Реклама
Реклама
Реклама

Які пластикові вікна краще ставити в приватному будинку

Для початку вирішимо, чому ж пластикові вікна краще дерев'яних Для початку вирішимо, чому ж пластикові вікна краще дерев'яних.

По-перше, вони мають більш низьку ціну, завдяки чому виходить відчутна економія при склінні великого будинку. По-друге, пластикові віконні конструкції відрізняються прекрасними звуко- і теплоізоляційними властивостями, за рахунок чого взимку можна заощадити на опаленні. По-третє, вікна ПВХ не бояться перепадів температури, механічних пошкоджень і ударів.

Вікна в приватних будинках і котеджах нерідко відрізняються великим розміром, що збільшує доступ світла і тепла в приміщення. Восени або в сонячні зимові дні такі кімнати можна взагалі не опалювати, якщо профіль підібраний правильно з урахуванням особливостей клімату і орієнтації вікон.

Марка Rehau пропонує широкий вибір можливостей - як функціональних, так і естетичних - для створення практичних, довговічних і привабливих віконних конструкцій, тому споживачеві, націлений на створення індивідуального рішення, слід звернути увагу на наступні моменти.

профіль

Профілі бувають трьох-, чотирьох- і п'ятикамерного. Камера являє собою повітряний простір, в якому є кілька пластикових перегородок. Чим більше камер в профілі, тим кращими тепло- і звукоізоляцією воно володіє.

Якщо будинок знаходиться в теплому і затишному місці, немає сенсу переплачувати, досить зупинити свій вибір на трикамерному віконному профілі . Живете в північному районі, а за вікнами шумно? Вам підійдуть чотирикамерні профілі.

Тип пластика

Іноді для здешевлення профілів використовують недорогий пластик з матовою поверхнею. Вона легко забруднюється, а позбутися від плям на ній досить складно - не допоможуть навіть спеціальні миючі засоби. Тому завжди варто звертати увагу на поверхню віконної конструкції. Глянцеві поверхні свідчать про високу якість ПВХ. Вони більш міцні, стійкі до забруднень, виглядають більш привабливо.

Вентиляція в віконних профілях

Власники пластикових вікон часто стикаються з проблемою запотівання скла. Це відбувається через високу герметизації віконних конструкцій. Щоб в майбутньому не провітрювати приміщення і не переживати за свіжість повітря, купите вікна з системою мікрощілинного провітрювання і приточними клапанами. Завдяки їм в приміщення поступає свіже повітря і відбувається постійна мікроциркуляція.

Вибір вікон ПВХ для дерев'яного будинку

ПВХ-вікна для котеджу , Побудованого з дерева, підійдуть так само добре, як і для цегельного, блочного або будь-якого іншого. Щоб конструкції гармонійно вписалися в інтер'єр і екстер'єр, варто зупинитися на вирішенні з імітацією під цінні породи дерева.

Яким би не було ваше рішення, ми гарантуємо, що профіль Rehau бездоганно впорається із завданням і забезпечить вашій родині справжній затишок і комфорт в будь-який час року. Якщо ви бажаєте замовити виготовлення конструкцій з ПВХ, ми будемо раді відповісти на ваші запитання і допомогти з вибором оптимального рішення.

Живете в північному районі, а за вікнами шумно?