Реклама
Реклама
Реклама

Страшне ДТП під Володимиром: потяг протаранив застряглий на переїзді автобус

Загинули як мінімум 16 чоловік, вони, за попередньою інформацією, були громадянами Узбекистану

Причиною аварії автобуса під Володимиром, в результаті якої загинули як мінімум 15 осіб, стала його поломка, повідомляє прес-служба УМВС по регіону.

Причиною аварії автобуса під Володимиром, в результаті якої загинули як мінімум 15 осіб, стала його поломка, повідомляє прес-служба УМВС по регіону

фото: Наталя Мущінкіна

«За уточненою інформацією, у автобуса Mercedes сталася поломка. У момент зіткнення автобус знаходився на залізничному переїзді на заборонний сигнал світлофора », - пояснили в поліції. ДТП сталося о 3.30 ночі на станції Покров.

Джерело «Інтерфаксу» додав, що про поломку автобуса відомо зі слів локомотивної бригади, співробітники якої також постраждали, проте вижили, їх слова підтверджуються обстановкою на місці трагедії. Врізався в автобус потяг відкинув його на 30 метрів, після чого сам проїхав ще 200.

Точно число загиблих на даний момент невідомо: різні відомства називають різні цифри, що варіюються від 15 до 21 жертв трагедії: зараз медики з'ясовують, чи залишився ще хто-небудь в автобусі. "Інтерфакс" наводить найбільше число загиблих: 21 людина, включаючи трьох дітей.

Стан постраждалих, за словами директора володимирського департаменту охорони здоров'я Олександра Кірюхіна, важке: їх планується транспортувати до Москви, за пропозицією Леоніда Рошаля.

За словами глави Покрова В'ячеслава Аракелова, всі загиблі виявилися громадянами Узбекистану: в Покрові зараз створено пункт тимчасового розміщення потрапили в ДТП, в ньому перебувають 37 людей.

Що потрапив в ДТП автобус, як випливає з його реєстраційним номером, приїхав з Південного Казахстану: «Згідно з отриманими відомостями від МНС по Володимирській області, пасажирський автобус, марки Mercedes, реєстраційний номер UDA668 регіон 13 потрапив у велике ДТП у Володимирській області», - повідомив глава прес-служби МЗС Казахстану Ануар Жайнаков у себе в фейсбуці.

Як уточнили в МЗС країни, водіями автобуса були двоє громадян Казахстану, один з них загинув.

Розвиток подій: "« Автобус 1990 року, зламався вперше »: водій пояснив ДТП під Володимиром"

Найцікавіше за день в «МК» - в одній вечірній розсилці: підпишіться на наш канал в Telegram .