Реклама
Реклама
Реклама

У Харкові перекрили серйозний канал контрабанди зброї

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

9 березня 2017, 13:55 Переглядів:

Потужний канал контрабанди в Україну вогнепальної зброї та боєприпасів перекрила Служба безпеки України в результаті спецоперації.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook керівник прес-центру управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Троє зловмисників, жителі Києва та Харківської області, замовляли комплектуючі до стрілецької зброї в країнах Західної Європи і США , Особисто збирали їх і продавали. Запчастини до зброї надходили в Україну поштою, або ж їх доставляли кур'єри в обхід митниці. В Україні покупців підшукували через спеціалізовані форуми в інтернеті.

Під час обшуків правоохоронці вилучили велику кількість вогнепальної зброї і комплектуючих виробництва провідних збройних підприємств з усього світу: Німеччини, Австрії, Чехії, Швейцарії, Бельгії, Італії, США, Ізраїлю, Росії та інших країн. Вилучені зразки вогнепальної зброї передані на експертизу.

Слідчі Управління СБ України в Харківській області відкрили кримінальне провадження за ст. 201 (контрабанда) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що в Харківській області прокуратура навідалася з обшуком до екс-чиновнику однієї з райадміністрацій. Його підозрювали в незаконних оборудках із землею.

Але замість компрометуючих документів в будинку екс-чиновника знайшли шість ручних осколкових гранат, понад 600 патронів до автомата Калашникова, електродетонатори, холодна зброя. А ще бронежилет і військову форму з шевронами Збройних сил Росії і 23 тисячі доларів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

9 березня 2017, 13:55 Переглядів:   Потужний канал контрабанди в Україну вогнепальної зброї та боєприпасів перекрила   Служба безпеки України   в результаті спецоперації фото

, Харків , зброю , СБУ , контрабанда , служба безпеки , спецоперація , запчастини , в Україні , комплектуючі , в Україні

Ви зараз переглядаєте новина "У Харкові перекрили серйозний канал контрабанди зброї". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Павленко Анастасія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