Реклама
Реклама
Реклама

Будинки на воді: автори житлового кварталу на набережній Щербакова розкрили подробиці свого проекту

На Щербакова з'явиться протяжний житловий квартал з набережної, «вбудованою» інфраструктурою і новими проїздами

На західному узбережжі Нижньо-Ісетським ставка почалося будівництво нового житлового кварталу «Оповіді Бажова». Цей об'єкт став черговим (після «Нової Ботаніки») проектом комплексного освоєння територій, який реалізує в Чкаловському районі ГК «Рів'єра Інвест Єкатеринбург» , І однією з наймасштабніших будівництв на Уктус.

Поетапно тут будуть введені в експлуатацію близько 170 000 квадратних метрів житла. Цей проект подарує місту ще одну протяжну набережну, яка буде зводитися з нуля як окремий об'єкт.

Спочатку саме локація визначила інтерес екатеринбуржцев до цього проекту, причому ще до старту продажів: будинки у води з видами на гори - проект для Єкатеринбурга унікальний. Другий момент - це ціни: хоча будинку на набережних традиційно вважаються дорогою нерухомістю, у випадку з ЖК «Оповіді Бажова» вартість виявилася для покупців нижче очікуваної. Сьогодні квартири на стадії будівництва можна купити від 1 891 260 рублів *. До речі, здаватися вони будуть з готовою чистової обробкою і навіть теплими підлогами в санвузлах.

Майбутній квартал стане пізнаваним об'єктом міської архітектури і новим центром тяжіння для жителів мікрорайону.

Майбутній квартал стане пізнаваним об'єктом міської архітектури і новим центром тяжіння для жителів мікрорайону

У планах забудовника - побудувати красиву прогулянкову набережну У планах забудовника - побудувати красиву прогулянкову набережну   Будинки запроектовані на монолітній плиті в фундаментному підставі, так що вони практично не будуть давати усадки   Облаштування нової міської набережної буде йти паралельно з будівництвом основного житлового масиву   Будинки, тематично пов'язані з оповідями Павла Бажова, будуть гармонійно вписані в зелений ландшафт Уктуса Будинки запроектовані на монолітній плиті в фундаментному підставі, так що вони практично не будуть давати усадки Облаштування нової міської набережної буде йти паралельно з будівництвом основного житлового масиву Будинки, тематично пов'язані з оповідями Павла Бажова, будуть гармонійно вписані в зелений ландшафт Уктуса

Можна придумати цікаву концепцію, дати привабливі ціни, але помилитися з плануванням - і тоді проект потерпить фіаско.

- Ми опрацювали багато проектів будинків, які будуються в Єкатеринбурзі або вже здані, перш ніж визначилися з квартірографіі і плануваннями, - розповідають автори «Розповідей Бажова» . - Повірте, мало хто цікавиться квартирами неправильної форми, де є так звані «мертві» зони - вони ніяк не використовуються господарями. Ці ігри з плануванням і формами багатьом забудовникам виходять боком. Людям потрібні хороші площі, куди комфортно впишеться меблі, при цьому збережеться свобода переміщення.

Мінімум студій за мінімум ціни

Студійний формат, який був на піку популярності кілька років тому, сьогодні вже повалений з п'єдесталу. Екатерінбуржци стали цікавитися студіями менше, але експерти впевнені, що це явище тимчасове. Після тотального переходу забудовників на проектне фінансування квартири-студії знову повернуться в активний «оборот» ринку нерухомості і будуть користуватися високим попитом.

Після тотального переходу забудовників на проектне фінансування квартири-студії знову повернуться в активний «оборот» ринку нерухомості і будуть користуватися високим попитом

Замість стандартних вікон 1,5 * 1,5 м в «Оповіді Бажова» запроектовані вікна збільшеного розміру 1,7 * 1,8 м. На верхніх поверхах вікна панорамні - 1,7 * 2 м

- Було б неправильно відмовлятися від студій зовсім - у них завжди є свій покупець, - кажуть у відділі продажів. - В «розповідях Бажова» студії представлені по мінімуму - в якихось секціях це тільки один стояк, в інших студій на поверсі по 2. Такі квартири зазвичай купують батьки для дітей-студентів або початківці фахівці - це їхнє перше житло, але вже в хорошому будинку і з готовим ремонтом. Вони не хочуть брати квартиру на «відшибі», цінують і доступність спортивного комплексу «Уктус», і чудовий вид з вікна - на ставок і Уктусскіе гори, і близькість до центру міста - всього 15 хвилин на машині.

Планування квартир-студій

У кожній із цих планувань є місце для шафи-купе у вхідній групі, і сама кімната - мінімум 18 «квадратів» - зручно ділиться на кухонну та житлову зони.

Вартість студій посилання - 1 984 500 рублів.

Варіативні «одинички»

Однокімнатні квартири в «Оповіді Бажова» чергуються в класичному виконанні і в європейському варіанті: є стандартні планування з кухнею від 9 кв. м і кімнатою від 15 кв. м, а є «полуторки», поділені на кухню-вітальню і спальню.

