Реклама
Реклама
Реклама

Доставка авто з Москви в будь-які регіони Росії і в Москву

надаючи послуги перевезення автомобілів з Москви в російські регіони і назад, компанія «ТЯГАЧОФФ» керується реальними потребами своїх клієнтів, постійно вивчає попит на перегін автомобілів з Владивостока, Хабаровська, Новосибірська, Краснодара, Санкт-Петербурга і багатьох інших міст РФ. Прагне максимально охопити територію країни для реалізації власної діяльності. І забезпечити оптимальну вартість послуг, що надаються, яку можна розрахувати самостійно, використовуючи калькулятор.

І забезпечити оптимальну вартість послуг, що надаються, яку можна розрахувати самостійно, використовуючи   калькулятор

Звернувшись до нас, можна перевести машину, використовуючи, наприклад, автовоз Москва - Новосибірськ або залізничний спосіб відправки вагоном-контейнером і прийняти свій транспорт в цілості і в строк. У нас можлива доставка авто не тільки з Владивостока в Москву, але і з інших міст Росії. При величезних відстанях між пунктами відправлення та прибуття абсолютно виключається факт непродуктивного зносу Вашого автомобіля. Доставка легкового авто з м Москва в місто Владивосток зручна, доступна, надійна і можлива в будь-який час року. А, наприклад, в Південно-Сахалінськ можна організувати доставку авто тільки в період літнього судноплавства.

Якщо вам не цікава відправка авто з Москви до Владивостока, а потрібно перевезення автомобіля з Москви в Московську область або транспортування з самої столиці, то варто скористатися послугою спеціальних евакуаторів. У порівнянні з дальньої транспортуванням, такий, як доставка авто з Москви до Владивостока, перевезення місцевого рівня не вимагає часу для формування автовозу або жд контейнера. Евакуатор дозволяє оперативно виконувати будь-які по терміновості замовлення при акуратному переміщення автомобілів в будь-якому стані, будь то нові або аварійні. Наші евакуатори «ТЯГАЧОФФ» несуть чергування на вулицях Москви і готові надати допомогу у важкій ситуації.

При необхідності ми виконуємо перегін машини в будь-який куточок Росії на евакуаторі, включаючи напрямок Санкт-Петербург - Москва. Перевезення автомобіля здійснюється досвідченими водіями-професіоналами, які розуміються не лише в техніці, а й знайомі з автодорогами Росії не з чуток. Простої через виниклі поломок транспорту виключені. Ваша машина переганяється в короткий термін і без зайвих витрат.

Тел. +7 (495) 255-23-43 E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.