Реклама
Реклама
Реклама

Вклади Русский Стандарт: відсотки, відгуки

Сьогодні клієнти, які звернулися в Російський Стандарт , вклади можуть оформити на вельми вигідних умовах. Банк пропонує депозити, які користуються найбільшою популярністю у росіян.

Банк Русский Стандарт прагнути надати своїм клієнтам якісний сервіс і постійно вдосконалює свою роботу для залучення нових споживачів.

Тому представлені банком Русский стандарт вклади здатні задовольнити потреби великої кількості клієнтів.

  1. "Золота осінь". Спеціальна пропозиція від банку, яке діє до кінця поточного місяця. Відсоткова ставка - 11,75%, що сьогодні є одним з найбільш вигідних пропозицій. Відкрити вклад можна за допомогою Інтернет-банку або Мобільного банку.

Для відкриття вкладу «Золота осінь» під такий відсоток необхідно внести суму від 300 тисяч рублів і вибрати термін - 90, 360, 540 або 720 днів. На термін в 180 днів ставка складає 11,25%.

Відсотки за цим депозитом виплачуються в кінці терміну дії вкладу на банківську карту міжнародної платіжної системи MasterCard, видану банком.

Якщо депозит відкривався віддалено, то гроші будуть перераховані на той рахунок, з якого гроші надійшли при відкритті.

Поповнення або часткового зняття за даним вкладом не передбачено, але є автопролонгація.

  1. «Золота осінь поповнюваний». Це теж сезонна пропозиція, яким ви можете скористатися до кінця поточного місяця. Відсоткова ставка - 11% при термінах 360, 540 і 720 днів.

Відсотки виплачуються в самому кінці терміну на банківську карту міжнародної системи, видану банком. У разі віддаленого відкриття вкладу, гроші перераховуються на рахунок, з якого спочатку надійшли кошти.

Даний депозит можна поповнювати на будь-яку бажану суму, без обмежень. Для зручності клієнтів передбачена автопролонгація.

  1. «Золота осінь поповнюваний з виплатою відсотків». Пропозиція сезонне, діє до кінця осені. Відсоткова ставка - 10,75% при термінах 360, 540 і 720 днів.

Виплата відсотків проводиться щомісяця або щокварталу на банківську карту міжнародної системи MasterCard, видану банком. Якщо депозит відкривався віддалено, то гроші перераховуються на рахунок, з якого надійшли кошти в процесі відкриття.

Дозволено проводити додаткові внески. Для продовження договору передбачена автопролонгація.

ЧИТАЙТЕ: Найвищі відсотки по депозитах

Одні з найбільш привабливих пропозицій банку Російський стандарт вклади «Російська казка (1/1)» і «Російська казка (3/7)».

Депозит «Російська казка (1/1)» можна відкрити під 11% при сумі 300 000 рублей. Мінімальна сума для відкриття рахунку - 30 000 (ставка 10,5% при терміні в 360 днів).

Вклад «Російська оповіді (3/7)» пропонує вкласти кошти під 12%. При цьому вкладник повинен вибрати термін в 360 днів і внести на рахунок суму від 300 тисяч рублів. Сума, необхідна для відкриття вкладу - 30 000 (11,5% при терміні в 360 днів).

Виплата відсотків по обом цим депозитам - в кінці терміну. Гроші, внесені на дані вклади, одночасно розміщуються на депозитний рахунок і в пайовий інвестиційний фонд КК «Русский Стандарт».