м, а є «полуторки», поділені на кухню-вітальню і спальню

Галерея планувань однокімнатних квартир. Незалежно від типу «одинички» в кожній з них обов'язково є великий передпокій від 7 кв. м з нішею під гардеробну

- Продаючи квартири в своїх же об'єктах, ми помітили, що людей хвилює питання: а куди б вписати гардеробну або шафа-купе. Багатьом важливо по максимуму вивільнити простір кімнат: менше речей - більше простору і повітря. Так народилася ідея відразу проектувати нішу під гардеробну в коридорі - вона успішно реалізована в «Белорецком», житловому комплексі Das Haus і в перших будинках «Нової Ботаніки», - зазначають автори проекту. - Ми покращуємо свої ж рішення, саме тому ви можете помітити спадкоємність наших проектів.

Вартість «одиничок» - від 2 698 080 рублів.

Основна маса квартир - «двушки»

Ставка на сімейний формат, яку зробив забудовник в ЖК «Оповіді Бажова» , Визначила пріоритет двокімнатних квартир в шахматці проекту.

- Ми розуміли, що на Уктус уральці їдуть свідомо - це і сприятлива екологія, і хороша інфраструктура, і зручне транспортне сполучення з центром, трасами для заміського відпочинку, і великі перспективи району, а значить, висока ліквідність житла в майбутньому, - розповіли у відділі продажів ЖК «Оповіді Бажова». - Основна маса квартир в першому будинку - це «двушки»: з двома санвузлами і з одним, з компактними і приблизно рівними за площею спальнями і з кімнатами різного метражу, з вікнами на одну сторону і на різні. До речі, практично всі вони - з кухнею-вітальні, тобто по функціоналу це «евротрёшкі»: в об'єднаній з вітальні кухнею сім'я збирається разом, а дві інші кімнати - їх приватна територія для сну, відпочинку або роботи.

Такі квартири однаково затребувані сім'ями з однією дитиною та двома дітьми

Вартість «двійок» - від 3 636 100 рублів.

Хоча поруч проходить жвава транспортна магістраль - вулиця Щербакова, через особливості рельєфу на майданчику, де йде будівництво, автомобільного шуму зовсім не чути. До речі, ухил рельєфу в бік води визначив і оригінальні рішення з благоустрою.

До речі, ухил рельєфу в бік води визначив і оригінальні рішення з благоустрою

Для зручності жителів ЖК «Оповіді Бажова» буде організовано додатковий проїзд-дублер. До речі, у дворах комплексу не буде машин, паркувальні зони винесені за межі двору Для зручності жителів ЖК «Оповіді Бажова» буде організовано додатковий проїзд-дублер Двори будуть повідомлятися з центральної набережної кварталу. У них з'являться гойдалки і лазалкі для дітей, уровневое озеленення, лавки і затишне ліхтарне освітлення

Три кімнати за планом, чотири - за фактом

Всі трикімнатні квартири в «Оповіді Бажова» - торцеві, їх вікна виходять на 2 сторони світу. У них запроектовані кухні-їдальні, які знову ж таки працюють на функціональність. Господарям не потрібна окрема кімната для сімейного відпочинку, кухня-вітальня якраз цю потребу закриває. У «трёшках» обов'язково є 2 санвузли, залишати їх роздільними, об'єднувати або з одного робити, наприклад, постирочную або комору - кожен покупець вирішує сам. Всі кімнати за формою близькі до квадрату - це полегшує завдання дизайнерам при облаштуванні інтер'єрів.

Вартість трикімнатних квартир - від 4 945 940 рублів.

Планування трикімнатних квартир в ЖК «Оповіді Бажова» Планування трикімнатних квартир в ЖК «Оповіді Бажова»   У житловому кварталі «Оповіді Бажова» з'явиться новий дитячий садок У житловому кварталі «Оповіді Бажова» з'явиться новий дитячий садок

Проект вийшов нестандартним і цікавим. Автори впевнені, що кожен знайде тут квартиру для себе. До того ж зараз, на старті продажів, можна отримати не тільки найвигідніші ціни, але і вибрати оптимальну планування з 24 варіантів.

Акція від забудовника! Тільки на старті продажів покупцям надається знижка 5% на окремі квартири ** при 100% -й оплаті (в тому числі іпотечними засобами) або безвідсоткова розстрочка (до остаточного зведення каркаса будинку). Іпотека - від 6%, заявки відразу в кілька банків можна відправити за один візит до відділу продажів.

Готовність першого будинку ЖК «Оповіді Бажова на набережній Щербакова» - IV квартал 2019 року.


Адреса: м Єкатеринбург, вул.Степана Разіна, д. 122, оф.113 АН «Рів'єра»
Телефон: +7 (343) 273-93-93
Години роботи:
понеділок - п'ятниця: з 10:00 до 19:00,
субота: c 11:00 до 18:00,
неділя вихідний

Продажі здійснюються відповідно до закону РФ № 214 «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості». Іпотека надається ПАТ «ВТБ», ПАТ АКБ «Абсолют Банк». З проектною декларацією можна ознайомитися на сайті http://skazy-bazhova.ru/#docs . Забудовник: ТОВ «Інтерхолдінг« Фарадей »». Девелопер проекту: ТОВ «Рів'єра-Інвест ЕКБ».

* Ціна вказана з урахуванням знижкою 5% по акції від забудовника. Терміни проведення акції: з 01.08.2018 по 30.09.2018. Подробиці акції та істотні умови уточнюйте за телефоном: +7 (343) 273-93-93.

** З квартирами, які беруть участь в акції, можна ознайомитися на сайті: http://skazy-bazhova.ru/. Чи не є публічною офертою.