Реклама
Реклама
Реклама

Працівник магазину в Києві вкрав кілька навушників на 15 тисяч гривень

  1. Орфографічна помилка в тексті:

29 грудня 2018, 11:56 Переглядів: 29 грудня 2018, 11:56 Переглядів:   Фото: flickr

Фото: flickr.com/people/nab_ukr/.

Столичні правоохоронці викрили киянина на присвоєння чужого майна. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі Києва.

Зловмисник, використовуючи службове становище, викрав товару на 15 тисяч гривень. У поліцію звернувся представник магазину електроніки, коли в магазині виявили недостачу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники переглянули камери відеоспостереження і встановили злодія.

Злочинцем виявився 31-річний чоловік, який, працюючи на посаді спеціаліста з викладення товару, викрав кілька навушників. Сума збитку становить 15 тисяч гривень. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 191 ( "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Києві глава студентського самоврядування вкрав майже два мільйони гривень . Молодому аферистові оголосили про підозру, йому загрожує 12 років в'язниці.

Крім того, в листопаді киянин на Троєщині вкрав у комунальників кондиціонер , Але попався копам. Чоловіка знали правоохоронці за вживання наркотиків.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Працівник магазину в Києві вкрав кілька навушників на 15 тисяч гривень". інші події дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