Реклама
Реклама
Реклама

Відновлення паспорта України

  1. Вартість послуг по відновленню паспорта України
  2. процедура відновлення
  3. Наші переваги
  4. Звернення в міліцію і публікація
  5. Заява на відновлення паспорта
  6. Документи для відновлення паспорта
  7. терміни відновлення
  8. Державна вартість відновлення паспорта

процедура відновлення
Звернення в міліцію і публікація
Заява на відновлення паспорта
Документи для відновлення паспорта
Додаткові послуги
Задати питання по відновленню паспорта України

втратити паспорт України - дуже неприємна подія, оскільки це передує тривалим походам по інстанціях і місяця очікування нового документа. У свою чергу, юристи міжнародної компанії «Альт-Брайер» допоможуть Вам скоротити терміни втратити   паспорт України   - дуже неприємна подія, оскільки це передує тривалим походам по інстанціях і місяця очікування нового документа до декількох днів, зменшать моральні втрати, Вашу участь в процедурі відновлення, і заощадить особистий час і гроші. Також відмінним рішенням наше сприяння стане для тих, кому необхідно термінове відновлення паспорта.

Без документа, що підтверджує особу, Вам будуть недоступні навіть такі, здавалося б, елементарні операції, як кредитування в банку, похід в лікарню, і навіть подорож поїздом. Тому, якщо Ви втратили, або у Вас вкрали паспорт - негайно починайте процедуру відновлення, адже Вашим документом можуть скористатися шахраї. А ще краще - телефонуйте юристам «Альт-Брайер».

Вартість послуг по відновленню паспорта України

Оскільки вартість послуг по відновленню паспорта України може змінюватися в залежності від багатьох факторів, у вас є можливість попередньо зв'язатися з нашими юристами, заповнивши коротку форму нижче, і визначити для себе фінансову сторону питання.

процедура відновлення

Законодавство передбачає чіткий алгоритм дій для громадян, які з яких-небудь обставин втратили паспортного документа - куди звертатися у разі втрати паспорта, які терміни відновлення паспорта, перелік документів і т.д.

Отже, заміна паспорта при втраті або крадіжці відбувається за таким алгоритмом:

  • Подача відповідної заяви у відділення міліції;
  • Опублікування оголошення в будь-всеукраїнській газеті про визнання втраченого документа недійсним;
  • повідомлення паспортного столу за місцем реєстрації, тобто - подача заяви про втрату, крадіжку.

Наші переваги

Наші переваги

Оформляємо документи, яких не

Допомагаємо з пропискою

Вирішуємо питання в рекордно стислі терміни

Чесне і прозоре оформлення

Звернення в міліцію і публікація

Жодним із пунктів не можна нехтувати, оскільки заяву в міліцію про крадіжку документів позбавить Вас від неприємностей в разі, якщо на вкрадений паспорт незаконно взяли кредит або вчинили ще які-небудь махінації. У свою чергу, публікація в Жодним із пунктів не можна нехтувати, оскільки заяву в міліцію про крадіжку документів позбавить Вас від неприємностей в разі, якщо на вкрадений паспорт незаконно взяли кредит або вчинили ще які-небудь махінації ЗМІ дозволить довести, що Ви дійсно намагалися знайти документ, проте марно.

У міліції крім написання заяви, Ви складете список вкрадених речей, і Вас ознайомлять з правами на цей випадок. На ділі візит до правоохоронних структур займає не більше півгодини, після чого протягом 10 днів Вам повинні видати відповідну довідку. Документ видають в 3-х примірниках: на паспорт, на водійські права і техпаспорт на авто.

Заява на відновлення паспорта

Після того, як Ви опублікували інформацію в газеті, і отримали довідку в міліції, необхідно звернутися в відділення ГМС (Паспортний стіл), щоб:

  • Написати заяву на відновлення паспорта громадянина України;
  • Отримати тимчасове посвідчення.

У заяві Ви вкажете, де стався інцидент, коли і які обставини цьому супроводжували. Далі, якщо дотримуватися продемонстрованої схеми, вже через місяць Ви отримаєте новий паспорт, а поки доведеться ходити з посвідченням, яке Вам видадуть.

Документи для відновлення паспорта

Звертаючись до відділення ГМС, крім заяви, яке отримаєте на місці, необхідно додатково мати наступний пакет документів:

  1. дві фотокартки «паспортного» формату (+1 для тимчасового посвідчення);
  2. свідоцтво про народження (якщо виникає питання: «Як відновити паспорт без свідоцтва про народження?» відповіддю буде: «Тільки після відновлення документа через ЗАГС»;
  3. довідка про прописку ;
  4. довідка про сплату державного мита;
  5. документ про сплату штрафу при втраті паспорта передбачається тільки в разі (крадіжка штрафними санкціями не обкладається).

терміни відновлення

Новий паспортний документ Ви отримаєте через місяць, проте, якщо звернення було проведено не за місцем прописки, термін триватиме в силу необхідності здійснення запиту до міграційної служби за місцем проживання громадянина. У той же час, юристи міжнародної компанії «Альт-Брайер» допоможуть Вам вирішити проблему за кілька днів, в залежності від складності завдання.

Державна вартість відновлення паспорта

Держмито за послуги відновлення паспорта становить 2 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Окремо доведеться сплатити штраф у розмірі від 1 до 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, якщо паспорт був не вкрадено, а загублений.

Часто задавані питання

Куди мені йти і що робити, якщо у мене вкрали паспорт?

Спочатку потрібно йти в міліцію, написати заяву, і тільки потім - в ГМС (паспортний стіл).

Куди мені йти і що робити, якщо я втратив паспорт?

Потрібно відразу йти в ГМС (паспортний стіл).

Скільки за часом виготовляють новий паспорт України?

Це займає до 30-ти календарних днів.

Можливо Вам буде також цікаво:

Кщо виникає питання: «Як відновити паспорт без свідоцтва про народження?
Куди мені йти і що робити, якщо я втратив паспорт?
Скільки за часом виготовляють новий паспорт України?