Реклама
Реклама
Реклама

Пенсії військовим - підвищені виплати почнуться з кінця березня

  1. Орфографічна помилка в тексті:

14 березня 2018, 10:17 Переглядів: 14 березня 2018, 10:17 Переглядів:

. Фото: Анатолій Бойко

процес перерахунку військових пенсій, які виростуть в середньому на 1500 гривень , Вже запущений. Перші виплати осучаснених пенсій військовим почнуться в кінці березня. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко в ефірі NewsOne .

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що перерахунок військових пенсій здійснити складно, але це не повинно зайняти багато часу.

"Зараз цей процес триває. В кінці березня стартують вже реальні виплати пенсіонерам ... Я переконаний, що протягом березня-квітня військові пенсіонери отримають нові пенсії", - підкреслив Розенко.

Чиновник зазначив, що на підвищення пенсій для військових пенсіонерів потрібно приблизно 8 млрд гривень. Раніше в уряді заявляли про 7 млрд гривень.

Розенко пояснив, що в жовтні 2017 року, коли стартувала пенсійна реформа , Військовим пенсіонерам не перерахували пенсії. У зв'язку з цим був розроблений законопроект, який повинні були направити до Верховної Ради, але через дискусій навколо цього документа процес його прийняття затягнувся.

"Саме тому уряд прийняв рішення піти на випередження і прийняв відповідну постанову Кабінету міністрів, яким ми взяли на себе зобов'язання і зараз це реалізуємо. Заднім числом, з 1 січня 2018 року всі пенсії військовим пенсіонерам будуть перераховані і осучаснені", - пояснив він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів підвищив пенсії військовим, не чекаючи рішення Верховної Ради про перерозподіл виплат. Тепер парламент повинен змінити законодавство так, щоб бійці з передової отримували найвищі пенсійні виплати.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Коли військові отримають підвищені пенсії: Розенко назвав терміни". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