Реклама
Реклама
Реклама

Зароби на іпотеці при покупці квартири від «Сінара-Девелопмент»: 0% перший внесок, 5% на рахунок покупця


Для покупців, що бажають придбати квартиру в новобудовах «Сінара-Девелопмент», але за різними обставинами не мають можливості внести перший внесок, компанія пропонує скористатися спеціальною акцією «Зароби на іпотеку».

Програма є інноваційною пропозицією для Єкатеринбурга. Скориставшись їй, клієнт може купити квартиру, не маючи ніяких накопичень, і отримати від забудовника кошти на свій рахунок. Цю суму можна використовувати на свій розсуд: для покупки меблів, оплати іпотечних платежів або оренду знімною квартири, поки будується новий будинок.

суть акції

Покупці беруть іпотеку без початкового внеску в АТ «СМП Банк» для придбання квартири в ЖК «Зміна» (3 черга), РК «Гольфстрім» (3 черга), РК в районі «Сонячний» (2 черги), РК «ART. Місто-парк », ЖК« Даниловський »,« Клубний будинок на Леніна ». Повна вартість квартири оплачується за рахунок кредитних коштів. Після державної реєстрації в Росреестра договору участі в пайовому будівництві забудовник перераховує на рахунок покупця кошти в обсязі діючої знижки 5% від вартості квартири. Термін дії акції: до 31.01.2019 р

Як працює акція?

· Наприклад, покупець бажає придбати квартиру в ЖК «Зміна» (р-н Широка річка) з двома спальнями і кухнею-вітальні загальною площею 56 кв.м вартістю 3 056 000 руб.

· По акції на квартиру передбачена знижка при повній оплаті вартості в розмірі 5% - 152 800 руб.

· Покупець купує квартиру в іпотеку від АТ «СМП Банк» або ПАТ «СКБ-банк» за повною вартістю без знижки. Перший внесок по іпотеці - 0%.

· Суму знижки в розмірі 132 936 рублів (від суми 152 800 руб. Утримується ПДФО 13%) покупець отримує у вигляді компенсації за акції на свій розрахунковий рахунок.

Отриманих грошових коштів по акції «Зароби на іпотеку» покупцеві вистачить майже на 9 місяців оплати орендованого житла.

Важливо, що податкове вирахування можна буде отримати на повну вартість квартири, зазначену в договорі.


Повні умови акції у відділі продажів «Сінара-Девелопмент»:

Телефон: (343) 229-34-05

Замовити зворотний дзвінок по е-mail або відправити заявку: [email protected]

Вибрати житловий комплекс:

Кількість квартир беруть участь в акції обмежена. Чи не є офертою. Умови дійсні на момент виходу реклами. Термін дії акції: до 31.01.2019 р Забудовник ТОВ «Сінара-Девелопмент». Пайова будівництво. Програма «Іпотека без первісного внеску» надається АТ «СМП Банк» - Генеральна ліцензія Банку Росії №3368 від 16.12.2014. З повною інформацією про умови кредитування можна ознайомитися на сайті www.smpbank.ru або у відділеннях Банку.

Як працює акція?