Реклама
Реклама
Реклама

Навчальний центр Волзької ТПП

  1. Якісна професійна підготовка - Ваша успішна кар'єра і гідне майбутнє! Навчальний центр Волзької...
  2. Професійні знання, отримані в нашому Навчальному центрі -

Якісна професійна підготовка - Ваша успішна кар'єра і гідне майбутнє!



Навчальний центр Волзької ТПП (безстрокові Ліцензія 34Л01 № 0001574 Комітету освіти і науки Волгоградської області , Ліцензія 34 Л01 № 0000990 Міністерства освіти і науки Волгоградської області ) Успішно працює на ринку ділової та професійної освіти з 2005 року. Основним завданням Центру є діяльність в сфері додаткової інтенсивного утворення і підвищення кваліфікації фахівців з відривом і без відриву від виробництва.

У наш час можна з упевненістю сказати, що саме освіта є тим фундаментом, на основі якого будується будь-яка успішна кар'єра.

Існує корінна відмінність недержавного навчального закладу від державного. По-перше, це виражається в більш гнучкому, індивідуальному підході до слухача, в прагненні врахувати його потреби і побажання. По-друге, недержавна освітня установа має можливість йти в ногу з часом, створюючи актуальні освітні програми, курси, семінари, тренінги.

Мета інтенсивного навчання - забезпечити якісну професійну підготовку фахівця за допустимо короткий термін.

Плюси навчання на курсах професійного навчання та додаткової професійної освіти (професійної перепідготовки / підвищення кваліфікації) очевидні:

  • максимальна наближеність до практики;
  • відсутність загальноосвітніх предметів;
  • гнучкий графік проведення занять, що дозволяє навчатись без відриву від роботи і / або навчання;
  • можливість індивідуального навчання або в малих групах;
  • Свідоцтво / Диплом / Посвідчення / Сертифікат встановленого зразка, що відповідають вимогам Російського законодавства.

Навчальний Центр Волзької ТПП

пропонує всім бажаючим

отримати нову фах або підвищити свою кваліфікацію,

пройшовши навчання на курсах і семінарах

по затребуваним на ринку праці

професіями та освітніми програмами:

займатися на курсах професійного навчання і професійної додаткової освіти в нашому Навчальному центрі можуть всі бажаючі, незалежно від віку, рівня освіти і роду виробничої діяльності. По ряду програм професійної перепідготовки і підвищення кваліфікації існують спеціальні вимоги до рівня освіти та / або досвіду роботи.

Навчання безробітних громадян за напрямками Центрів зайнятості населення м Волзького, Волгоградській, Астраханській і інших областей проводиться на безкоштовній основі.

Навчання проводять викладачі, що мають багаторічний досвід педагогічної і практичний роботи, а також висококваліфіковані фахівці, що працюють в виробничих структурах. Це гарантує Вам високу якість навчання, уважність і доброзичливість викладацького складу.

Заняття в Навчальному Центрі проводяться в малих групах (5-14 осіб) відповідно до навчальних планів і інтенсивними програм, складеними з врахуванням сучасних вимог на основі освітніх і професійних стандартів.

Гнучкий графік проведено занять, дозволяє слухачам вибрати зручний час відвідування лекцій (ранок-день-вечір). Заняття тривають 3-4 академічні години і проходять 2-3 рази на тиждень по робочим і / або вихідні дні. Можливо індивідуальне навчання.

Навчальні групи формуються протягом 1-3 тижнів. Більш детальну інформацію про обраний Вами курсі і планову дату початку занять в найближчій групі Ви можете отримати, що звернули у наш Навчальний центр за телефоном: (8443) 27-04-43, (8443) 27-48-91, (8443) 27- 76-92 (з 9-00 до 18-00), 8-904-77-000-83 (з 9-00 до 21-00).

Інформацію про спеціальності та тривалості кожного курсу дивіться в розділі ВСЕ КУРСИ .

Інформацію про точну дату початку занять, про акції і надаються знижка х дивіться в розділі Розклад занять .

