Реклама
Реклама
Реклама

Подати онлайн заявку на кредит в Східний Експрес

  1. Умови за цільовими програмами позик.
  2. Як подати заявку. Порядок заповнення анкети
  3. Кредитний калькулятор банку Східний
  4. Порядок погашення позик в Східному банку
  5. Оплата через відділення банку
  6. Оплата з картки на картку
  7. Погашення на Пошті Росії
  8. Порівняння з іншими банками
  9. Корисне по темі

Якщо вам потрібна велика сума грошей під мінімальний відсоток - сміливо йдіть в Східний Експрес банк. Даний банк характеризується досить низькими процентними ставками поряд з дуже якісними послугами для клієнтів. На першому місці клієнт - ось девіз банку Східний експрес. Онлайн заявка на кредит готівкою дозволить вам оформити кредит без відвідування офісів фінансової організації. Вона складається з 3-х простих кроків. В процесі оформлення необхідно вказати адресу реєстрації, серію і номер паспорта, ваші контактні дані для зв'язку.

Кредит у банку Східний

Ліцензія ЦБ РФ №1460

  • Мінімальний пакет документів для отримання грошей
  • Сума кредиту до 1 млн. Рублів
  • Швидке отримання грошей в разі оформлення онлайн заявки
  • Проста заповнена анкета
  • Рішення про видачу за 5 хвилин
  • Ставка від 15% річних

Умови за цільовими програмами позик.

В першу чергу банк підтверджує свою назву-Східний Експрес.
Банк декларує час прийняття рішення по за заявкою - протягом 5 хвилин. Потрібно правильно заповнити онлайн заявку і чекати дзвінка банку.
При позитивному рішенні по онлайн заявці в Східний банк ви зможете отримати кредит лише за 1 день.
Розглянемо умови кредитування банку Східний.

Найоптимальнішим варіантом кредиту є кредит під заставу. По ньому ставка найменше, а значить переплата у вигляді відсотків буде мінімальною.
За позиками банку Східний експрес потрібно обов'язково страхування. Якщо його немає, банк просто збільшує ставку за позикою. Якщо вам схвалили заявку, ви можете його отримати протягом 27 днів. Після цього терміну рішення банку буде недійсне і вам потрібно буде відправити заявку на кредит повторно.
Ставка за споживчими кредитами, яку декларує банк на своєму офіційному сайті - 15%.

Як подати заявку. Порядок заповнення анкети

Для того, щоб заповнити анкету на кредит в банк Східний Експрес необхідні наступні дані

  • Мобільний телефон
  • Електронна пошта
  • Ваш паспорт

На першому етапі від вас буде потрібно правильно заповнити своє ПІБ, ввести номер телефону та адресу електронної пошти
На першому етапі від вас буде потрібно правильно заповнити своє ПІБ, ввести номер телефону та адресу електронної пошти   Потрібно погодитися з правилами обробки персональних даних і натиснути продовжити
Потрібно погодитися з правилами обробки персональних даних і натиснути продовжити.

На другому етапі від вас буде потрібно правильно заповнити ваші паспортні дані. Якщо ви народилися не в РФ, правильно заповніть місце вашого народження.
На другому етапі від вас буде потрібно правильно заповнити ваші паспортні дані

На третьому етапі від вас попросять вказати адресу реєстрації. Якщо він не збігається з адресою проживання, доведеться вказати і адреса проживання. В поле телефон потрібно вказати номер стаціонарного телефону. Слід зазначити, що банк видає кредити тільки в регіоні присутності банку.

На останньому етапі вам буде відправлено СМС, в якому буде вказано код. Цей код потрібно буде ввести в поле введення.
Заявка на кредит в Східний банк заповнюється просто протягом 2х хвилин.

Кредитний калькулятор банку Східний

Нижче ви можете скористатися кредитним калькулятором банку Східний. Банк надає кредити з рівними (ануїтетними платежами). При розрахунку потрібно вказувати тип платежів = Аннуитет.
Калькулятор Експрес банку допоможе вам в розрахунках будь-якого виду кредиту. Це можуть бути як попередні розрахунки, так і розрахунки вже виданого позики.
Якщо ви натиснете детальний розрахунок, то зможете отримати графік платежів. Так виглядає графік кредиту 100 тис. На 12 місяців під 15%.
Нижче ви можете скористатися кредитним калькулятором банку Східний
Як видно, щомісячний платіж складе 9 025.83 рублів, а сумарна переплата 8 343.98. Це досить вигідні умови, заради яких варто оформити кредит готівкою саме в Східному банку.
Графік платежів є досить зручним. По ньому можна сміливо судити, яким буде щомісячний платіж і як зміниться платіж, якщо гасити достроково.
Для цього потрібно додати в розрахунок дострокове погашення.
Також можна порахувати суму до повного дострокового погашення - вона дорівнює залишку боргу на конкретну дату.
Після розрахунків рекомендую зберегти дані в Excel, щоб потім можна було повернутися до розрахунку у себе на комп'ютері. Якщо така можливість відсутня, можна скачати калькулятори на телефон. У мобільній версії калькулятора також є можливість робити дострокові погашення, враховувати комісії, страховку. Графік можна надіслати електронною поштою.

