Реклама
Реклама
Реклама

Купити вольєр для собаки в СПб для квартири, вуличний, недорого

  1. Вольєр в квартиру для собаки Останнім часом все більше дбайливих господарів обзаводяться для своїх...
  2. Купити вольєр для собаки в СПб

Вольєр в квартиру для собаки

Останнім часом все більше дбайливих господарів обзаводяться для своїх чотириногих домашніми вольєрами. Це пристосування надає велику користь і власнику тварини і самому вихованцеві, який отримує всередині житла свій відокремлений оазис.

Доцільно купувати вольєр для собаки в квартиру в той момент, поки вона ще є щеням. Чому? На те є свої об'єктивні причини.

Ще не звик до світу малюк потрапляє в нове середовище, де все незнайоме і незрозуміло. Власна обладнана клітина вольєр стане тим місцем, де він сховається від цікавих очей, і буде відчувати себе в безпеці, а це так важливо для психології тварини.

заздалегідь куплена клітка для собаки в квартиру допоможе привчити тварину до туалету. Поки що воно не знає, як робити «свої справи» на вулиці, можна виділити особливе місце для цих цілей всередині будинку. Це дисциплінує пса змолоду, що допоможе вам у подальшому. Ну а прямо зараз вам буде простіше за ним прибирати, знаючи, що всі відходи життєдіяльності зібрані в одному вольєрі тенті (там, до речі, можна постелити гігроскопічні гелеві клейонки).

Йдучи з дому, ви завжди зможете запустити свого підростаючого вихованця в вольєр манеж, і це буде гарантією, що він буде в безпеці і при цьому не накоїть бід в будинку, зазіхаючи на квіти, вази і взуття, для того щоб поточити зростаючі зубки.

При цьому не тільки щеня або маленька собака в квартирі потребують такого облаштованому загоні. Незамінний він буде і для вагітної особини, яка готується до потомству або тільки-тільки вивела його. Спеціально відведене місце забезпечить спокій мамі і немовляті, дозволяючи їм при цьому бути завжди у вас на увазі.

Красиві вуличні вольєри

Грамотним кроком буде купити гарний вуличний вольєр для собаки в Санкт-Петербурзі, якщо ви часто виїжджаєте на дачу зі своїм вихованцем. Дана конструкція буде гарантією, що тварина не втече і буде захищено від можливих нападок сусідських псів.

Звичайно, розмір дерев'яного вольєра, а для заміського розміщення це дуже оптимальний варіант (захист від вітру, холоду) повинен бути значно більше, ніж для квартирного. Та й взагалі, найкраще обзаводитися утепленими вольєрами з будкою, що зробить перебування вашого чотириногого вихованця на дачі ще більш комфортним і затишним.

В якості додаткової опції завжди може купити лежанку для собаки - підстилку, яку можна використовувати і вдома (щоб хвостатий не лежала на холодній підлозі) і за містом, щоб відпочиваючи на природі, він не валявся на сирій землі.

Купити вольєр для собаки в СПб

Вирішивши вольєри для собак купити в СПб, скористайтеся послугами інтернет-магазину VIPkorma.ru. Ми кілька років успішно займаємося реалізацією зоотоварів на території Ленінградської області, надаючи клієнтам продукцію від провідних світових виробників за доступними цінами (недорого, швидко, якісно).

Ознайомитися з різноманіттям пропозицією можна в постійно оновлюваних ілюстрованому каталозі. Вибирайте представлений на фото недорогий кімнатний вольєр, залишайте свою заявку на нашому сайті цілодобово і зовсім скоро це зручне пристосування прикрасить ваш будинок і порадує вихованця.

Також ми чекаємо ваших дзвінків по телефону (812) 337-14-07 щоденно з 9.00 до 21.00 без перерв і вихідних.

Досвідчені консультанти дадуть відповідь на будь-які питання, дадуть корисні рекомендації та розкажуть про умови доставки та оплати.

Купівля вольєра для квартири своєї маленької собаці в СПб недорого - це реально. Разом з компанією «ВІПкорма».

Чому?