Реклама
Реклама
Реклама

Мікрорайон «Дендропарковий»

  1. Фото готових таунхаусів Місцезнаходження та під'їзні шляхи:
  2. район:
  3. Права власності на землю і нерухомість:
  4. Дозвільні документи на будівництво:
  5. Комунікації мікрорайону:
  6. Соціальна та спортивна інфраструктура:
  7. Охоронна система:
  8. Етапи будівництва:
  9. таунхауси:
  10. Приходьте до нас в офіс і переконайтеся в цьому.
  11. Планування вул. Вівальді
  12. Планування вул. Шостаковича
  13. Етапи проекту таунхаусів, 2 чергу:
  14. Етапи проекту таунхаусів, 1 черга:

Фото готових таунхаусів

Фото готових таунхаусів

Місцезнаходження та під'їзні шляхи:

На виїзді з Хмельницького по шосе в бік Старокостянтинова - Шепетівки справа за дендропарком. Час у дорозі від кола на проспекті Миру - близько 2 хвилин.

Висновок: Мінімальна віддаленість від міста. Зручний під'їзд. Найкраще місце для будівництва сучасного житлового мікрорайону.

Найкраще місце для будівництва сучасного житлового мікрорайону

район:

Розташований на височини. Забудовується південно-західний схил, захищений від міста широкою лісосмугою. Хмельницький знаходиться з підвітряного боку. Поблизу немає промислових об'єктів.

Висновок: ідеальне, з точки зору екології, місце проживання для Вас і Вашої родини.

Права власності на землю і нерухомість:

Земля знаходиться в приватній власності. Після будівництва і здачі в експлуатацію таунхауса кожен власник отримує документ, що підтверджує його право власності на землю і нерухомість.

Висновок: повна безпека Ваших інвестицій - наш стиль роботи.

Дозвільні документи на будівництво:

Наявність всіх розпоряджень і дозволів на проектування та будівництво інфраструктури. Отримано всі технічні умови на підключення комунікацій. Пройдені всі експертизи і узгодження проекту. Отримано дозвіл на будівництво житла. Назва мікрорайону «Дендропарковий» з назвою вулиць внесені до реєстру Держінформ'юсту.

Висновок: всі роботи ведуться в правовому полі.

Комунікації мікрорайону:

Ми можемо з усією відповідальністю заявити, що мікрорайон «Дендропарковий» - один з небагатьох житлових масивів в Хмельницькому, в якому і комунікації і житло будуть побудовані з дотриманням всіх будівельних норм. Всі інженерні споруди і комунікації, що забезпечують електропостачання, водопостачання, каналізацію, газопостачання, а також телефон і інтернет, побудовані з сучасних матеріалів з урахуванням досвіду, накопиченого при будівництві мікрорайону «Сонячний» в с. Лісові Гринівці Хмельницького району. Проїжджа частина - шириною 6 м - дозволить роз'їхатися двом зустрічним машинам, двосторонні тротуари - шириною 1 м - викладені якісною тротуарною плиткою, вуличне освітлення.

Висновок: якісно прокладені сучасні комунікації дозволять жителям мікрорайону без додаткових витрат експлуатувати їх протягом десятиліть. Ефективне поєднання максимальної автономності всіх систем життєзабезпечення кожного таунхауса з загальними системами селища - гарантія економії коштів і зручність в обслуговуванні.

Соціальна та спортивна інфраструктура:

Мабуть, саме соціальну інфраструктуру мікрорайону можна назвати найбільшою перевагою цього проекту. Нами заплановано будівництво приміщень для служби сервісу і управління селищем.

Здоровий спосіб життя для сучасної людини не тільки питання здоров'я, а й престижу.

Спортивний комплекс відповідає найвишуканішим вимогам. Він включає в себе волейбольний, баскетбольний або футбольну майданчики, тенісний корт (за бажанням), турніки і спортивні тренажери. Для самих маленьких - сучасний мінігородок з гірок, гойдалок і пісочниць. Мами з колясками, тата з друзями - сусідами зможуть добре провести час, відпочиваючи і спілкуючись в упорядкованих суспільних зонах. Якісно заасфальтована дорога всередині містечка ідеально підходить для прогулянок на роликах. Спортивний майданчик не тільки зміцнить здоров'я і скрасить дозвілля ваших дітей, а й дасть їм можливість подружитися.

Висновок: мінімум громіздкою інфраструктури - відсутність зайвих витрат при подальшій експлуатації. Хороші сусіди і здоровий спосіб життя - запорука комфортного проживання та довголіття.

Охоронна система:

Селище оточене високим парканом, який несе охоронну функцію. За Вашим бажанням на кожному в'їзді буде розміщений контрольно -пропускній пункт з автоматичним шлагбаумом.

Служба безпеки здійснювати цілодобову охорону території селища. За бажанням власників можлива установка відеоспостереження по всьому периметру селища.

Висновок: Ваша особиста безпека, безпека Ваших дітей, збереження майна - важлива перевага мікрорайону.

