Реклама
Реклама
Реклама

Виготовлення реклами Київ

  1. Вивіска - це найважливіший атрибут впізнаваності будь-яких, за масштабами, фірм і підприємств.

Виготовлення реклами Київ. З питанням виготовлення реклами та рекламних конструкцій різних видів і складності стикається майже кожен підприємець. Коли Ваш бізнес потребує залучення нових і потенційних клієнтів в певному місці розташування - цей метод маркетингу є найефективнішим.

Вивіска - це найважливіший атрибут впізнаваності будь-яких, за масштабами, фірм і підприємств.

Варто також врахувати, що від відповідного дизайну рекламної вивіски залежить перше враження про Вас клієнта. Від застосовуваних матеріалів, з яких вона виконана залежить: її світловіддача у вечірній час доби, довговічність. Від правильно розрахованих і застосованих кріпильних систем - безпека Ваших же клієнтів і звичайних перехожих.

Рекламне агентство «Матадор» займається виготовлення реклами в Києві вже понад 18 років. І позиціонує себе як компанія з високими амбіціями, цікавими ідеями та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Рекламу, яку ми виготовляємо, оцінили майже у всіх містах України і Києві. Узгодження конструкцій не вимагає додаткових витрат часу і коштів. Рекламоносії нашого виробництва дізнаються, а їх якість і довговічність не примушує клієнтів звертатися до нас щомісяця.

Ми виготовляємо рекламу з різних матеріалів. Індивідуально підходимо до вибору комплектації і стилю в кожній ідеї. Завжди пропонуємо альтернативи для гарного загального вигляду і кінцевого результату. Виробничий відділ, який спеціалізується виключно на виготовленні реклами (кронштейнів, лайтбоксів, вивісок та ін.) Знаходиться в Києві і має величезний досвід роботи в рекламному бізнесі. Знають, як правильно розставити пріоритети.

Ми виготовляємо рекламу для таких компаній як: Sumsung, Roshen , Цитрус, УкрСоцБанк, Mac Donalds , KFS, і інших великих, середніх і малих компаній. Їх десятки, сістемноработающіх з нами.

Наші конструкції завжди можна побачити на висотках міста Києва в найбільш людних місцях!

Ми гарантуємо якісне виготовлення рекламних конструкцій в Києві для наших клієнтів. За запитом надамо проекти зі специфікацією і цінами. Замовити виготовлення вивіски в Києві можна за допомогою швидкої форми подачі заявки на нашому сайті в розділі контакти або зателефонуйте нам для уточнення деталей.

Виготовимо для Вас рекламу у вигляді:

- односторонніх і двосторонніх лайтбоксів і кранштейн;

- об'ємних літер з різних матеріалів (світяться і не світяться);

- дахових установок;

- екранів і рядків, що біжать;

- інших конструкцій на Ваш погляд.

Твердження, що виготовлення конструкцій зовнішньої реклами - це легка справа - не посперечаєшся, але цей процес займає не мало часу і не терпить помилок. Рекламне агентство «Матадор» при максимальній завантаженості виготовляє рекламу в узгоджені терміни. Ми вислухаємо всі рекомендації при підписанні документів і внесемо поправки під час дизайну, виготовлення або при монтажі. Монтаж робимо під контролем фахівців і замовника.

Виготовлення реклами в Києві довіряють нам тому, що ми професіонали своєї справи!

Ціна виготовлення рекламних конструкцій

Ціна виготовлення рекламних конструкцій залежить від складності робіт, якості матеріалів, особистих дизайнерських побажань клієнта і витраченого часу. Але ми завжди гарантуємо відповідність реального результату з узгодженим раніше макетом.

Вартість виготовлення реклами може включати:

- вартість дизайну макета;

- вартість конструктиву;

- створення макета;

- вартість матеріалів для виготовлення;

- роботи по виготовленню;

- вартість транспортування;

- монтаж та ін.

Також розглянемо заявки на рекламу повного циклу - від дизайну рекламної конструкції, її виготовлення, реклами в інтернеті. І аж до її узгодження в контролюючих органах Вашого міста. У нас ціна на виготовлення реклами в Києві не нижче, у нас спектр послуг більше і гарантії!

З нашими рекламними вивісками Ваш бізнес стане пізнаваним! Рекламне агентство повного циклу « Матадор »