Реклама
Реклама
Реклама

Академічному району 8 років: городяни зможуть купити квартиру з вигодою до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Академічний влаштував свято для жителів в честь дня народження.

У вересні яскравому, позитивному, сучасному Академічному виповнилося 8 років! За цей час на південному заході Єкатеринбурга виріс справжній "місто в місті" і сформувалися нові стандарти життя городян. Школи і дитячі сади поруч з будинком, безпека, чистота і комфорт на території, затишна атмосфера добросусідства - реальність для жителів Академічного!

Стати новим мешканцем району просто: в жовтні на готові квартири в Академічному районі - святкові ціни. class = "_">

Вигода при покупці становить до 400 000 рублів! * Class = "_">

Кількість квартир обмежена! ** class = "_">

Встигайте! class = "_">

Залиште добре побажання до дня народження району на спеціальній святковій стіні в новому офісі відділу продажів і використовуйте вигідну пропозицію жовтня.

- Купівля готової квартири - відмінний вибір для тих, хто має намір поліпшити свої житлові умови тут і зараз, - зазначає забудовник АТ "РСГ-Академічне". - В акції беруть участь 1-2-3-кімнатні квартири комфорт і економ класу в нових перспективних кварталах району. Квартири здаються з якісної чистової обробкою . Заїжджати в нову квартиру і справляти довгоочікуване новосілля можна відразу після оформлення документів!

Що важливо знати про новий районі Єкатеринбурга? class = "_">

1. Академічний - зелений і екологічно чистий район: він розташований в оточенні двох лісопарків, на його території немає шкідливих виробництв.

2. Академічний - безпечний район із сучасною і розвиненою інфраструктурою. Район обслуговує власна ТЕЦ і охоронне підприємство, тут побудовано більше 100 житлових будинків з підземними паркінгами, працює 3 сучасних школи і 8 дитячих садків.

3. В Академічному створені сучасні умови для відпочинку і заняття спортом. Затишні пішохідні алеї для прогулянок, більше 20 спортивних майданчиків, велодоріжки, фітнес-центр з басейном під скляним дахом.

4. Академічний - район з унікальним мікрокліматом, яскравими святами, добрими традиціями і атмосферою добросусідства.

Якщо ви ще не знайомі з новим районом - приїжджайте в гості! Приєднуйтесь до захоплюючим екскурсіям і вибирайте нове місце для життя.

Академічний співпрацює з провідними російськими банками. У відділі продажів компанії можна отримати консультацію про програми іпотеки. Серед новинок - можливість на місці заповнити необхідні документи для її оформлення і підписати кредитний договір. У числі перших цей зручний сервіс почнуть надавати Газпромбанк, ВТБ 24, Сбербанк.

Детальну інформацію про умови придбання квартир і підземних паркінгів, іпотечних програмах можна отримати у відділі продажів АТ "РСГ-Академічне".

Контакти: class = "_">

АТ "РСГ-Академічне"
Відділ продажів: пр-т. Академіка Сахарова, 57
Тел. +7 (343) 222-7-222.
www.akademicheskiy.org

org

Комфорт клас в Академічному. Здано перший будинок "Преображенського кварталу". Комфорт клас в Академічному Яскраві свята Академічного! У День району відкрився новий офіс відділу продажів. Академічному району - 8 років!

* Максимальна вигода вказана на 3-кімнатну квартиру площею від 87,7 кв. м за адресою м Єкатеринбург, вул. Павла Шаманова, 13. Вигода полягає в наданні знижки 8% від ринкової вартості готової квартири при укладенні договору до 24.10.17. Пропозиція діє за умови оплати до 30.10.17. Будинок зданий.

** Цінова пропозиція поширюється на обмежений перелік готових квартир в будинках, розташованих за адресою: м Єкатеринбург, вул. В. де Генніна, 49, вул. Павла Шаманова, будинки № 7, 11, 13, 17, 21, пр. А. Сахарова, 57 Інформація про перелік і ринкової вартості квартир з урахуванням даного цінового пропозиції надається тільки в відділі продажів Продавця за адресою м Єкатеринбург, пр-т Академіка Сахарова, 57. Цінова пропозиція діє за умови надходження коштів на розрахунковий рахунок Продавця до 30.10.2017 (включно). Продавець АТ "РСГ-Академічне", 620014, Свердловська область, Єкатеринбург, пр-т Леніна, будинок № 5, корпус Л, офіс 301, БИК 046577674, ІПН 6658328507, КПП 660850001. Умови за даною пропозицією не сумуються з іншими акціями продавця. Кількість квартир обмежена. Чи не є офертою.

Що важливо знати про новий районі Єкатеринбурга?