Реклама
Реклама
Реклама

База відпочинку «Мис Крутий» (ТОВ "Вояж Плюс") на Шамора (Владивосток)

  1. Відкрито бронювання номерів на літній сезон 2019 года! Ознайомитися з прайсом Ви можете тут >>>...
  2. Умови заселення, розміщення
  3. Розрахункова година

Відкрито бронювання номерів на літній сезон 2019 года!

Ознайомитися з прайсом Ви можете тут >>>

База відпочинку «Мис Крутий», розташована в кращому місці бухти Небесної (Шамора) на березі Уссурійського затоки, запрошує вас відпочити за містом, влаштувати невеликий пікнік, розслабитися в сауні, влаштувати романтичне побачення ...

Мис Крутий, який іде в море, і лісовий масив надійно вкривають бухту з півночі і сходу, створюючи затишний куточок для відпочинку. Відпочинок і відновлення сил після роботи, морський берег і тиша після міського шуму і суєти. У всьому цьому - повнота життя. Те, що додає родзинку смаку в їжу кожного дня. Те, що робить нас багатими і щасливими. Те, що робить наше життя - Життям!

Детальна інформація

Адреса: Владивосток, бухта Лазурна (Шамора), мис Крутий. Від Владивостока - 20 км.

Режим роботи: цілий рік, 24 години на добу.

Місцезнаходження: База відпочинку «Мис Крутий» розташована на узбережжі бухти Лазурна (Шамора) на березі Уссурійського затоки. Ділянка землі, на якому розташовується база, становить 73,7 тис. Кв. м., куди входить як сама територія бази, так і прилеглий піщаний пляж. Мис Крутий, який іде в море і лісовий масив надійно вкривають бухту з півночі і сходу, створюючи затишний куточок для відпочинку.

Інфраструктура: на території бази розташовані: адміністративний корпус , сауна з басейном , кемпінг , готель корпус Б , річна готель , дерев'яні будиночки (3, 4, 6-ти місцеві, без зручностей), санітарний блок (умивальник, туалет, душ), альтанки , дитячий майданчик ,

Інші послуги: сауна з басейном, альтанки (час оренди альтанок денний до 23-00), прокат інвентарю, дитячий майданчик. Територія обгороджена, є парковка. Розміщення транспортного засобу на території бази платне. Для проживаючих тільки 1 раз в день заїзду.

Додаткова інформація: стійкий зв'язок абонентів МТС, Мегафон, нестійка зв'язок абонентів Ростелеком, Білайн. Дорога до бази асфальтована.

Варіанти проїзду: з Владивостока на автобусі: № 28 з площі Семенівська (центральна), № 72 з площі Лугова, на власному автотранспорті.

Умови заселення, розміщення

Для бронювання номера (будиночка, альтанки, сауни) необхідно виробити 100% передоплату.

Замовник має право зняти бронь і повернути кошти в повному обсязі не пізніше 5 днів до дати надання послуги, а іншому випадку гроші замовникові не повертаються.

Заселення і розміщення на базу відпочинку відбувається за пред'явленням путівки (якщо від турфірми) відповідно до заявленого комплексом послуг і вказаною кількістю відпочиваючих, або після оплати послуг у адміністратора готівковими коштами або оплатою на наш розрахунковий рахунок безготівковим путом.

При заселенні клієнту необхідно пред'явити паспорт для заповнення картки гостя, на дитину до 14 років надати свідоцтво про народження.

В якості гарантії збереження майна при заселенні з гостя стягується грошова застава, відповідний категорії будиночка / номери:

  • літні будиночки 2, 3, 4-х місні - запорука 2 000 рублів;
  • літні 6-ти місні будиночки - запорука 3 000 рублів;
  • комфортабельні номери «стандарт» - запорука 3 000 рублів;
  • комфортабельні номери «люкс», «напівлюкс», номери підвищеної комфортності, будиночок з лазнею - запорука 5 000 рублів.
  • котеджне будиночок - запорука 10 000 рублів

Якщо при заселенні на базу відпочинку турист відмовляється надати заставу за збереження майна бази відпочинку, адміністрація бази відпочинку має право відмовити туристу в наданні послуг без повернення грошових коштів за оплачені туристом послуги.

Розміщення туристів, які прибули достроково, і продовження проживання понад заброньованого і сплаченого строку не гарантується.

Кількість проживаючих повинна відповідати кількості місць в будинку / номері і не перевищувати його. У разі недотримання даного правила стягується штраф у розмірі 5 0% від вартості номера (будиночка) за ніч за кожного мешканця понад встановлену кількість місць.

Розрахункова година

  • Заїзд після 14-00, виїзд до 12-00 - літні будиночки 2, 3, 4-х місцеві, річна готель, готель (корпус Б), котеджне будиночок.
  • Заїзд після 15-00, виїзд до 13-00 - літні 6-ти місні будиночки, будиночок з лазнею, номер підвищеної комфортності адміністративного корпусу, кемпінг.

заборонено:

  • Перебування тварин на території бази.
  • Голосно шуміти з 23-00 годин до 09-00 годин.
  • Використовувати (розкидати на території бази) салюти, петарди, конфетті (хлопавки) та інші святкові атрибути, істотно ускладнюють прибирання території
  • запускати "небесні ліхтарики"
  • Курити в номерах
  • Привозити з собою і користуватися побутовими електроприладами (електричні плити, обігрівачі), подовжувачі.

Розміщення транспортного засобу на базі відпочинку платне і становить - 200 рублів. Для проживаючих гостей плата за місце для паркування одноразова при заїзді. В період з жовтня по квітень місяць розміщення транспортних засобів на території бази відпочинку безкоштовне.

Адміністрація бази відпочинку не несе відповідальності за відключення електроенергії і води з вини комунальних служб міста.

Ми враховуємо всі деталі, які дозволять створити вам найкращий настрій і зроблять відпочинок просто незабутнім!