Етапи будівництва:

У мікрорайоні планується проживання близько ста сімей. Для зручного і якісного проживання забудова мікрорайону буде вестися по строго запланованим і затвердженим графіком. Черговість будівництва комунікацій, інфраструктури і житла будуть організовані таким чином, щоб навіть перші власники таунхаусів не відчували ніяких незручностей від сусідства з будівництвом, а з перших днів заселення могли повною мірою користуватися всіма наявними можливостями міста. Висновок: Правильно спланована черговість забудови, здатність передбачити будь-яку дрібницю - показник класу забудовника.

таунхауси:

Вперше в Хмельницькому, а можливо і в Україні, ми пропонуємо нашим клієнтам унікальну схему вибору площ і планування свого майбутнього житла. Для задоволення будь-яких Ваших бажань наші фахівці придумали принцип проектування, який ми назвали «принципом конструктора».

Тепер будь-який з Вас, прийшовши до нас, зможе замовити або вибрати з уже розроблених нами варіантів планування саме той, який найкращим чином підходить саме Вашій родині.

Вам потрібна велика кухня - будь ласка.

Ви віддаєте перевагу кухню-їдальню - можна і так.

На першому поверсі потрібен туалет з душовою, а на другому окрема гардеробна з вікном - немає проблем.

У Вас різностатеві діти, Вам потрібен окремий кабінет для роботи, Ви давно хотіли санвузол з виходом в спальню і не можете жити без каміна і барной стійки - запросто.

Дві машини в гаражі, лоджія, дитяча побільше, а спальня поменше - так.

Скільки сімей - стільки й варіантів планування. Але при цьому, строго дотримані єдність архітектурного стилю мікрорайону, яке підкреслюється однаковим оформленням фасадів і громадських зон.

Яке сучасне житло можна уявити сьогодні без надійного електро- і газопостачання, без інтернету і телефону? Ось і ми, для того щоб наші клієнти не відчували себе «хуторянами», пропонуємо водопостачання від міського водопроводу і центральну каналізацію.

Окремо хочеться зупинитися на опаленні. Кого сьогодні здивуєш індивідуальним котлом опалення і ще в приватному будинку? Нікого. Але ми пішли далі, і запроектували опалення таунхауса газовим котлом, продукти згоряння газу якого відводяться в димохідну систему JEREMIAS на дах будинку, а не біля відкритої кватирки в спальню.

Димохідна система JEREMIAS уможливлює експлуатацію газових котлів в автономному режимі, незалежному від кількості повітря в приміщенні і одночасно виключає проблеми в роботі котла при щільно закритих вікнах і дверях. Це особливо важливо в тих випадках, коли Ви їдете у відпустку або відрядження. Тепер у Вас в будинку завжди буде чисте повітря і затишна атмосфера.

Жоден сучасний проект сьогодні не обходиться без пильної уваги до проблем енергозбереження. Ось і ми, враховуючи постійно зростаючу вартість енергоносіїв, доклали максимум зусиль у цьому напрямку. Ефективне утеплення зовнішніх стін, високоякісні віконні та дверні системи, сучасні економічні котли і грамотне рішення по облаштуванню дахів і технічних приміщень, дозволить Вам щомісяця економити значну суму грошей, при цьому перебуваючи в абсолютно комфортному середовищі.

Майбутні власники таунхаусів - сучасні, активні, забезпечені люди. Саме тому ми хочемо запропонувати Вам нову, цікаву, на наш погляд, схему оплати житла відповідає сучасним реаліям.

Приходьте до нас в офіс і переконайтеся в цьому.

Правилами проживання в мікрорайоні буде категорично заборонено влаштовувати будь-які ремонтні майстерні, пилорами, мийки та інші несумісні з комфортним проживанням процеси.

Висновок: Юридично грамотне об'єднання мешканців в обслуговуючий кооператив зі своїм статутом і правилами, єдина соціальне середовище - запорука спокою та добросусідства.

Кожен з Вас неодноразово мав справу з державними чи приватними структурами і їх окремими представниками, які знають за видачу різного роду дозволів, погоджень, затверджують проекти та інші документи, необхідні для початку будівельних робіт і введення в експлуатацію готового житла. Ви знаєте, скільки часу, коштів і найголовніше нервів, варто рішення хоча б одного такого питання. Ми готові самостійно вирішити всі ці та інші проблеми.

Висновок: Спокійно займайтеся своєю улюбленою справою, а ми заощадимо Ваші гроші і нерви.

«Будівельний Альянс» - це надійність і висока репутація, заснована на професіоналізмі його співробітників і підкріплена стабільним фінансовим становищем. Це прозорість і відкритість схем фінансування будівництва плюс можливість контролю з боку замовників.

Знак якості ринку заміської нерухомості - це сукупність трьох важливих факторів: відкритості перед покупцями, надійності продавця і якості концепції котеджного селища.

Планування вул. Вівальді

Вівальді

Планування вул. Шостаковича

Шостаковича

Етапи проекту таунхаусів, 2 чергу:

Проводиться газ в будинках. Березень, 2019

Етапи проекту таунхаусів, 1 черга:

Добре обладнані прибудинкові території створюють додатковий затишок і комфорт для проживання. Лютий, 2019

Яке сучасне житло можна уявити сьогодні без надійного електро- і газопостачання, без інтернету і телефону?
Кого сьогодні здивуєш індивідуальним котлом опалення і ще в приватному будинку?