Професійна підготовка слухачів в нашому Навчальному центрі здійснюється в сучасних класах , Оснащених зручною навчальними меблями, спеціальним устаткуванням, теле-, аудио-, відеоапаратурою, мультимедійною технікою, новітніми комп'ютерами і ноутбуками, системою кондиціонування повітря, що допоможе Вам отримати задоволення від процесу навчання і придбати повний спектр знань за обраним Вами напрямку.

У нашому Навчальному центрі у процесі навчання активно використовуються сучасні комп'ютерні технології. Професійні курси включають в себе вивчення матеріалу за допомогою навчального відео, аудіо матеріалів і сучасних технічних засобів.

Для підвищення ефективності навчального процесу, слухачам БЕЗКОШТОВНО надаються додаткові години для самостійної роботи в комп'ютерних класах Навчального центру. Тут Ви не тільки зможете застосувати отримані знання на практиці, але і в спокійній обстановці виконати домашню роботу і підготуватися до чергового заняття. Слухачам надаються навчально-методичні посібники, що полегшує сприйняття матеріалу на заняттях, звільняє від записів, дозволяє самостійно опрацьовувати матеріал повторно.

Оформлення на навчання здійснюється відповідно до встановлених юридичними нормами - зі слухачем укладається договір на надання освітніх послуг, що дає повні гарантії якісного виконання зобов'язань по навчанню.

Як записатися: Для того щоб записатися на курси , Вам необхідно відвідати Навчальний центр Волзької ТПП, укласти договір на навчання і сплатити вартість курсу. При оформленні договору на надання освітніх послуг слухач може оплатити 50% від вартості навчання, друга частина оплати вноситься під час навчання.

Оплата за навчання на курсах може бути проведена як внесенням готівкових коштів в касу Волзької ТВП, так і перерахуванням коштів на розрахунковий рахунок (безготівковий розрахунок).
Після закінчення навчання та успішного складання підсумкового іспиту / заліку / тестування слухачі Навчального Центру отримують Свідоцтво / Диплом про професійну підготовку / перепідготовку з присвоєнням відповідної кваліфікації, посвідчення про підвищення кваліфікації / сертифікат встановленого зразка, що відповідають вимогам Російського законодавства.

Професійні знання, отримані в нашому Навчальному центрі -

гарантія Вашого працевлаштування

Навчальний Центр Волзької ТПП не тільки пропонує освоїти нові спеціальності, а й надає своїм випускникам сприяння в працевлаштуванні в організації і на підприємства міста Волзького і Волгоградській області на вакансії, що надійшли в наш центр від роботодавців. Для вирішення питань працевлаштування наших випускників ми також співпрацюємо з низкою кадрових агентств міста, які здійснюють постановку наших випускників в свою базу даних на безкоштовній основі.


Переваги нашого Навчального Центру: Більше половини нових слухачів приходять до Навчального центру Волзької ТПП за рекомендаціями своїх друзів і знайомих Переваги нашого Навчального Центру: Більше половини нових слухачів приходять до Навчального центру Волзької ТПП за рекомендаціями своїх друзів і знайомих. Слухачів нашого Навчального Центру приваблюють не тільки високу якість навчання, прийнятні ціни, що постійно оновлюються навчальні програми, якісні навчально-методичні посібники, але також індивідуальний підхід і уважне ставлення до кожного, кого навчають.

Усi питання можна задати в розділі Питання-відповіді , І так само менеджерам Навчального центру за телефонами:


(8443) 27-04-43

(8443) 27-48-91

8-904-770-00-83

або звернутися в наш Навчальний центр по адресою: 404120, м Волзький, ул. Сталінградська, 4, Волзька торгово-промислова палата (4 поверх, офіс 25: 26).

АНО «НАВЧАЛЬНО-ДІЛОВИЙ ЦЕНТР Волзької ТПП»

є регіональним представником

Томського державного університету

систем управління та радіоелектроніки

систем управління та радіоелектроніки

ВИЩА освіта - ДИСТАНЦІЙНО:

  • початок навчання в будь-який час року;
  • навчання за місцем проживання;
  • навчання без відриву від основної діяльності;
  • здача контрольних, заліків та іспитів - через Інтернет.

При Вашому бажанні ми візьмемо на себе

оформлення документів в офісі в ТУСУР

і станемо Вам надійним партнером в навчанні