Реклама
Реклама
Реклама

Скління балконів і лоджій в будинку серії КОПЕ в Москві

  1. Варіанти скління для будинків КОПЕ
  2. Вибір рішення: вивчаємо плюси і мінуси технологій
  3. Вартість проекту: орієнтовні ціни на скління
  4. Таблиця розрахунку вартості скління
  5. Реалізація завдання і комплекс додаткових послуг

Будинки серії КОПЕ почали будувати в 1981 році Будинки серії КОПЕ почали будувати в 1981 році. Щасливі власники швидко оцінили їх переваги: ​​вони побудовані з тришарових панелей, що забезпечує підвищений ступінь теплоізоляції. Серія здивувала вільним підходом до планування. Пізніше з'явилися оновлені серії, включаючи КОПЕ-М-Парус. Останню представили публіці в 2003 році.

Згідно із задумом авторів, кожна квартира в будинку має власний балкон або лоджію. Вони бувають різного типу: виносні, в формі еркера або полуеркера. Тому засклення балконів КОПЕ можна виконувати різними способами. У чому особливості реалізації такого проекту? Як знайти оптимальне рішення і розрахувати вартість установки?

Варіанти скління для будинків КОПЕ

Хоча балкони і лоджії в цих панельних будинках відрізняються за розміром, їх форми є стандартними. Це означає, що для монтажу можна використовувати будь-які ідеї. Спочатку потрібно подумати, чи потрібно утеплювати приміщення. Якщо так, тоді вибирають тепле скління.

Системи холодного типу мають свою перевагу. Вони відрізняються легким вагою, так що можна використовувати подібні вікна навіть на балконах, стан яких залишає бажати кращого. Це варіант для розумного використання кожного сантиметра простору: якщо замовляти конструкції з розсувними стулками, вони абсолютно не будуть займати зайвого місця у відкритому стані і дозволять виконати будь-яку обробку. Для балконів і лоджій в будинках серії КОПЕ замовляють такі види систем:

  • традиційні пластикові;
  • алюмінієві розсувного типу;
  • панорамні вікна.

Проекти будівель дозволяють збільшувати простір балкона за рахунок виносу скління. У такому випадку його можна перетворити в повноцінний кабінет, зимовий сад. Реалізовуючи таку ідею, відповідальні монтажники не просто вставляють вікна: вони перевіряють надійність балконної плити і парапету, зміцнюючи їх у разі потреби.

Вибір рішення: вивчаємо плюси і мінуси технологій

Багато замовників вибирають скління лоджії КОПЕ-М-Парус із застосуванням сучасних пластикових профілів. Це відмінний варіант, якщо потрібно утеплити приміщення. Простір вийде теплим і затишним, а якісні системи гарантують надійний захист від вітру, опадів, шуму, пилу.

Недоліками пластикових профілів можна вважати велику вагу системи, порівняно високу вартість квадратного метра. Якщо питання збереження тепла не є принциповим, варто вибирати алюмінієві конструкції розсувного типу. Вони мають такі переваги:

  1. Легка вага рам: можна встановлювати на балкони / лоджії, навіть якщо фасад будівлі не розрахований на велике навантаження.
  2. Естетичність конструкцій: в виготовленні використовуються вузькі профілі, які не псують зовнішнього вигляду.
  3. Довговічність та зручність в експлуатації: виробники вибирають міцні сплави, які витримують довгі роки, не вимагаючи спеціального догляду.

Називаючи недоліки алюмінієвих систем, потрібно згадати, що вони не захистять будинок від холоду. Але зате в приміщенні буде просторо і затишно. Це бюджетне рішення, яке виправдовує свою вартість.

Панорамне скління - це знахідка для тих, хто хоче відчувати єдність зі світом. На балкони і лоджії встановлюють спеціальні системи, які відкривають красиві перспективи. Рами не псують картини: з боку балкон виглядає суцільною скляною стіною. Крім естетичності рішення, варто підкреслити такі його достоїнства, як надійність і безпеку. У виготовленні використовують особливі загартовані скла, які практично неможливо розбити.

Недолік панорамного скління - це дуже дорогий проект. Подібна технологія не допоможе вирішити питання збереження тепла. Не варто вибирати такий варіант, якщо людина не готова відкритися світові: адже не тільки він буде милуватися видами, але і його квартира постане перед поглядами оточуючих. Правда, є можливість встановити дзеркальні скла.

Вартість проекту: орієнтовні ціни на скління

Розглядаючи різні види систем, належить прикинути, у скільки обійдеться реалізація завдання. В першу чергу вартість проекту визначається масштабом робіт.

Якщо ви плануєте зробити в будинку КОПЕ скління балкона типової форми і параметрів, то для монтажників робота спрощується, а замовника порадує порівняно невелика сума в підсумковому рахунку. Але ціна залежить ще і від вибору технології: чи буде це пластикове, розсувне алюмінієве або ж панорамне скління.

Якщо в квартирі є великий балкон у формі літери П, є набагато більше оригінальних ідей, як його засклити. Його можна перетворити в повноцінний житловий простір, але в такому випадку і витрати мають бути більш суттєві.

Таблиця розрахунку вартості скління

вид засклення

переваги технології

Вартість проекту лоджії

Ціна на 01.05.2016

Вартість проекту виносного балкона в формі П

Ціна на 01.05.2016

Скління лоджії Алюмінієм розсувні вікна провідав три стулки

Легкість рам і розсувні стулки: знахідка для не великих лоджій де важливий кожен сантиметр простору.

від 32000 руб.

від 44200 руб.

Скління балкона П - образного Алюмінієм розсувні вікна провідав чотири стулки + глухі

Легкість рам і розсувні стулки: знахідка для не великих балконів, де важливий кожен сантиметр простору.

від 58000 руб.

від 73500 руб.

Скління лоджії пластиковими орними вікнами, три стулки

Це рішення дозволить зробити теплу лоджію, яку можна використовувати з будь-якого призначення.

від 42000 руб.

від 54600 руб.

Скління балкона П - образного пластиковими орними вікнами + глухі

Це рішення дозволить зробити утеплений балкон, який можна використовувати з будь-якого призначення.

від 75100 руб.

від 87500 руб.

Панорамне безрамне скління без перемичок

Стильне рішення для жителів сучасного мегаполісу: суцільні скляні поверхні - це красиво і оригінально.

від 82800 руб.

від 94900 руб.

Додатково на остаточну вартість послуги впливає стан балкона, особливі побажання замовників. Якщо конструкцію необхідно зміцнити, за цю роботу належить доплатити. Виробники ж пропонують корисні опції, які включаються до проекту окремо.

Реалізація завдання і комплекс додаткових послуг

Відповідальні монтажники виконають засклення балконів КОПЕ-М-Парус дуже оперативно і якісно. Вся робота виконується всього в три етапи:

  1. Виїзд замірника на об'єкт: зняття мірок, вивчення стану конструкції.
  2. Виготовлення системи.
  3. Монтаж вікон.

Якщо не знадобляться додаткові роботи, то на всі етапи знадобиться близько тижня з моменту надходження замовлення. Часом потрібно зміцнити балконну плиту, коли її стан не викликає довіри. Даний вид робіт може зажадати ще день-два.

Наша компанія надає повний комплекс послуг, включаючи установку відливів і підвіконня всередині приміщення. Зателефонуйте, щоб замовити надійне, красиве і міцне скління за вигідною ціною в одному місці.

У чому особливості реалізації такого проекту?
Як знайти оптимальне рішення і розрахувати вартість установки?