Реклама
Реклама
Реклама

Запрошуємо взяти участь у Дні волонтера Amway 2017

Запрошуємо взяти участь у Дні волонтера Amway 2017

Компанія «Емвей Україна» запрошує вас взяти участь в акції «День волонтера Amway 2017». За вже сформованою традицією, ви зможете провести цікаві навчальні уроки для школярів на тему здорового способу життя і / або основ підприємництва, щоб з раннього віку привчити дітей вести здоровий спосіб життя, а також зарядити їх бажанням реалізувати себе в майбутньому.

День волонтера компанія Amway організовує з 2013 року. За цей час в освітніх заходах для дітей до Дня волонтера взяли участь 654 Незалежних підприємця Amway, які провели заняття для 11 051 дітей в десятках населених пунктів по всій Україні.

Ідея інтерактивного заняття на тему здорового способу життя полягає в тому, щоб в легкій ігровій формі розповісти дітям 7-10 років, які продукти корисні, а від яких краще відмовитися і чому, наскільки важливо харчуватися правильно, мити руки і займатися спортом.

На уроках на тему основ підприємництва для школярів 10-14 років ви зможете допомогти дітям познайомитися з основами підприємницької діяльності, поділитися особистим досвідом ведення бізнесу, розповісти про те, що робота може приносити не тільки дохід, а й задоволення, пояснити хлопцям, в чому перевага відкриття своєї справи і як важливо повірити в себе, щоб реалізувати свій потенціал.

Запрошуємо взяти участь у Дні волонтера Amway 2017   Компанія «Емвей Україна» запрошує вас взяти участь в акції «День волонтера Amway 2017»

Зареєструвавшись для участі в Дні волонтера Amway 2017, який пройде в період з 5 по 19 грудня 2017 року, ви зможете отримати електронні методичні матеріали і сценарій проведення заняття на одну з двох запропонованих тем в обраній вами загальноосвітній школі або школі-інтернаті.

Різні ігри та конкурси, в тому числі вибір корисного раціону з наданих продуктів, спільне приготування здорових страв; складання портрета підприємця, знайомство з поняттям «бізнес-план» та інше - заняття будуть проводитися виключно в інтерактивній формі. Такий підхід забезпечить веселе і цікаве проведення часу як для дітей, так і для вас як лекторів-волонтерів.

П'ять кроків для участі в Дні волонтера Amway:

  1. Домовитися з адміністрацією загальноосвітньої школи або школи-інтернату про проведення заняття в вашому місті. Вибір навчального закладу для роботи в рамках проекту здійснюється з вашої ініціативи на основі особистих домовленостей з адміністрацією навчального закладу.
  2. Зареєструватися в проекті, заповнивши заявку до 14 грудня 2017 г. за посиланням:
    https://drive.google.com/open?id=1ga6-Tdy4zOLgSBLQauMnOeMdw4oJCS5R_1UldhXHDN4
  3. Отримати готовий сценарій заняття на обрану вами тему протягом 10 днів після реєстрації і взяти участь в підготовчому інтерактивному тренінгу (інформація про дату і час проведення буде вислана окремо).
  4. Провести ігровий урок з дітьми в період з 5 по 19 грудня 2017 року.
  5. Повідомити нам про ваших результатах і враження у вигляді анкети і фотозвіту до 22 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до проекту, щоб продовжити традицію волонтерської ініціативи напередодні Міжнародного дня волонтера ООН і Дня святого Миколая!

Com/open?