Порядок погашення позик в Східному банку

Банк радить клієнтам погашати кредит вчасно. Це дає безліч переваг позичальника:

  • Чи не буде пені та штрафів. При пені і штрафи сумарна переплата по кредиту збільшується. Пені і штрафи виникають за несвоєчасне погашення позики. Вони роблять заплутаним графік платежів для позичальника. Потрібно буде дзвонити на гарячу лінію банку і дізнаватися суму для закриття штрафів і пенею. При погашенні позики пені і штрафи погашаються в першу чергу.
  • Щомісячне регулярне погашення позик формує гарну кредитну історію. Це важливо для кожного з позичальників. Новий кредит дисциплінований позичальник зможе вже взяти кредит в банку Східний на велику суму
  • Після виплати кредиту без прострочень позичальникові може бути доступно спеціальна кредитна пропозиція за зниженою ставкою
  • Наявність боргів по кредитах з недавніх пір є перешкодою при поїздках за кордон. Якщо у вас не буде заборгованості, виїзд за кордон буде відбуватися без проблем.

Читайте також: Процедура і порядок дострокового погашення кредиту в Східному банку
Детальніше розповімо про способи погашення

Оплата через відділення банку

Погасити займ може безпосередньо сам позичальник, або третя особа при наявності паспорта і вашого кредитного договору
Для здійснення погашення потрібно звернутися в касу відділення банку з картою, або ж до операцаністу з паспортом. Операціоніст сформує документи на погашення. Далі з цими документами слід пройти в касу для оплати.
В офісах банку можна скористатися банкоматами. Потрібно вставити в банкомат карту, ввести ПІН код і вибрати пункт меню Погашення кредиту.
Далі потрібно вибрати номер договору і внести гроші.
Погасити займ може безпосередньо сам позичальник, або третя особа при наявності паспорта і вашого кредитного договору   Для здійснення погашення потрібно звернутися в касу відділення банку з картою, або ж до операцаністу з паспортом

Оплата з картки на картку

Цей спосіб погашення досить простий і заснований на перекладах з карти на карту. Вам потрібно знайти будь-який сервіс межкарточних перекладів і перевести гроші зі своєї картки на картку Східного банку.

Погашення на Пошті Росії

Для проведення оплати позики через Пошту Росії вам потрібно сформувати квитанцію на переказ. Зробити це можна за допомогою спеціального з сервісу банку Східний Експрес по посиланню https://www.vostbank.ru/help/pogashenie-kredita/oplata-cherez-pochtu/

Порівняння з іншими банками

Зараз в області споживчого кредитування великий бум. Всі прагнуть купити техніку в кредит, купити новий iPhone.
У кого-то ремонт, у кого-то весілля. Якщо гроші потрібні напевно, то потрібно розглянути пропозиції декількох банків. Заявку краще подати відразу в 2-3 місця, щоб в одному напевно схвалили. Наведемо порівняльний рейтинг банків за кредитами при фіксованій вартості кредиту і термін 36 місяців.

Кредит Макс. сума Мін. Ставка Макс. термін Переплата при сумі 100 тис. рублів Банк Східний 500000 рублів 15% 36 місяців 247 909.56 Кредит ОТП банку 750000 рублів 12.5% ​​60 місяців 204 296.28 Ренесанс Кредит 700000 рублів 12.9% 60 місяців 211 213.51 Совкомбанк 400000 рублів 12% 60 місяців 195 682.47


Як видно, мінімальна переплата 195 682.47 за 3 роки користування у Совкомбанк. Однак в кожному банку ставка визначається індивідуально і таку ставку ви навряд чи отримаєте. Кожен банк запропонує вам свою ставку виходячи з ваших доходів, майна, кредитної історії. Який банк вибрати, вирішувати вам.

Корисне по темі

Всі акції і знижки
банків і МФО

Дивіться всі акції великих банків і МФО,
отримуйте знижки, кешбек і подарунки

Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules