Реклама
Реклама
Реклама

Внесення змін до установчих документів

  1. ВАРТІСТЬ РЕЄСТРАЦІЇ ЗМІН ВКЛЮЧАЄ:
  2. терміни:
  3. РЕЄСТРАЦІЯ ЗМІН, що вносяться до УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ (ЗМІНИ ДО СТАТУТУ):
  4. РЕЄСТРАЦІЯ ЗМІН, ЯКІ НЕ вносяться до УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ (ЗМІНИ В ЕГРЮЛ):
  5. ДЛЯ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ ФІРМИ ВІД ВАС НЕОБХІДНІ НАСТУПНІ ДАНІ І ДОКУМЕНТИ:
  6. Як ми працюємо

В ході ведення підприємницької діяльності у засновників і керівника організації часто виникає потреба внесення змін до установчих документів товариства. Це може бути пов'язано з призначенням нового директора компанії, зміною адреси її місцезнаходження, змінами видів діяльності компанії, збільшенням статутного капіталу товариства. Звичайно Суспільство може самостійно внести необхідні зміни в установчі документи, але як показує практика, краще для цього звертатися до фахівців.

Юридичне бюро «Арбітр» пропонує компаніям Санкт-Петербурга свою допомогу в розробці та внесення змін до установчих документів організації.

ВАРТІСТЬ РЕЄСТРАЦІЇ ЗМІН ВКЛЮЧАЄ:

Підготовка комплекту документів для внесення
змін до установчих документів фірми Подача комплекту документів в МИФНС №15 Нотаріальні витрати на завірення форми 13001 або 14001 Видача нотаріального доручення на подачу / отримання документів Оплата державного мита за реєстраційні дії Отримання повідомлень фондів і статистики в Петростата (при необхідності)

терміни:

Підготовка документів 1 день

+

Нотаріальне засвідчення 1 день

+

Реєстрація в МИФНС 6 робочих днів

=

8 робочих днів


Юридичне бюро «Арбітр» пропонує компаніям Санкт-Петербурга оптимальну вартість реєстрації необхідних вам змін до установчих документах!

РЕЄСТРАЦІЯ ЗМІН, що вносяться до УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ (ЗМІНИ ДО СТАТУТУ):

В ході ведення підприємницької діяльності у засновників і керівника організації часто виникає потреба внесення змін до установчих документів товариства

РЕЄСТРАЦІЯ ЗМІН, ЯКІ НЕ вносяться до УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ (ЗМІНИ В ЕГРЮЛ):

ДЛЯ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ ФІРМИ ВІД ВАС НЕОБХІДНІ НАСТУПНІ ДАНІ І ДОКУМЕНТИ:

  • Статут і Установчий договір (копії установчих документів організації)
  • Свідоцтво про реєстрацію організації (ОГРН) (копія)
  • Свідоцтво, що організація поставлена ​​на податковий облік (ІПН - копія)
  • Остання виписка з ЕГРЮЛ (копія)
  • Копії паспортів та номери ІПН всіх учасників і керівника організації
  • Інформація про зміни (розмір статутного капіталу, дані нових учасників організації, нова назва фірми, види КВЕД, які необхідно змінити і т.д.).

Як ми працюємо

Приїжджаєте, або залишаєте заявку Готуємо комплект документів Підписуєте документи і запевняєте їх у нотаріуса Через 6 робочих днів отримуєте документи Подаємо всі документи до податкового органу

Співробітники Юридичного бюро «Арбітр» кваліфіковано виконають всі дії, які необхідні, щоб внести і зареєструвати зміни. З нами все зміни будуть зроблені в повній відповідності з Законом. При внесенні необхідних змін до установчих документів своєї організації, довірте підготовку і реєстрацію цих змін співробітникам Юридичного бюро «Арбітр»!