Реклама
Реклама
Реклама

Вибираємо квартиру в новобудові: на що звернути увагу

Придбання власної квартири настільки важлива подія в житті людини, що підійти до нього потрібно максимально відповідально. Вибір і покупка проходять в кілька і етапів, і у кожного свої особливості. Так на що варто звернути увагу при виборі квартири в новобудові? Придбання власної квартири настільки важлива подія в житті людини, що підійти до нього потрібно максимально відповідально

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

Виберіть забудовника

Перший крок у пошуку нерухомості - вибір забудовника. Вивчіть репутацію будівельної компанії: як давно працює і що про неї відомо на ринку.

  • На сайті забудовника повинні бути контакти, юридична адреса та місця розташування офісів, а також викладені необхідні документи: дозвіл на будівництво, проект договору участі в пайовому будівництві і інші.
  • Відділ продажів - не полінуйтеся особисто приїхати туди. У респектабельного забудовника офіс буде зручним, а менеджери - ввічливими.
  • «Бонуси» для покупців теж грають роль, зверніть на них увагу. Так, Термінал-Ресурс »безкоштовно бронює квартири на 7-10 днів. До послуг клієнтів - іпотечний менеджер для супроводу і взаємодії з банками з питань надання іпотеки. Юридичний супровід угоди і реєстрація права власності - також безкоштовно.
  • Пошукайте на інтернет-форумах відгуки клієнтів компанії по попередніх проектів. Якщо забудовник надійний і реалізував багато проектів, це відразу буде зрозуміло.

Яскравий приклад - компанія «Термінал-Ресурс»: більше 20 років роботи на будівельному ринку, всі проекти здаються раніше терміну. Зараз компанія будує четвертий малоповерховий житловий комплекс «Зразковий квартал» в рамках проекту «На Царськосельський пагорбах» в Пушкінському районі Санкт-Петербурга, поруч з КВЦ «Експофорум». І знову з випередженням термінів.

Визначтеся з районом

Після вибору будівельної компанії важливо визначитися з районом, де ви хотіли б жити. При виборі району зверніть увагу на ці показники:

  • Близькість житла до важливих для вас місцях: робота, родичі, соціальні об'єкти, дороги. Підрахуйте, скільки часу витрачатимуть члени сім'ї на щоденні поїздки до роботи або навчання. Не вибирайте район, де живете зараз, тільки тому, що ви до нього звикли.
  • Екологія. Дізнайтеся, чи немає поблизу промислових підприємств, чи є рекреаційні зони. Наприклад, на царскосельских пагорбах, що недалеко від Пушкіна, ніколи не було заводів і полігонів, а поруч ліси і парки.
  • Інфраструктура. Вивчіть, що вже знаходиться на території району: магазини, аптеки, кафе, дитячі та спортивні установи. І дізнайтеся про плани забудовника: одні компанії обмежуються пісочницею у дворі, а інші будують дитячі садки і школи.

вивчіть будинок

Наступний етап - вибір будинку. Технологія будівництва буває різною (панель, цегла, моноліт і т. Д.), Але перевагу варто віддати сучасної, міцною і довговічною конструкції. Хороший варіант - цегляно-монолітні будинки, які завойовують популярність на ринку. Дізнайтеся, скільки в будинку поверхів і на якій відстані розташовані сусідні будови.

Фасади, крім зовнішньої привабливості, повинні володіти теплостійкість, вікна - оснащені склопакетами для тепла і захисту від пилу і шуму. Не зайвим буде дізнатися про джерела теплопостачання: централізоване опалення або автономні котельні, звичайні батареї або «теплі водяні підлоги» як в «Зразкових кварталах». Уточніть, як влаштована система водопостачання - перевагою буде наявність якісних насосів і фільтрів. Нарешті, зверніть увагу на обробку місць загального користування і рівень шуму ліфтів.

Нарешті, зверніть увагу на обробку місць загального користування і рівень шуму ліфтів

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

Підберіть паніровці квартири

Далі вивчаємо внутрішній простір квартири. Судячи з опитувань, сучасні покупці цінують в плануванні європейський стиль (просторі кухні, затишні вітальні, місткі гардеробні і великі лоджії); раціональний підхід з відсутністю «зайвих» квадратних метрів; високі стелі. Багатьом цікава можливість перепланування і власного дизайну.

Один з актуальних трендів сьогодні в тому, що класичний підхід в будівництві поступово здає позиції. Покупці вибирають проекти з привабливими архітектурними конструкціями - наприклад, мансардами. У квартирах люди теж хочуть бачити цікаві «фішки», на кшталт каміна або французького балкона.

«Зразкові квартали» від ТОВ «Термінал-Ресурс» - якраз приклад такого нетривіального підходу. Це малоповерхові житлові комплекси, де в квартирах враховані поточні тренди на будь-який смак: мансарди, еркери, широкі засклені балкони і лоджії, можливість встановити каміни і інші опції. У багатьох квартирах вітальню, кухню і хол можна об'єднати, а відкритий простір і відсутні в квартирі радіатори дозволять реалізувати різні інтер'єрні рішення.

У багатьох квартирах вітальню, кухню і хол можна об'єднати, а відкритий простір і відсутні в квартирі радіатори дозволять реалізувати різні інтер'єрні рішення

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

Пройдіться по території

Обов'язково подивіться на благоустрій двору і стан прилеглих територій. За межами квартири мешканців «Зразкових кварталів» чекає упорядкована територія: зони відпочинку, ігрові та дитячі майданчики, щедре озеленення деревами. Тут вже побудували і відкрили дитячий сад на 140 місць, бізнес-центр, в крокової доступності - магазини і навіть кінно-спортивний клуб на прилеглій території. Поки забудовник зайнятий будівництвом інших об'єктів, мешканцям доступна інфраструктура міста Пушкіна.

Сьогодні ще доступні для покупки квартири в зданому ЖК «Зразковий квартал 2», в ЖК «Зразковий квартал 3», який планують ввести в експлуатацію в кінці цього року, і в «Зразковому кварталі 4», будівництво якого почалося в цьому році. Відділ продажів розташований на території проекту.

Довідка про компанію ТОВ «Термінал-Ресурс»

Житловий квартал "Зразковий квартал", Житловий квартал "Зразковий квартал 2", Житловий квартал "Зразковий квартал 3", Житловий квартал "Зразковий квартал 4" - Забудовник ТОВ "Термінал-Ресурс", проектні декларації на сайті www.devcent.ru/dokumentacziy a

Так на що варто звернути увагу при виборі квартири в новобудові?