Реклама
Реклама
Реклама

Дозвіл на рекламу Київ

Дозвіл на рекламу. Кількість законних рекламних конструкцій і різних рекламних носіїв на вулицях мегаполісів і в цілому в Україні збільшується завдяки якісній роботі рекламного агентства «МАТАДОР». Статистика зростає щодня. І якщо у вас термін дії дозволів на рекламу закінчується, питання необхідно вирішити не відкладаючи, так як незаконне розміщення реклами може мати істотні і витратні наслідки.

І якщо у вас термін дії дозволів на рекламу закінчується, питання необхідно вирішити не відкладаючи, так як незаконне розміщення реклами може мати істотні і витратні наслідки

Рекламне агентство повного циклу «МАТАДОР» допоможе Вам:

  • оформити дозвільну документацію на розміщення рекламної конструкції;
  • отримати дозволи на рекламні носії всіх видів;
  • узгодити вивіску в необхідних інстанціях;
  • спроектувати конструктивні рішеннями;
  • продовжити дозвіл на рекламу в Києві і Україні.

Основними напрямками нашої рекламної агенції ось уже понад 18 років є:

  1. Комплексні послуги з оформлення та отримання дозвільної документації на всі види зовнішньої реклами не тільки в Києві, а й в усіх містах України;
  2. Проектування, виготовлення і монтаж всіх видів рекламних конструкцій у Києві та Київській області.

Дуже важливо дотримуватися всіх основних пунктів і процедур в отримання всіх необхідних документів. Необхідно кваліфіковано, витримуючи законодавчі норми, підходити до питань узгодження інформаційних і рекламних вивісок.

РА «МАТАДОР» допоможе в реєстрації наступних видів зовнішньої реклами:

  • лайтбоксів,
  • кронштейнів,
  • дахових конструкцій,
  • світлових і несвітлових коробів,
  • об'ємних літер,
  • екранів та ін.

В екстрених умовах допоможемо з отриманням дозволу на розміщення реклами в спірних (навіть в проблемних) ситуаціях.

Розглянемо деякі етапи оформлення, дозволи та погодження зовнішньої реклами в дозвільних органах.

  1. Як же отримати дозвіл на рекламу?

Перше, задамося питанням: Скільки ви готові витрачати час на довгострокові питання для отримання дозволу? Займайтеся своїми прямими обов'язками, а «головний біль» залиште нам.

Для того, щоб оформити рекламну конструкцію, вона повинна відповідати правилами і класифікатором типових рекламних засобів в узгодженої зоні . Відповідати порядку розміщення зовнішньої реклами згідно Порядку розміщення вивісок в місті Києві і інших містах України.

Тільки дотримання вимог, при оформленні вивіски, викладених в дизайн-коді (графічному довіднику) України гарантує успіх отримання дозволу. Наприклад, на будівлях «пам'ятках архітектури», дозволено розміщувати вивіски і лайтбокси (торцеві тільки у вигляді об'ємних букв), виконані виключно в стилі відповідної будівлі.

Теперь не потрібна реєстрація таблички до 0,500 м2 на фасаді будівлі, якщо вона розташована біля входу в приміщення на двері або на склі вітрини, якщо на ній фізична або юридична особа утримує інформацію про зареєстроване найменування та режим роботи. На розміщення всіх інших рекламних конструкцій і носіїв необхідно отримувати дозвіл.

Встановлені без дозволу рекламні носії та вивіски, в обов'язковому порядку будуть демонтовані КП « Київреклама ». У кожному районі міста Київ і по всій Україні закріплені районні та міські інспектори. У разі виявлення незаконної рекламної конструкції, інспектор зобов'язаний скласти акт огляду, згідно якого дозвільний орган видає «Наказ про демонтаж». Цей документ зобов'язує КП «Київрекламу» і подібні підприємства в інших містах України, демонтувати незаконно розміщені рекламні конструкції і носії. Перед виконанням примусового демонтажу дозвільний орган надсилає власнику рекламної конструкції «Вимоги» про самостійне демонтажі.

Щоб уникнути неприємних моментів, рекламне агентство «Матадор» допоможе оформити дозвіл на рекламні конструкції і перевірить інформацію в базі КП «Київреклами» про статус Вашої реклами.

З чого складається ціна дозволу на рекламу? Для коректно сформованої вартості послуг необхідно знати наступне:

  • Адреса або точка на карті (для наземних конструкцій);
  • Фото місця (якщо конструкція ще не додана);
  • Макет або фото змонтованої конструкції і її розміри.

Наша адреса електронної пошти matador. reklama @ gmail. com

  1. Інформаційні вивіски, їх оформлення (паспорт на вивіску).

Якщо вивіска містить зареєстрований торговий знак або вид діяльності, наприклад, «Буфет», «Клініка», «Перукарня» і її розміри не перевищують 3 м2, а в деяких випадках 0,500 м2, то її можна реєструвати як інформаційну. Для реєстрації інформаційної вивіски ми готуємо «Проект вивіски» і з додатковими документами подаємо до органу реєстрації. Повертаємо замовнику примірник проекту з відміткою про успішне проходження реєстрації.

  1. Підготовка пакету технічної документації.

Для оформлення дозволу необхідно зібрати пакет правильно підготовленої технічної документації для подачі в контролюючі органи.

Пакет включає:

  • Фотофіксацію місця розміщення;
  • Комп'ютерний макет;
  • Ескіз з конструктивним рішенням;
  • Копії завірених документів розробника (ліцензія, сертифікат).

  1. Переоформлення дозвільної документації на рекламу.

Переоформлення дозволу на рекламу потрібно в кількох випадках: зміна назви юридичної або фізичної особи; зміна реквізитів; зміна власника рекламоносія. Варто врахувати, що при виникненні хоча б одного з перерахованих вище факторів необхідно приступити до процедури переоформлення дозволу на рекламу протягом 5 (п'яти) робочих днів.

  1. Продовження терміну дії дозвільної документації.

Дозвіл на рекламу видається на 5 років з можливістю подальшого його продовження (за умови, що рекламоносій повністю відповідає чинним правилам розміщення реклами в м Київ і інших містах України). Приступати до продовження необхідно не пізніше ніж за 1,5-2 місяці до закінчення терміну дії дозволу на рекламу, так як рівно за 1 місяць до кінцевої дати дії дозволу необхідно подати пакет документації в КП «Київреклама». На підготовку потрібен певний час. У разі несвоєчасного подання пакета документів у продовженні буде відмовлено. Буде потрібно почати процедуру оформлення нового дозволу на рекламу.

  1. Внесення змін до дозвільну документацію на рекламу.

Іноді виникають ситуації, коли необхідно змінити сюжет реклами або зовнішній вигляд рекламної конструкції, але попередній дозвіл на рекламу ще діє. У таких випадках потрібне внесення змін у дозвіл. Термін його дії при цьому зберігається.

Рекламна агенція " Матадор »

Як же отримати дозвіл на рекламу?
Перше, задамося питанням: Скільки ви готові витрачати час на довгострокові питання для отримання дозволу?
З чого складається ціна дозволу на рекламу?