Реклама
Реклама
Реклама

Гарантійний лист про виконання робіт - зразок. Як написати гарантійний лист на виконання робіт

  1. Зразок гарантійного листа про виконання робіт
  2. Як написати гарантійний лист про виконання робіт

Гарантійний лист про виконання робіт - документ ділового листування, що містить обіцянку юридичної або фізичної особи (групи осіб) виконати певні роботи до конкретного терміну (або термінів, якщо роботи проводяться і здаються поетапно).

Зразок гарантійного листа про виконання робіт

Завантажити зразок гарантійного листа про виконання робіт (Word)
Завантажити зразок гарантійного листа про виконання робіт (PDF)

Завантажити зразок гарантійного листа про виконання робіт (Word)   Завантажити зразок гарантійного листа про виконання робіт (PDF)

зразок

Уникнути помилок в бухгалтерському обліку допоможе сервіс Головбух Асистент . Оцініть, наскільки він зручний. Перший місяць використання - в подарунок.

Подивитися зразок гарантійного листа про виконання робіт

Приклади гарантійних листів

Як написати гарантійний лист про виконання робіт

Подібні листи частіше складаються в ситуації, коли оплата за роботи (частково або повністю) проведена, а до терміну їх виконати не встигають. Для того, щоб запевнити замовника робіт в своїй доброчесності та відповідальності, виконавець робіт становить гарантійний лист.

Гарантійний лист на виконання робіт також може складатися перед укладенням договору надання послуг / виконання робіт . В цьому випадку в гарантійному листі можуть докладно перераховуватися види робіт і терміни, до яких ці роботи повинні бути завершені.

В цьому випадку в гарантійному листі можуть докладно перераховуватися види робіт і терміни, до яких ці роботи повинні бути завершені

Крім обіцянки виконати зазначені роботи, виконавець може також гарантувати їх певний якість - наприклад, згідно ГОСТу або Сніпа.

Форма гарантійного листа про виконання робіт містить:

  • реквізити організації-укладача листа (якщо лист складається не на фірмовому бланку підприємства або фізичною особою);
  • назва організації-адресата, ПІБ та посада її керівника;
  • вихідний номер і дату написання;
  • власне текст листа: «Цим листом гарантуємо виконання (перерахування видів робіт) на об'єкті (адреса об'єкта) на підставі (документ, що підтверджує правомірність операції - договір підряду, наприклад - його номер і дату складання);
  • підпис з розшифровкою директора організації, завірена печаткою.