються держустановами будівлями в Москви невідомо - висловлюються пропозиції переобладнати їх в готелі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Уряд Росії переселять у Внуково". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення надіслано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