Реклама
Реклама
Реклама

"Квартальщики" зняли телекомедія "Свати"

Плутанина. Актори Тетяна Кравченко, Федір Добронравов і Анатолій Васильєв "наїхали" на Жужіка; фото А.Тіхоступа

Хлопці-веселуни з "95 кварталу" минулої неділі завершили 18-денні зйомки ліричної комедії для сімейного перегляду "Свати". Це перший повнометражний фільм творчої групи "Студія Квартал-95", не так давно відкрила новий напрямок в своїй діяльності - проект "Кіно Квартал". Ми побували на зйомках картини (вони проходили в одному з торгових центрів Києва) і без праці розібралися з сюжетом: події розгортаються навколо перипетій в сім'ї Ковальових, в якій свати не можуть виробити єдиний педагогічний підхід до своєї єдиної гаряче улюбленої онуки. Ось і виходить: "Женя, не їж це - це шкідливо, тут один холестерин" - проти - "Їж, сонечко, зате це домашнє ..."

Роль неслухняною внучки грає білявий п'ятирічний янголятко Уля. Правда, поведінка Улі ангельським аж ніяк не назвеш: у перервах між епізодами з її участю малятко носилася між відділами бутиків торгового центру і влаштувала справжню ревізію на лотку з м'якими іграшками. Хвилин через десять терпіння продавщиці зійшло нанівець, і вона вилаяла дівчинку, так і сяк тискати товар. Дівчинка щиро здивувалася такому до себе ставлення і навіть хмикнула. Артистка! Зате величезна іграшкове чудовисько з клаптів на ім'я жужик Уляні чіпати ніхто не забороняв - це один з фільмових персонажів.

Андрій Яковлєв, керівник відділу кіновиробництва "Студії" Квартал-95 ", повідав" Сегодня "про те, що ідеї для всіх картин генерує спеціальна творча група в складі 4-х осіб: Володимир Зеленський, Борис Шефір, Сергій Шефір та він сам:" В "Сватів" ми спробували "пожартувати" над життєвими реаліями: у людей одружених і заміжніх є батьки, які не завжди ладнають між собою. І навіть якщо ладнають, то все одно не до кінця. Деякі моменти, до речі, ми частково черпали з особистого життя колективу ".

Праці над створенням картини довірили спеціально запрошеному московським режисера Юрія Морозову (фільми "Попелюшка 4х4", "Марфа та її щенята", серіали "Квартирне питання", "21 століття російського бізнесу"). До слова, знатний комедіец Володимир Зеленський розповів, що зовсім скоро почнуться зйомки ще двох повнометражних фільмів студії "Квартал-95", в одному з яких ( "День Святого Валентина") ми зможемо помилуватися і на нього самого. А "Свати" зможемо побачити вже цієї осені.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram